CUTREMUR în Guvern: Ministrul Educaţiei, INFORMATOR. Urmează demiterea (surse)

Distribuie!by “Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii (CNSAS) verifică dosarele miniștrilor din guvernul Cioloș. Potrivit unor surse, CNSAS a decoperit că ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a fost colaborator al Securităţii. Surse politice au precizat pentru stiripesurse.ro că ministrul va fi demis. loading... Potrivit unor surse citate de evz.ro, Mircea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Consiliul Naţional de Studiere a Arhivelor Securităţii (CNSAS) verifică dosarele miniștrilor din guvernul Cioloș. Potrivit unor surse, CNSAS a decoperit că ministrul Educaţiei, Mircea Dumitru, a fost colaborator al Securităţii. Surse politice au precizat pentru stiripesurse.ro că ministrul va fi demis.

loading...
Potrivit unor surse citate de evz.ro, Mircea Dumitru are dosar de rețea, din documente reieșind că a fost recrutat de Departamentul Securității Statului în anul 1980 și lăsat din legătura informativă în 1989. Dosarul are 11 file, potrivit sursei citate, doar că e vorba de elementele principale ale unui dosar de informator, respectiv Angajament și două note informative.

media-146797425503850300

Potrivit adevarul.ro, Mircea Dumitru, ministrul Educaţiei, a semnat un angajament cu Securitatea, pe când era student la Filosofie, în anul 1980, primind numele de cod „Negulescu“. Angajamentul cu Securitatea a fost semnat la 23 octombrie 1980, pe când Mircea Dumitru era student la Facultatea de Filosofie şi Istorie din Universitatea Bucureşti. Conform unor surse CNSAS, sub numele de cod „Negulescu“, Mircea Dumitru dădea informaţiii despre studenţii români şi străini.

Vezi AICI reacţia ministrului!“[1]


SURSE

  1. http://www.stiripesurse.ro/cutremur-in-guvern-ministrul-educatiei-informator-urmeaza-demiterea-surse_1155581.html
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro