Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum suntem FURAŢI la factura de CURENT ELECTRIC. Schema companiilor, DEMONTATĂ

loading...


Factura de energie electrică este, pentru mulţi români, un mister. În 9 din 10 cazuri, utilizatorul final nu poate să explice ceea ce scrie pe acea factură, consecinţa fiind că nu ştie pe ce a dat banii.

Elefant.ro:Livrare gratuita in 24 de ore! Orice produs


Siteul energyreport s-a gândit să explice, pe înţelesul tuturor, cum sunt suntem furaţi cu factura de curent electric în faţă.

Autorii precizează că „termenul de “furt” din titlul articolului e folosit în sensul că preţurile care ni se percep nu au nicio legătură cu piaţa liberă ci sunt dictate de instituţiile statului, la presiunea unor jucători din sectorul energetic. Rezultatul e ca ni se iau bani din buzunar fara o justificare realistă”.


„La prima rubrică scrie rezervare. Rezervarea a fost introdusă în factură în ideea că undeva, un producător, ştiind că energia se consumă doar în momentul când se produce şi că nu se poate consuma de pe stoc, ţine în rezervă un utilaj cu care să producă energia de care avem nevoie exact când, spre exemplu, pornim boilerul electric din casă, aspiratorul sau orice aparatură electrocasnică. Cu alte cuvinte, vorbim despre o producţie de rezervă, care să stea în fiecare secundă “la pândă” când cineva apasă pe butonul aspiratorului. Asta în principiu.”

Pentru a afla pe ce se duc banii dvs, faceţi CLICK AICI.Sursa:http://activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ratele românilor, cele mai mari din Europa ( doar il avem pe verisorul regelui Mihai, Isarescu la conducere)
Klaus Iohannis se imbogățește din nou, a scos o carte pentru prostime la editura soției securistului Mușat
Familiile cu doi tați încep să fie prezentate în cărțile de grădiniță, cu fonduri UE
Iulian Iancu: Investitorii din Marea Neagră nu au vrut să plătească statului român decât redevenţele, nici un dolar în plus (video)
STATUL PARALEL EXCEDE MCV – Vicepresedintele CE Frans Timmermans confirma ca a primit de la Razvan Savaliuc “Raportul privind activitatea subversiva din Justitie si serviciile de informatii din perioada 2005-2017”, trimis cu posta speciala la Bruxelles. Uluitor, oficialul CE transmite ca are alte preocupari: “Criteriile din cadrul MCV nu se extind la activitatile de informatii si controlul democratic asupra acestor activitati si din acest motiv nu fac obiectul rapoartelor MCV” (Adresa)
KLAUS IOHANNIS la dezbaterea in stilul Coreei de Nord: A rămas cineva nemicrofonat?
Varșovia declară război Europei și culturii LGBT. „A fi polonez înseamnă a fi normal”
 Inventatorii de boli. Cum sunt TRANSFORMAȚI oamenii SĂNĂTOȘI în cumpărători de medicamente. Vrem spitale nu Catedrale ? Cimitire mai multe nu vreti ?
EXCLUSIV Avem dovada: USB, finanțat ilegal
Un nou candidat surpriza la Primara Generala a Capitalei: Catalin Berenghi
Conexiunea care dinamitează protestele anti-grațiere! Apare numele lui Soros
Femeie jandarm, călcată în picioare de protestatari, internată în spital. Ar putea rămâne paralizată
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro