Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:

Distribuie!by De Bogdan Stoica   Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu: loading... 1. în stradă ies niște entuziaști de bună credință 2. Striblea și cheliosul ăla susțin că oamenii vor să-l dea jos doar pe Ponta 3. Gâdea și Radu Tudor spun că doar Gabriel […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

De Bogdan Stoica


Cum se manipulează o revoluție, în faza ei incipientă? Vă spun eu:

loading...
  • 1. în stradă ies niște entuziaști de bună credință
  • 2. Striblea și cheliosul ăla susțin că oamenii vor să-l dea jos doar pe Ponta
  • 3. Gâdea și Radu Tudor spun că doar Gabriel Oprea este vizat
  • 4. Rareș Bogdan crede că toți oamenii din stradă sunt fani Iohannis
  • 5. Oreste crede că jandarmii au niște arme electromagnetice “pitite pe străduțe” care dezorientează manifestanții (doamne, m-am tăvălit de râs…)

Iar a doua zi, otrăviți de ce-au văzut la tv, vin la miting și iohaniștii, și uneperiștii, și pesediștii, și paranormalii pu*ii mele. Vin sa dea jos doar acel om politic pe care il detesta si sa-si sustina idolul (apropo, daca esti fanul vreunui politician esti prost de bubui). Încep provocările, mesajele politice, contrele între manifestanți.. Un grup începe să domine celelalte grupuri și imprimă o direcție politică manifestării. Și din senin se formează un “comitet” care formulează niște revendicări, le negociază cu autoritatea de stat și se rezolvă niște “chestii”. Atât.


Durează maxim șapte zile, timp în care serviciile organizează niște evenimente tulburătoare, ca să imprime viteză trendului care domina strada. După aia negociază cu câștigătorul, evident un politician corupt, pentru că serviciile îi au pe toți politicienii în niște cuști invizibile făcute din dosare vechi și noi, dacă fac un pas aiurea le activează gratiile. La finalul revoluției, avem la butoane alți oameni, dar aceeași clasă politică.

Jegul de clasă politică pe care îl avem se schimbă doar prin vot.


Așa că dacă vreți să vă iasă revoluția, faceți doar patru chestii:

1. Stați în stradă o lună, două și încercați să nu vă omorâți între voi. Nu puneti botul la orice vi se spune, sunt agitatori printre voi. Verificati orice informatie.

2. Inchideți televizoarele. Televiziunile vă mint și vă otrăvesc mintea. Sau uitati-va doar la stiri, nu la talkshow-urile de psihoza colectiva. Acolo se lanseaza veninul.

3. Cereți alegeri anticipate. Stiu ca aveti altceva in cap, zilele astea. Dar aia este singura miza corecta. Pleaca Ponta si vine acoperitul de Predoiu. Pleaca Piedone si vine vreun bou de viceprimar. Pai ce smecherie am facut?

4. La alegeri, nu votați nici o listă care include un singur nume cunoscut și corupt. Nici una. Ignorati simpatia pentru un politician, sau discursul cool al altuia. Votati rational, nu emotional.

#haicăsepoate. Eu nu vin așa, la “jos!”, pentru că asta nu e vocea rațiunii, e doar furie, iar furia nu construieste. O să vin și eu, ca manifestant, după primele șapte zile, dacă ceea ce s-a cristalizat în stradă, ca mesaj, mă reprezintă.

Eu vreau tehnocrație, adică să se dea concurs pentru posturi. Vreau lefuri uriașe în educatie si sănătate și vreau schimbarea manualelor școlare. Vreau impozitarea averilor bisericești și pedeapsa cu moartea pentru pedofili. Vreau să primească alocație doar copiii amărâți și vreau încetarea discriminării pozitive a locuitorilor de la bloc față de cei de la case prin subvențioarea agentului termic. Vreau ca fiecare comerciant de salmonella să facă măcar o săptămână de pușcărie și vreau ca Protecția Consumatorului să aibă 100.000 de angajați. Vreau salariul minim pe economie pentru parlamentari. Vreau oprirea programului Prima Mașină și finanțarea programului Prima Baie. Vreau disparitia taxei de mediu si un impozit pe masina calculat in functie de cat poluez efectiv. Vreau o mie de lei amenda pentru cine-si scoate cainele sa se cace pe strada si garantie ca la Altex, la asfaltari si constructii facute din bani publici.

Și vreau tare-tare mult, s-o f*ut si eu puțin pe Monica Belluci….

Tu ce vrei?

http://bogdanstoica.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ilie Șerbănescu: „Oamenii au votat împotriva lui Dumnezeu. Să ne așteptăm la urgia Lui”
”Mafia lemnului a pus stăpânire pe Pădurile Șincii. Se exploatează ilegal în păduri virgine!
Tensiunea dintre Rusia si Turcia creste! Turcii au blocat accesul navelor militare rusești prin Strâmtorile Bosfor și Dardanele!
O bătrână trăiește cu 7 lei pe lună pentru că legea privind pensia minimă nu se aplică. Primarul este preocupat să înființeze cluburi pescărești
Siria: Statul Islamic bombardează biserica chiar în timpul slujbei de Florii. Credincioșii NU se clintesc (VIDEO)
Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.
Ups...Consiliera președintelui și-a dat demisia odată cu ayahuashca, droguri și spp-iști? Sau e doar o "coincidență"?
“Elie Wiesel” a pierdut în fața legii. Sfântul Închisorilor Valeriu Gafencu rămâne cetăţean de onoare la Târgul Ocna! Sentinţă definitivă a Curţii de Apel Bacău.
Colectiv Florin Chilian: Cineva a vrut și a “aranjat” TRAGEDIA
România normală: Iohannis a fost premiat pentru ce? Pentru a popula România cu emigranți din Siria! Vrea să vă depopuleze prin vaccinuri ca să facă loc altora!
27 DE ANI DE CAPITALISM. Cine a fost în spatele circuitului Caritas: „acoperiţi” din SRI-ul lui Măgureanu controlau listele cu câştigători
Tudor Gheorghe: Ce blestem pe noi, după un preşedinte care chinuie limba engleză, avem unul care CHINUIE limba română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro