Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai ei sa iasa lumea in strada”

Distribuie!by Alexandru Cumpanasu a declansat un prim atac politic extrem de virulent, profitand de drama din Caracal. El le cere „jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august. loading... „Dragi oameni buni, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Alexandru Cumpanasu a declansat un prim atac politic extrem de virulent, profitand de drama din Caracal. El le cere „jegurilor” care i-au sustinut pe procurori sa nu cheme „lumea in strada”. Atacul lui Cumpanasu vine cu o saptamana inainte de marele miting din 10 august.

loading...

„Dragi oameni buni, CER jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai EI sa iasa lumea in strada. Sa lase jocurile electorale si politica departe de Alexandra. Cand vom considera ca nu mai este nici o speranta, familia Alexandrei va va ruga sa aprindeti o lumanare pt ea in liniste intr-un loc nepolitizat din Bucuresti si atat. Fara lozinici si manipulari”, a scris Cumpanasu pe Facebook.


Numerosi analisti politici considera ca Alexandru Cumpanasu isi face campanie de imagine pe seama tragediei din Caracal, in interes politic. Ion Cristoiu, un invitat de seama al postului Antena 3, se asteapta ca Alexandru Cumpanasu sa candideze la prezidentiale.

„Asistam la o campanie publica, nu stiu de cine dusa, potrivit caruia statul roman e neputincios, trebuie resetat si trebuie sa vina cineva sa reseteze. Si eu sunt de acord. E un scenariu care a functionat la Paris cu Macron, venim sa daramam si pe urma o sa vedem. In Ucraina nimeni nu a fost atent, actualul presedinte a avut un serial cu un profesor de istorie ajunge presedinte si schimba tot. L-au votat ca promite schimbarea tuturor pe un fond de lehamite si disperare.


Asta este la ora actuala imaginea publica care mai mult ca la Colectiv statul e viciat de la un cap la altul. De ce e mai important decat Colectivul? Atunci s-a petrecut pe termen scurt. Acum e o nebunie. Dupa balbaiala autoritatilor a venit acum balbaiala anchetei. Neincrederea populatiei a crescut din cauza anchetei.

Barna a fost slab in aceasta perioada. Cumpanasu e de departe profilul celui din Ucraina care poate sa darame. Nimeni nu va putea reseta decat unul nou. Nimeni din interior. Trebuie sa vina unul care macar sa dea sentimentul poporului ca va face”, a declarat Cristoiu la Antena 3.

Cumpanasu cere romanilor sa NU iasa in strada pe 10 august: „Cer jegurilor care au tinut cu procurorii care au omorat-o sa nu aiba cinismul de a cere tocmai ei sa iasa lumea in strada”

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

DEZASTRU ECOLOGIC - Microhidrocentralele de pe râurile din zonele montane protejate, un business ucigaş - printre exploatatori, o companie de stat a Budapestei.
STRĂINILOR NU LE PLAC PRODUSELE ROMÂNEȘTI. Asociaţia Marilor Reţele Comerciale din România şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au cerut Parlamentului să respingă Legea nr. 321/2009 care obligă hipermarketurile să achiziţioneze 51% produse românești la raft
Ce intentioneaza sa faca Putin cu luptatorii ISIS capturati în Siria ?
Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ
Ce face guvernul masonic Soroşist între timp ? A încheiat un acord de asistență cu Banca Mondială... sclavii români "tinerii liberi şi frumuşei" consumatori, trebuie monitorizați !
Lider liberal: Dacian Cioloș e un impostor politic. Intenția lui de a-și face partid îl transformă într-un un dușman al PNL
Centrul vechi al capitalei o ruina? Așa ar fi arătat întreg Bucureștiul dacă nu ar fi existat Ceaușescu. Sistematizarea, cartiere întregi de blocuri au acoperit mahalalele
Laureat al premiului Nobel pentru Economie: Cererile Eurogrupului sunt nebunie curată! Creditorii pot distruge orice membru al Zonei Euro
De ce a lipsit Regele Mihai de la propria aniversare | Explicaţia Principesei Moştenitoare Margareta a casei regale masonice făcută publică în 25 octombrie (Video)
Deep Throat de România. Un martor a descris pentru DNA mecanismul fraudelor în achiziţiile IT
Jurnalistul Doru Bușcu dezvăluie că fostul premier Tudose pregătea o lege care anulează redevențele offshore și care returnează redevențele plătite de companiile extractoare începînd cu 2008. Paguba la buget? 1 MILIARD de EURO
Cum le pasa senatorilor de pensiile oamenilor in timp ce acestia si-au adoptat legea pensiilor speciale pentru parlamentari (Video)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro