Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ

loading...


Factura de energie electrică este, pentru mulţi români, un mister. În 9 din 10 cazuri, utilizatorul final nu poate să explice ceea ce scrie pe acea factură, consecinţa fiind că nu ştie pe ce a dat banii.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs


Siteul energyreport s-a gândit să explice, pe înţelesul tuturor, cum sunt suntem furaţi cu factura de curent electric în faţă.

Autorii precizează că „termenul de “furt” din titlul articolului e folosit în sensul că preţurile care ni se percep nu au nicio legătură cu piaţa liberă ci sunt dictate de instituţiile statului, la presiunea unor jucători din sectorul energetic. Rezultatul e ca ni se iau bani din buzunar fara o justificare realistă”.


„La prima rubrică scrie rezervare. Rezervarea a fost introdusă în factură în ideea că undeva, un producător, ştiind că energia se consumă doar în momentul când se produce şi că nu se poate consuma de pe stoc, ţine în rezervă un utilaj cu care să producă energia de care avem nevoie exact când, spre exemplu, pornim boilerul electric din casă, aspiratorul sau orice aparatură electrocasnică. Cu alte cuvinte, vorbim despre o producţie de rezervă, care să stea în fiecare secundă “la pândă” când cineva apasă pe butonul aspiratorului. Asta în principiu.”

Pentru a afla pe ce se duc banii dvs, faceţi CLICK AICI.Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ce dovezi mai vreţi, românaşilor? Material complet despre distrugerea Romaniei dupa 1989
ANII ’90. Cum a schimbat America faţa României. Milioane de dolari pentru ONG-uri, sindicate şi mişcări politice, televiziuni Fake News : Andreea Esca - După un stagiu la CNN, câştigat în urma unei burse Soros pe care mi-o recomandase Lucian Mândruţă ...
JEAN CLAUDE VAN DAMME: TRUMP este singurul candidat anti-globalist
'Mister' elucidat: De ce întrebarea de la referendum nu conţine nicio referire la familie | nu ai voie prin lege sa vii cu alta intrebare!
SOROS A CREZUT CĂ VA CÂŞTIGA HILLARY CLINTON. George Soros a pierdut aproape un miliard de dolari în contextul scrutinului prezidențial din SUA
Primele reacții după venirea imigranților în România: "Guvernul de tehnocrati ignora copiii noștri, cu doua facultăți, stau acasă și lor le dau mâncare, cazare și am înteles că și bani! (VIDEO)”
Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Luati-va pastilele inainte sa cititi: Cine este procuroarea tanara din Teleorman care l-a executat azi pe Dragnea? Fotografii cu dovezi ce te lasa masca!
România, prinsă la mijloc în războiul mondial al petrolului
Comunismul a intrat în România pe furiș, prin evrei avangardiști plătiți de NKVD. Patapievici le continuă misiunea!
Fetița de 11 dispărută vineri, după ce ieșea de la școală, a fost găsită MOARTĂ: Cadavrul prezintă urme de violență
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro