CYD.ro: “În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni! Olimpicii emigreaza, iar analfabetii guverneaza “

Distribuie!by În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni loading... Dar absolut pe nimeni. Iată câteva cazuri. Cazul “Facebook” Nu trebuie să fii doctor în filologie pentru a realiza cât de analfabeți sunt unii care scriu pe Facebook. Mai mult decât atât, am întâlnit o situatie ce m-a îngrozit. În urma […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

În România, analfabetismul nu deranjează pe nimeni

loading...

11935073_953965268011669_1376562949891576649_n

Dar absolut pe nimeni. Iată câteva cazuri.


Cazul “Facebook”

Nu trebuie să fii doctor în filologie pentru a realiza cât de analfabeți sunt unii care scriu pe Facebook. Mai mult decât atât, am întâlnit o situatie ce m-a îngrozit. În urma postării unui comentariu scris cu greșeli flagrante de gramatică, cineva și-a permis să-i atragă atenția respectivului că scrie cu greșeli. Știți cum a reactionat moderatorul respectivului grup de pe Facebook? “Nu contează cum scrie, aici nu suntem la școală, contează doar atitudinea”. Tradus: mă doare-n cot că-i analfabet, important este că-i în gașca mea.


Cazul ciobanului analfabet ajuns director de școală

Ca să exemplific și cu un caz de pe aici, chiar credeți că PSD+PNL = USL(Uniunea Sovietico-Librerală) este interesată ce fel de oameni sprijină pentru a politiza învățământul românesc prin numirea directorilor pe criterii politice? Evident că nu. Ești un “cioban” care nu a citit nimic în viata, deși este “cadavru” didactic, și, mai mult, ca învățător a nenorocit niște generații, un învățător de care fugeau toți părinții? Foarte bine, famiglia PSD-ista (adica rude, pile, relații, cunoștinte (PCR), primarul cu școala vieții, și gașca sa inocentă) te vor pune director, doar nu interesează pe nimeni ce fel de limbă română știi tu. Și ca filmul horror (de groază pentru civilizația din România, evident) să continue, același personaj va face, în calitate de director, ceea ce a făcut toată viața:

fraudarea la greu a examenelor naționale, pe principiul “Dacă eu am ajuns prin relații foarte sus, deși sunt o nulitate intelectuală absolută, ce contează ce învață un copil”. Și uite așa ne trezim că avem un Oprescu, un Puie Monta, un Fenechiu care fac din România o tară fără soșele, fără elite, fără viitor.

Profesor doctor în România lui Puie Monta:

“Si totusi nu este simplu sa ajungi an randurile Academiei Romane! Sper ca tot restul Vieți sa aduc maximul de expertiza!”

Vedeți, daca ești analfabet îți iei și doctoratul (întrebați-l pe Viorel Ponta cum stă treaba), ajungi și profesor universitar, ba chiar și consilier al foștilor președinți ai României Ilici “KGB” Iliescu și Emil “învins de Securitate” Constantinescu. Și ne mai miram ca avem o tara făcută praf. Aceasta altă Maria Grapini se numește Cristiana Sîrbu și este doctor în Științe Agronomice, profesor universitar în cadrul Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București (orașul ce l-a avut primar pe mafiotul PSD-ist Sorin Oprescu). Haideți să va ofer și o poză cu scrisul analfabetei, c-ați fost cuminți si ați citit până aici (restul pozelor și alte amănunte despre subiect la link-ul anterior).

11986366_953970798011116_1460563957999688132_n

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PAS CU PAS SPRE SCLAVIA ABSOLUTĂ.
Au reuşit să-i gonească pe ţărani! Aşa arată o piaţă după ce a intrat în vigoare legea elaborată de Ministerul Agriculturii
MAGISTRAȚI PĂTAȚI LA MITING – Ii credeti pe cei care au iesit sa protesteze pe scarile Palatului de Justitie impotriva OUG nr. 7/2019 de modificare a Legilor Justitiei, ca o fac pentru a apara democratia? Uitati-va bine la ei! Printre cei aproximativ o suta de protestatari secondati de o hoarda de activisti #rezist care agitau pancarde dintre cele finantate de ONG-urile cu finantare sorosista s-au aflat procurori a a caror loc credem ca este la interogatoriu, dar si judecatori cunoscuti pentru pozitiile pe care le adopta impotriva Guvernului.
100 de puncte ale noii revolutii a Partidului Poporului – Dan Diaconescu
Nicusor Dan si-a scos copilul seara la protest, in ger, iar Protectia Copilului nu a luat nici o masura! Un barbat, care a adus o cucuvea la Protestul de la Cotroceni, risca inchisoarea sau amenda penala pentru ca "a chinuit o pasare salbatica"!
Piaţa românească este invadată de brânză care nu a văzut laptele. Din ce se fac produsele "lactate" din comerţ
Niște propagandiști iohannisto-globaliști care decid de la sine putere care știri și site-uri sunt „fake news” pe Internet și Facebook vor să bage materie obligatorie în școli această propagandă
UE gata sa cedeze Romania
SUA: La Detroit s-a inaugurat statuia de bronz a lui Satana. Dezvelirea s-a făcut pe muzică punk și cu scene homosexuale. Oamenii sunt invitați să se așeze în "poala lui Satan pentru inspirație"
Bine ati venit in noul peisaj construit de om! Cum se vede din avion Texasul ciuruit de sonde
Bârlădeanu: Ceaușescu s-a opus colectivizarii pe care o dorea Dej, de asta si-a atras antipatia acestuia
De ce nu am ieșit în stradă deși sunt extrem de dezamăgit de ceea ce se întâmplă în țara mea
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro