Cum şi-a marcat proprietatea un milionar suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România. „Am lucrat 30 de ani în domeniu şi n-am văzut aşa ceva“

Distribuie!by Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România loading... Peter Forssel, un investitor din Suedia, a cumpărat 1.000 de hectare de pădure într-o comună de pe Valea Râmnicului. Îşi vizitează proprietatea, pe care a demarcat-o în culorile naţionale, doar cu elicopterul. Unul dintre […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Peter Forssel, investitorul suedez care a cumpărat 1.000 de hectare de pădure în România

loading...

Peter Forssel, un investitor din Suedia, a cumpărat 1.000 de hectare de pădure într-o comună de pe Valea Râmnicului. Îşi vizitează proprietatea, pe care a demarcat-o în culorile naţionale, doar cu elicopterul.


Unul dintre cei mai mari importatori-exportatori de cherestea din Europa a cumpărat în urmă cu mai mulţi ani aproximativ 1.000 de hectare de pădure în comuna Vintileasca, judeţul Vrancea.

Suedezul Peter Forssel, preşedintele Midger Investments, vine să-şi viziteze “moşia” din Vrancea cel puţin o dată pe an. Potrivit primarului comunei Vintileasca, suedezul face parte dintr-o familie foarte bogată de nobili suedezi.


“Am înţeles că deţine peste 20.000 de apartamente în lumea întreagă. La noi vine odată pe an, cu elicopterul, să vadă care mai este starea pădurii. Odată a venit cu un alt membru al familiei, cu două elicoptere. L-am întrebat de ce a fost nevoie de două elicoptere, când erau locuri suficiente pentru mai multe persoane şi mi-a răspuns că nu o să găseşti niciodată o familie de nobili în acelaşi mijloc de transport”, ne-a declarat primarul Georgel Spătaru.

Potrivit acestuia, suedezul a avut pretenţia ca arborii din limitele amenajamentului silvic pe care îl administrează să fie marcaţi în culorile statului suedez, galben şi albastru (foto).

“Noi avem în toată ţara limite amenajistice vopsite cu roşu. Am lucrat aproape 30 de ani în domeniu şi nu am văzut aşa ceva. N-am întâlnit ca arborii să fie marcaţi altfel decât cu roşu”, ne-a mai spus edilul.

Georgel Spătaru spune că firma suedezului a cumpărat pădurea de la un proprietar de pădure din Tulnici, Balasinovici, care a avut o proprietate de 750 de hectare de pădure, dar şi de alţi proprietari din zonă. Edilul este oarecum nemulţumit de faptul că, deşi omul de afaceri suedez a promis iniţial că nu va face exploatare din pădure, ulterior s-a răzgândit şi acum maşinile care transportă cherestea în zonă strică drumurile comunei.

Citeste mai mult: adev.ro/oz7cx1

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adevărul despre Dan Barna. "Banii s-au evaporat între amici cu facturi la comandă, în nepotisme, deturnări, plăţi fictive, furturi"
Mineritul nu e pentru romani! Britanicii vor extrage câte 30 de tone de aur şi argint pe lună la o mină din Suceava
Document EXPLOZIV: Semnătura lui CTP pe protocolul care a 'distrus' presa scrisă din România
ŞOC: Carne de om, descoperită la McDonald's
Teodorovici: Domnul presedinte vad ca se erijeaza intr-un avocat al bogatilor
SUA. Şeful FBI: "Nu există intimitate absolută în țara noastră. Niciodată nu a fost. Nici măcar discuțiile noastre cu nevasta nu sunt absolut private în America. Nici chiar amintirile noastre nu sunt private". La noi în România, oare ce intimitate o fi?
EXCLUSIV. Memoriile Generalului Iulian Vlad: Brucan a fost şi agent MOSSAD. Ceauşescu n-a vrut să-l arestăm
IOHANNIS, IRONIZAT DE MIRCEA DINESCU PE TEMA CĂRȚII LANSATE MIERCURI
Controversă: Dacian Cioloș dă securitatea României pe mâna unor corupți din Germania
Raport DRAMATIC: Peste 55.000 de cazuri noi de cancer înregistrate în România în ultimele luni- depopulare din toate părțile- asta se întâmplă cu un popor care încalcă legile divine
CIA despre aberaţiile scrise de Pacepa: ”Dacă ar putea plânge copacii ar face-o, pentru că au furnizat hârtia pentru această carte”. CIA confirmă: Ceauşescu, duşmanul Nr. 1 al URSS în Pactul de la Varşovia. Lovitura de stat cu concursul KGB, prevăzută din anii ’80. Iliescu, pe o listă albă încă din 1970!
FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marxismul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro