Cum terorizeaza si santajeaza consilierii locali ai localitatii BABSA jud. TIMIS o familie de arhitecti

Distribuie!by Iata prin ce poate sa treaca o familie de arhitecti din localitatea Babsa, judetul Timis, atunci cand nu se supun presiunilor autoritatilor de a sponsoriza cu bani diverse activitati din localitate: loading... Va rog sa lecturati cele de mai jos cu atentie si va multumesc aprioric pentru timpul acordat! […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata prin ce poate sa treaca o familie de arhitecti din localitatea Babsa, judetul Timis, atunci cand nu se supun presiunilor autoritatilor de a sponsoriza cu bani diverse activitati din localitate:

loading...

Va rog sa lecturati cele de mai jos cu atentie si va multumesc aprioric pentru timpul acordat!


Probabil multi dintre Dumneavoastra veti considera ca nu este “atat de important”, intrucat suma in speta nu este “atat de mare”. Insa nu cred ca este deplasat sa afirm ca o atare pozitie ar fi ca si cand cineva ar considera crima cu premeditare un …nimic, comparand-o cu fetele genocidului pe desfasurata istoriei!!!!

Voi atasa o scrisoare electronica pe care am trimis-o catre Primaria Belint in data de 26.05.2015, in care semnalez ca in ultimele doua luni ale anului curent sotul meu a fost supus unei presiuni psihice de catre consilierul local Ionel Laichici. Punctul culminant al acestei presiuni l-a constituit, in data de 24.05, o amenintare in public pe un ton ridicat si de fata cu martori, intr-unul din cele doua magazine satesti, a sotului meu, cu privire la faptul ca daca nu va contribui la finantarea rugii din Babsa, va fi amendat, in contextul in care, noi, ca arhitecti, am percepe un onorariu de 20000 de euro pentru un proiect. Nu se stie ce fel de proiect si de unde provin aceste informatii si in ce mod ar trebui sa fie relationate cu finantarea unei rugi!


In dimineata zilei de 24.05.2015 sotul meu a fost in audienta la primarul comunei Belint, unde i s-a comunicat ca o contributie la desfarurarea acestui eveniment cultural nu este obligatorie, iar atitudinea consilierului nu ar fi adecvata, cu precadere fiind vorba de incidentul cand consilierul in speta a cerut sa vada continutul portofelului si al buzunarelor, de asemenea in public!

Viziunea lui Ionel Laichici asupra acestei situatii poate fi regasita in publicatia “DeBanat”:

http://debanat.ro/…/consilier-local-din-belint-acuzat-de-s…/

In dimineata zilei de astazi a sosit “Monitorul Primariei Belint”. Atasez cinci imagini ale unui articol de pe a doua pagina.

Si, in final, scrisoarea subsemnatei:

“Buna ziua,

Ma numesc Claudia Luca si domiciliez in Babsa, din toamna anului 2013.

In ultimele 2 luni ale anului curent, am inceput sa fiu supusa unei TERORI sistematice de catre consilierul local,

care a intrecut orice limite ale legilor in vigoare si ale bunului simt! In mod constant ii cere sotului meu “bani pentru ruga”!!! Intai i-a sugerat sa apeleze la o ONG din strainatate pentru o suma de 100 euro. Apoi i-a cerut 100 roni. Alaltaieri, 24.05.2015, sotul meu i-a cerut o justificare pentru aceste sume, o chitanta, o factura, un bon etc. Consilierul si-a schimbat atitudinea si i-a spus ca acum trebuie sa dea doar 50 de lei si era confuz, afirmand ba ca “incasarea” acestei sume este obligatorie, ba ca nu este. Confuzia a fost generata mai mult ca sigur de faptul ca sotul meu i-a cerut o dovada a incasarii sumei! Concluzia acestui domn a fost ULTRAGIANTA: daca nu i se vor da “banii pentru ruga”, ne va amenda pentru ca nu am taiat iarba de pe domeniul public!

Aceasta amenintare, teroarea pe care mi-o induce acest individ ( am inceput sa am manifestari fiziologice ale anxietatii – nu pot dormi, nu pot manca, am palpitatii cand ma gandesc la acest consilier si la cum ar putea sa ne sicaneze, ameninte in continuare etc.), faptul ca si-a permis sa apeleze la terti care sa ii comunice sotului meu ca trebuie sa ii dea deja celebrii bani pentru ruga, faptul ca i-a solicitat in public sotului meu sa ii arate continutul portofelului pentru a vedea daca are sau nu bani, sunt fapte CARE INCALCA FLAGRANT LEGISLATIA IN VIGOARE si care contravin normelor unei existente societale morale!

Dincolo de imoralitatea fara limite, aceasta atitudine a domnului consilier care A AJUNS SA IMI AFECTEZE CALITATEA VIETII, numara cel putin 4 capete de acuzare: trafic de influenta, santaj, luare de mita si amenintare!

Mai mult decat atat, acest individ pune pe seama Dumneavoastra unele dintre aceste fapte de coruptie, care se pare ca au devenit o cutuma! In perioada sarbatorile pascale, anul curent, acesta s-a prezentat in sat cu o lista pe care erau trecute mai multe persoane care se ocupa de oierit, fiecare persoana figurand cu un numar de miei pe care trebuie sa ii dea primarului, respectiv viceprimarului din Belint! Oamenii simpli se tem sa semnaleze aceste ilegalitati, se tem chiar si sa le mentioneze!!!!!!!!!!!!!!

Din pacate, situatia a escaladat in asa masura incat sunt obligata, de asemenea, sa ma adresez autoritatilor competente, intrucat, DATE FIIND IN VILEAG ACESTE FAPTE, IN PREZENT IMI SIMT SIGURANTA AMENINTATA! MA ASTEPT CA IN ORICE CLIPA ACEST INDIVID SA IMI PRODUCA PAGUBE, SA MA SICANEZE, SA MA AMENINTE, SA MA URMAREASCA, SA MA TERORIZEZE MAI MULT DECAT O FACE IN PREZENT!

Cu infinit regret va spun ca nu ma asteptam ca aceasta sa fie “multumirea” pentru actiunile caritabile pe care le-am intreprins in Babsa de mai multe ori!

Pe aceasta cale, va rog URGENT SA LUATI MASURI PENTRU A CORIJA PURTAREA SCANDALOASA A ACESTUI INDIVID, PURTARE INCOMPATIBILA CU STATUTUL DE FUNCTIONAR PUBLIC!

Cu nespusa amaraciune,

arh. Claudia LUCA

DE ASEMENEA, INDIVIDUL IN SPETA A RUGAT UN SATEAN DIN BELINT SA IMI TELEFONEZE SI SA IMI COMUNICE CA “DE ACUM VA PUTETI ASTEPTA LA ORICE”!

DA, DE ACUM NE ASTEPTAM LA ORICE!

DA, CALITATEA VIETII IMI ESTE AFECTATA.

DA, SE INTAMPLA IN ROMANIA ANULUI 2015!

11354418_10204418297278915_1331106667_o

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Universitatea de Vest din Timişoara a ajuns sa fie un „cal troian” al antiromânismului și pepinieră de agenți de influență globaliști
Sorin Rosca Stanescu Iohannis a trădat! Pactul cu Rusia și Germania
Statul politienesc, disperare în MAI? Internele apelează la personal NECALIFICAT: „Și tu poți fi colegul nostru!” | Angajări masive în poliţie, fără şcoală de specialitate
Cine este Mike Pence, viitorul vicepreședinte al SUA. A promulgat una dintre cele mai dure legi cu privire la avort din SUA și este un adversar declarat al homosexualilor
Cum a aparut Biblia? Istoria reala, nu ce ni se prezinta oficial
Deputatul Eugen Tomac cere RETRAGEREA României de la Eurovision în urma discriminării Laurei Bretan: Mi se pare de neacceptat modul în care progresiștii au ales să o atace și să o denigreze
Iohannis folosește „justițea” ca armă electorală
Reacție dură a lui Viktor Orban, după ce șefii UE s-au văzut cu Soros: Speculatorul american care a distrus viețile a milioane de europeni este stimat și primit la cele mai înalte niveluri
De-abia a fost numit oficial și Presa Progresist-Soroșistă de la Macovei la HotNews până la Nicușor Dan și Moise Guran îl atacă ISTERIC pe Marian Munteanu. HotNews: "Cum a devenit Munteanu un mare promotor al nationalismului si curentului anti-occidental"
Ponta da pe mana coreenilor o baza militara strategica!militara strategica!
Campania de arestări, o strategie americană pentru a distruge centrele de putere autohtone pentru interesele străine
Cel mai nou SONDAJ arată că ECONOMIA americană este invincibilă graţie lui Donald Trump, șomajul a scăzut incredibil
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro