Cum va arata PRIGOANA: Mini DRONELE UCIGASE dotate cu soft de RECUNOASTERE FACIALA vor anihila exact pe CINE trebuie

Distribuie!by Acesti roboti de ucis sunt reali si cu siguranta ii vor folosi in viitor.Oricine nu se va suspune Noii Ordini Mondiale si antihristului  va fi anihilat. loading... Desi clipul trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta inteligenta artificiala, in Elon Musk nu se poate avea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Acesti roboti de ucis sunt reali si cu siguranta ii vor folosi in viitor.Oricine nu se va suspune Noii Ordini Mondiale si antihristului  va fi anihilat.

loading...

Desi clipul trage un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta inteligenta artificiala, in Elon Musk nu se poate avea incredere, caci el vede salvarea umanitatii prin transumanism, adica luciferianism:


“Vizionar capricios pentru unii, personaj „șocant” pentru alții, americano-canadianul de origine sud-africană Elon Musk nu lasă pe nimeni indiferent, scrie Agerpres., care preia un articol din The Guardian. Patron, între altele, al companiilor Tesla și SpaceX, miliardarul în vârstă de 45 de ani aruncă o privire către viitorul nostru, care în viziunea lui nu arată deloc reconfortant. În ultimul său discurs pronunțat la World Government Summit din Dubai, la 13 februarie, aproape lansează un ultimatum: dacă omul nu poate bate mașina, cel mai bine este să devină una.

Musk a susținut că, întrucât inteligența artificială devine mai sofisticată, aceasta va conduce la șomaj în masă. „Vor fi tot mai puține locuri de muncă pe care un robot să nu


nu le poată face mai bine” decât omul, a declarat el la World Government Summit. „Inteligența artificială ar putea eradica umanitatea, și asta mai repede decât am putea crede. Este o situație periculoasă”, a avertizat Elon Musk în fața a peste 4.000 de persoane.

Nu este prima dată când Musk vorbește despre nevoia oamenilor de a evolua, aceasta fiind o temă constantă a discuțiilor sale cu privire la modul în care societatea să poată facă față amenințării perturbatoare a inteligenței artificiale.

Dacă oamenii doresc să continue să adauge valoare economiei, ei trebuie să-și crească abilitățile printr-o „simbioză a inteligenței umane și a celei artificiale”. Dacă nu reușim să facem acest lucru, vom risca să devenim „pisici de casă” ale inteligenței artificiale, a avertizat Elon Musk, care a inițiat proiectul Hyperloop (sistem de transport ultrarapid) și i-a inspirat pe scenariștii filmului științifico-fantastic Iron Man.

Musk spune că lucrează la o ”dantelă neuronală” injectabilă, asemenea unei plase, care se potrivește pe creier pentru a-i da capacități de calcul digitale.

Până în prezent, interfețe creier-calculator au fost utilizate pentru sarcini relativ simple, în principal, pentru a restabili controlul motor pentru pacienții paralizați și pentru a permite comunicarea pentru pacienții complet paralizați cu leziuni cerebrale care îi împiedică să comunice verbal sau prin gesturi, amintește The Guardian.”

 

Sursa: ortodoxinfo.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Monarhia- fratia satanica, linia de sânge albastru a casei regale britanice VIDEO
Mărturia cutremurătoare a tatălui fetiţei "tratată" de dr. Craiu (vaccinistul): "După injecţie, guriţa i s-a încleştat şi a început să tremure"
O lume minunată, doar pentru copii? Disneyland Paris va găzdui în acest an prima paradă gay- avansează agenda neomarxist progresistă
O tăblița babiloniană oferă dovezi ale existenței Turnului Babel, descris în Biblie
HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?
Un obiect bizar a fost observat pe cer care îşi schimba forma în timpul zborului. VIDEO în articol
Doctorul Tălăşescu este acela care a avut în mână creierul lui Eminescu şi el este cel care scrie în 1912 că vede aici o ţeastă zdrobită de o mână criminală.
Părintele JUSTIN ne lămurește și cum e cu monarhia: Nu, nici vorbă. E o altă ramură a masoneriei
Regizorul Iulian Capsali descrie portretul-robot al unui președinte progresist: „În perspectiva puterii, viitorul este al celor care vor implementa globalismul cu forța”
Marea Lojă Națională din România lansează conferința de dezbateri “VIITORUL ROMÂNIEI” și anunță care sunt FAKE NEWS- știrile false despre conferința lor, lupul strigă lupul
DISCURS ȘOCANT AL PAPEI CARE SE RĂSPÂNDEȘTE ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ! VATICANUL ANUNȚĂ NOUA RELIGIE MONDIALĂ – „EXISTĂ O ÎNȘELĂCIUNE MARE CE VINE PE PĂMÂNT…”
FOTO Fabulosul fenomen natural surprins în Bucegi, asemănător aurorelor polare
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro