Cum se intalează statul polițienesc : jandarmi și polițiști în fiecare autobuz…pe banii publici ? Pe motivul: “Nimeni nu mai urcă fără bilet ” RATB anunță schimbări majore din 15 februarie:

Distribuie!by După ce in fiecare staţie RATB au fost instalate panouri noi dar si camere de suparveghere , pe motiv de “siguranta ceatăţeanului”, acum vor controale mai dure, cu jandarmi şi poliţisti locali. loading... Stiripesurse.ro anunta ca  RATB ia măsuri drastice împotriva călătorilor care circulă cu autobuzul fără să plătească. Conducerea Regiei […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

După ce in fiecare staţie RATB au fost instalate panouri noi dar si camere de suparveghere , pe motiv de “siguranta ceatăţeanului”, acum vor controale mai dure, cu jandarmi şi poliţisti locali.

loading...

23

Stiripesurse.ro anunta ca  RATB ia măsuri drastice împotriva călătorilor care circulă cu autobuzul fără să plătească. Conducerea Regiei a tras linie si a ajuns la concluzia ca nu mai vrea sa suporte pierderile provocate de calatorii care se plimba gratis fara sa aiba acest drept.

Incepand cu 15 februarie, calatorii vor avea parte de controale mai dure, cu jandarmi şi poliţisti locali.

“Calatorii evazionisti afectează grav veniturile RATB” ( in niciun caz guvernul mafiot) iar problema este cu atat mai mare cu cit nici nu pooate fi stabilit numarul lor exact.

“Autobuzele, tramvaiele si troleibuzele din capitala asigura zilnic 2 milioane de calatorii pe zi, in timp ce numărul călătorilor corecţi a scăzut foarte mult anul trecut fiind comparabil cu anul 2012.” – Comunicatul RATB

Măsuri pentru creşterea calităţii serviciilor la RATB ?

Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) anunţă publicul călător că, începând cu 15 februarie 2016, va aplica măsuri prin care intenţionează să stabilească, cu exactitate, şi nu pe bază de estimări, numărul călătorilor care utilizează fiecare linie şi mijloc de transport.

De aceea, RATB îi roagă pe călătorii care deţin abonamente să valideze fiecare călătorie în sistemul automat de taxare. Astfel, în urma unei perioade de cercetare, în care călătorii se vor adapta, RATB speră să poată reduce intervalul orar dintre două vehicule consecutive şi să asigure o mai bună ritmicitate, creând un program de transport în funcţie de necesarul de călători de pe fiecare linie, în diferitele zone ale Capitalei.

Această măsură face parte dintr-un pachet mai larg de reglemetări prin care RATB intenţionează să eficientizeze sistemul de transport şi să crească nivelul calităţii serviciilor oferite. Printre alte măsuri imediate, menţionăm reinstruirea controlorilor, îmbunătăţirea regulamentului, a procedurii de control şi întărirea colaborării cu Poliţia Locală şi cu Jandarmeria, precum şi o colaborare mai strânsă cu municipalitatea, pentru creşterea încrederii şi coeziunii în rândul comunităţii bucureştene şi a gradului de civilizaţie în mijloacele de transport în comun.

În anul 2015, numărul călătoriilor validate în sistemul automat de taxare al RATB a fost de peste 60 de milioane, în condiţiile în care călătorii care deţin abonamente lunare (aproximativ 200.000) nu obişnuiau să valideze cardul, deci nu este cunoscut numărul de călătorii efectuate de aceştia.La numărul total al călătoriilor validate trebuie adăugate şi cele efectuate de alte categorii socio-profesionale, care pot călători gratuit, pe baza cărţii de identitate şi a diverselor documente. Menţionăm că aproximativ 60% din încasările RATB provin din cumpărarea de abonamente lunare, ceea ce dovedeşte ponderea pe care aceste titluri de călătorie ar avea-o în stabilirea traseelor şi numărului de vehicule.

Luând în calcul doar datele din sistemul automat de taxare, numărul călătorilor corecţi (care au validat cardurile) a scăzut anul trecut, fiind comparabil cu anul 2012, când au fost înregistrate, în total, 60.639.953 validări. În anii 2013 şi 2014, numărul de călătorii validate a fost de 66.136.952, respectiv – 65.113.849.

RATB estimează că, în medie, zilnic, pe lângă cele 165.000 de călătorii validate, alte 1,1 milioane de călătorii sunt efectuate de către abonaţi şi alte categorii, care nu au în prezent obligaţia de a valida vreun card. Asta, în timp ce vehiculele Regiei asigură circa două milioane de călătorii pe zi.

În prezent, numărul călătorilor evazionişti nu poate fi stabilit, deşi este foarte mare, fapt care afectează grav veniturile RATB şi – implicit – calitatea serviciilor oferite călătorilor. De aceea, politica RATB este aceea de a fideliza publicul călător şi de a-l conştientiza asupra faptului că gradul de civilizaţie din mijloacele de transport în comun depinde în primul rând de conştiinciozitatea şi respectul pe care fiecare le dovedeşte.

 

Din Sursa: http://www.stiripesurse.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Explorare a gazelor de şist în zona Păuleşti-Plopeni?
Şi totuşi, cine taie pădurile Văii Jiului?
Triumful mediocrității: „băieții noștri” și părinții lor
Jaful secolului – Privatizarea SNP PETROM
Rebeliunea neo – liberală
Vă vor şterge şi din memoria omenirii! Acum se creionează întreg genocidul asupra ţării. Ne îndatorăm fără nicio justificare, cumpărăm arme nefuncţionale şi depăşite tehnic plătind ca la curve, cu banii înainte, vedem toate aceste abuzuri, dar luăm poziţia ghiocelului. Ăsta e abia începutul. Nu vă culcaţi pe-o ureche: va fi şi mai rău. Vă vor introduce taxe insuportabile pe case, în timp ce „din raţiuni sociale” vor proteja marii proprietari de imobile. Vă vor zdrobi şi nu se vor opri nici atunci. Nici când veţi dispărea fizic nu le va fi îndeajuns. Se vor zbate să vă şteargă şi din memoria omenirii.
DONALD TRUMP la ONU: „Într-un singur glas, Statele Unite ale Americii cheamă națiunile lumii să pună capăt persecuției religioase"
Cizma UE pusă pe grumazul României aduce sclavie din plin românilor
Cum au incasat Dan Barna si reprezentanti ai Forumului German Brasov din bani UE destinati persoanelor defavorizate
Conducătorul partidului musulman le spune olandezilor să părăsească țara lor dacă nu le place traiul alături de imigranţi
ALERTA! Seful austriecilor de la Raiffeisen Bank prezent la proteste | Mai urmeaza si Schweighofer si poate se lamureste lumea cine conduce protestele!!!!!
Dezvăluiri despre un sistem din umbră care controlează statul român şi distruge orice oponent
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro