Cutremur după închiderea urnelor de vot. Coincidență sau un semn divin ?

Distribuie!by La numai câteva minute de la închiderea urnelor de vot în România a avut loc un cutremur în zona seismică Vrancea. Cutremurul cu magnitudinea de 3,7 a fost detectat în judetul Vrancea, la ora 21:07:06. loading... Seismul s-a produs la adâncimea de 131 de kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

La numai câteva minute de la închiderea urnelor de vot în România a avut loc un cutremur în zona seismică Vrancea. Cutremurul cu magnitudinea de 3,7 a fost detectat în judetul Vrancea, la ora 21:07:06.

loading...

Seismul s-a produs la adâncimea de 131 de kilometri, în apropierea următoarelor oraşe: 81km E de Brasov, 95km NE de Ploiesti, 99km S de Bacau, 112km V de Galati, 114km NV de Braila, 146km N de Bucuresti, 167km NE de Pitesti, 179km SV de Iasi, 194km E de Sibiu, 210km N de Ruse.


Citeste mai mult: adev.ro/q1hmyz

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

"România țara în curs de dezvoltare....." Sărăcia și foamea îi determină, pe unii copii ai Văii, să își riște viața pentru un sac cu huilă
Vanzarea sasilor catre Republica Federala Germania, operatiune initiata de guvernul de la Bonn, care isi propusese sa extinda piata locurilor de munca de noi sclavi "pe plantatie" cu cetateni din lagarul estul Europei, vorbitori de limba germana - Sasii din  Romania - „Actiunea Recuperarea. Securitatea si emigrarea germanilor din Romania (1962-1989)
Bazele SUBTERANE de rachete ale Iranului. Video
SUA mută bombele nucleare din Turcia în România
De necrezut: Soţia lui Iohannis avea baza de date cu copii de vânzare
Protest la Washington: oficial norvegian recunoaște încălcarea drepturilor omului în Norvegia
NEFERTITI DATA JOS DE PE PIRAMIDA – Mesaj categoric al sefei CSM Simona Marcu: “Activitatea judecatorilor si procurorilor nu trebuie idealizata si cu atat mai putin glorificata”. Judecatorul Lucian Netejoru acuza procurorii din CSM: “Ne ingrijoreaza abordarea inedita in cazul controlului efectuat la DNA... Ma intreb retoric, cine este autorul unui raport de control, cel care il intocmeste sau cel care este chemat sa il aprobe?”. Minune mare, Tarcea si Lazar au dat semne de normalitate (Raportul)
Negustorii de sclavi romani: niciun neamț nu ar lucra în condițiile și pe banii acceptați de noi
Euromaidanul de Bucuresti identic cu cel din Ucrania .. Ce urmeaza dupa aceste IMAGINI NEMAIVĂZUTE din Piața Victoriei: ?
CIFRE SOCANTE DESPRE EXODUL ROMANILOR: ÎN 2016 S-AU NASCUT MAI MULTI COPII ROMANI IN STRAINATATE DECAT IN TARA!
Ciorbea primeste 6000 de Euro pensie, merita nu? Doar a facut "atat de multe" pentru tara!
Iohannis, umilit oficial de Trump!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro