Cum şi-a marcat proprietatea un milionar suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România. „Am lucrat 30 de ani în domeniu şi n-am văzut aşa ceva“

Distribuie!by Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România loading... Peter Forssel, un investitor din Suedia, a cumpărat 1.000 de hectare de pădure într-o comună de pe Valea Râmnicului. Îşi vizitează proprietatea, pe care a demarcat-o în culorile naţionale, doar cu elicopterul. Unul dintre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România

loading...

Peter Forssel, un investitor din Suedia, a cumpărat 1.000 de hectare de pădure într-o comună de pe Valea Râmnicului. Îşi vizitează proprietatea, pe care a demarcat-o în culorile naţionale, doar cu elicopterul.


Unul dintre cei mai mari importatori-exportatori de cherestea din Europa a cumpărat în urmă cu mai mulţi ani aproximativ 1.000 de hectare de pădure în comuna Vintileasca, judeţul Vrancea.

Suedezul Peter Forssel, preşedintele Midger Investments, vine să-şi viziteze “moşia” din Vrancea cel puţin o dată pe an. Potrivit primarului comunei Vintileasca, suedezul face parte dintr-o familie foarte bogată de nobili suedezi.


“Am înţeles că deţine peste 20.000 de apartamente în lumea întreagă. La noi vine odată pe an, cu elicopterul, să vadă care mai este starea pădurii. Odată a venit cu un alt membru al familiei, cu două elicoptere. L-am întrebat de ce a fost nevoie de două elicoptere, când erau locuri suficiente pentru mai multe persoane şi mi-a răspuns că nu o să găseşti niciodată o familie de nobili în acelaşi mijloc de transport”, ne-a declarat primarul Georgel Spătaru.

Potrivit acestuia, suedezul a avut pretenţia ca arborii din limitele amenajamentului silvic pe care îl administrează să fie marcaţi în culorile statului suedez, galben şi albastru (foto).

“Noi avem în toată ţara limite amenajistice vopsite cu roşu. Am lucrat aproape 30 de ani în domeniu şi nu am văzut aşa ceva. N-am întâlnit ca arborii să fie marcaţi altfel decât cu roşu”, ne-a mai spus edilul.

Georgel Spătaru spune că firma suedezului a cumpărat pădurea de la un proprietar de pădure din Tulnici, Balasinovici, care a avut o proprietate de 750 de hectare de pădure, dar şi de alţi proprietari din zonă. Edilul este oarecum nemulţumit de faptul că, deşi omul de afaceri suedez a promis iniţial că nu va face exploatare din pădure, ulterior s-a răzgândit şi acum maşinile care transportă cherestea în zonă strică drumurile comunei.

Citeste mai mult: adev.ro/oz7cx1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mugur Isărescu, acuzat de DIICOT că a făcut jocurile unui grup infracțional: Nu a acționat în interesul statului român
Consiliul Tineretului cere parteneriat civil şi introducerea educației sexuale în școli
SCENE HALUCINANTE LA TVR/ Emilia Șercan a plecat în lacrimi din emisiunea Eugeniei Vodă: MĂ SIMT O MARE IMPOSTARE/ Tolontan: Nu mă simt deloc rău că lucrez la Voiculescu/ ÎNREGISTRAREA EMISIUNII
Ce ne așteaptă? S-a instalat deja Noua Ordine Mondială? Începând cu data de 15.08.2017, conducător al Bisericii creştine devine Vaticanul, curva cea mare , Babilonul
După 28 de ani, SALVAREA vine tot de la Nicolae Ceaușescu. SURPRIZĂ de proporții în realizarea autostrăzii Pitești – Sibiu. Cum a fost posibil așa ceva
Asa cum elita masonica "FSN" l-a omorat pe Ceausescu in numele globalistilor , asa va fi omorat si poporul roman ! Video care arata greseala fatala a poporului roman ! (VIDEO)
Avertisment al șefului Protecției Consumatorilor: Citiți cu atenție etichetele citricelor! Pot fi tratate cu o substanță care atacă ficatul și rinichii
BOMBA DEUTSCHE WELLE: PESTA PORCINA ”CURATA” TERENUL PENTRU FERMIERII DANEZI SI OLANDEZI?
Vă mai amintiți când Iohannis vizita un spital privat in Brașov, nu unul de stat unde se afla Călin, tânărul de 29 de ani care și-a strans singur 200.000 de euro pentru un transplant?
SURSE La „Conclavul Penalilor”, unde s-a CONCEPUT Ordonanța 13, ar fi participat și Blaga și Gorghiu! Vin SURPRIZE MARI!
A fost (și încă mai este) Iohannis colaborator al Securității? Când va ieși adevărul despre el la lumină, la sfârșitul mandatului (viitor) ca la Lazăr?
Miting pentru autonomia „ținutului secuiesc” la Târgu Mureș! Ce au scandat protestatarii
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro