Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala prin “Haos si Ordine”..ordo ab chao. Femeile agresate sexual de imigranți, sfătuite de primarul din Koln “să adopte un cod de conduită” pentru a preveni astfel de incidente (VIDEO)

Distribuie!by Germania…vanduta lumii islamice..in lipsa unor masuri impotriva imigrantilor agresori..cetatenii trebuie sa se adapteze noilor veniti… loading... Valul de agresiuni sexuale și jafuri pe care imigranții veniți din țările arabe și nord-africane le-au comis în Koln par să îl lase indiferent pe primarul orașului german, Henriette Reker, scrie Telegraph După […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Germania…vanduta lumii islamice..in lipsa unor masuri impotriva imigrantilor agresori..cetatenii trebuie sa se adapteze noilor veniti…

loading...

Valul de agresiuni sexuale și jafuri pe care imigranții veniți din țările arabe și nord-africane le-au comis în Koln par să îl lase indiferent pe primarul orașului german, Henriette Reker, scrie Telegraph

După o întâlnire cu șeful poliției și alți oficiali, aceasta a ajuns la concluzia că femeiele trebuie să adopte un cod de conduită pentru a preveni astfeld e incidente.


Totodată, edilul a anunţat că, pentru carnavalurile care vor avea loc în centrul oraşului în luna februarie, se vor spori efectivele poliţiei.

Până atunci însă, Henriette Reker a avertizat tinerele cu privire la pericolul care le “paște” la evenimentele unde se consumă alcool .


“Imigranților trebuie să li se explice mai bine care tip de comportament este considerat deplasat”, spune primarul din Koln.

Declarația acesteia a stârnit revolta în rândul germanilor, fiind acuzată că și-a axat discursul pe  victime în loc să precizeze care sunt pedepesele pentru agresori și care sunt măsurile ce vor fi luate pentru ca astfel de agresiuni să nu mai aibă loc.

Sute de persoane au ieșit pe străzile din Koln pentru a protesta în urma valului de agresiuni sexuale și jafuri care au fost comise în noaptea de Revelion de mai mulți bărbați veniți din țări arabe și nord-aficane. (Detalii AICI)

Mai multe femei au fost agresate sexual de imigranți, în Koln

O parte din agresorii de la Koln fac parte din grupul imigranților primiți cu brațele deschise de germani, a declarat marți seară,  jurnalistul Petre Iancu, de la Deutsche Welle, într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”XPress”, de pe B1 TV. (Detalii AICI)

Subiectul a fost comentat și de fostul președinte Traian Băsescu. Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”Talk B1”, fostul președinte a declarat că România nu trebuie să accepte cotele de imigranți și că diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui număr atât de mare de islamiști cu populația creștină din Europa. (Detalii AICI)

Deocamdată nicio persoană nu a fost arestată în acest caz, potrivit șefului poliției locale, Wolfgang Albers.

Conform presei internaționale, cel puțin 90 de plângeri au fost depuse de femeile din Koln care au fost victimele agresiunilor sexuale, la finalul anului trecut. Cel puțin o femeie a fost violată. (Detalii AICI)

Atacuri similare, dar la scară mai mica, au fost comise și in orasele Hamburg și Stuttgart.

ordo ab chao

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mizele secrete ale regionalizării României. Dislocarea Transilvaniei. Doctrina "românismului agresiv", promovat de politica ruso-maghiară
Hackerul „Ice”, dat în urmărire internatională prin Interpol, revine cu un nou mesaj
Un supravieţuitor al Holocaustului: „Elie Wiesel nu este deţinutul A-7713”
Romania prostilor bine facuti
Persecuțiile împotriva creștinilor – o realitate transnațională
EVZ: Mihai Șora a fost AGITATOR COMUNIST în perioada 1948-1951
Detalii socante despre BARNEVERNET, MAFIA STATALA CARE RAPESTE COPIII IMIGRANTILOR PENTRU MOTIVE HALUCINANTE. Implicarea autoritatilor turcesti a dus la rezolvarea unui caz similar cu al FAMILIEI BODNARIU. AUTORITATILE ROMÂNE SUNT, INSA, PASIVE/ Luiza Moldovan: ”Dragă Norvegie, te acuz de abuz împotriva Creștinătății!”
Radicalistul islamist Anjem Choudary: „Islamul… cred că ar fi bun pentru România.”
COLONIZATORII –13 ambasadori, care se cred stapanii Romaniei, au incalcat uzantele diplomatice si au incercat sa o cheme la raport pe Viorica Dancila pentru "posibilele ordonante de urgenta" privind Justitia pe care Guvernul ar urma sa le emita! : "Ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si SUA solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu Viorica Dancila pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept". Surse: Klemm a fost chemat de urgenta la interogatoriu in Viena
Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros și alți investitori
Ion Cristoiu: DIPI, serviciul secret al Ministerului de Interne, este cel mai puternic
De ce nu donez pentru Cumințenia Pământului?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro