Cum se ascund străinii printre noi – sa ne jucam de-a schimbatul numelui!

Distribuie!by Astăzi o să ne jucăm ceva frumos rău: de-a schimbatul numelui. Câți dintre voi și-au schimbat/modificat numele de familie în ultima perioadă, fără să vă căsătoriți sau altceva de genul ăsta? Hmm…niciunul? Ciudat! Păi sunt oameni în România care cică sunt români, și care fac acest lucru – își […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Astăzi o să ne jucăm ceva frumos rău: de-a schimbatul numelui. Câți dintre voi și-au schimbat/modificat numele de familie în ultima perioadă, fără să vă căsătoriți sau altceva de genul ăsta? Hmm…niciunul? Ciudat! Păi sunt oameni în România care cică sunt români, și care fac acest lucru – își modifică numele de familie (care e mai străin așa de fel) cu unul mai…românesc. Să semene mai bine cu noi. Să fie de-ai noștri, să-i acceptăm și să-i iubim în societatea noastră ca și cum ar fi români din moș strămoș, așa cum sunt majoritatea românilor.

loading...

Paranteză: Am mai spus pe acest blog (în textul cu Cele mai importante 10 lucruri) și o să mai repet: un lucru foarte important pentru ca România să evolueze este să pricepem că pe planetă avem oameni buni care își văd de treaba lor și avem şi oameni răi care îi exploatează vizibil sau din umbră pe oamenii buni care își văd de treaba lor. Noi românii suntem poporul bun care ar vrea să-și vadă de treaba lui dar nu este lăsat, fiind în prezent exploatat la sânge de străini (prădători / paraziți total diferiți de noi ca și caracter, care au preluat conducerea totală a României prin Lovitura de stat și asasinatul din ’89). Cât de diferiți și malefici sunt indivizii din acest neam care parazitează întreaga omenire aflați detaliat în cartea ASTA.

Să revenim însă la jocul nostru cu schimbatul numelui.

Aici am găsit o listă cu Jewish family names (click!)

Iete-te și numele FISCHER printre celelalte:

raluca-fischer-fisher-fic899er-1

Mențiune relevantă pentru cine nu știa deja: numele evreiesc FISCHER se citește <fișer> / <fișăr>.

Câți dintre voi cunoașteți români get-beget cu numele FISCHER? 🙂

Nu cunoașteți? Nici eu. Dar nu e nicio problemă, iată se crează unul as we speak:

Raluca Fischer, tanti din poza de la început, e președintele ONG-ului de mediu Green Revolution şi patronul site-ului Green Report ce activează de ani buni în România. Foarte frumos. Haideți să vedem cu ajutorul Google cum o chema pe tanti asta prin 2009-2011, apoi în 2012-2013 și cum o cheamă acum în 2014.

Detalii în continuare:

Numele ei real (cât de real e nu știm, dar ăsta era inițial – așa o știa românu’ care a avut vreo tangență cu activitățile acestui ONG și s-a interesat cine îl conduce) este Raluca FISCHER – așa o chema pe ea inițial – numele ăsta a rezistat pe site-ul ONG-ului pe care îl conduce și pe google, se pare până prin 2011-2012:

2

Raluca FISCHER

Apoi, în căutările pe google nu prea mai apare raluca FISCHER, ci de prin 2013 brusc dispare un C: numele domniței devine Raluca FISHER – nenea google ne ajută din nou:

3

Raluca FISHER

Apoi, cumva de anul ăsta (sau cine știe de când exact, că n-am stat să mă benoclez la așa ceva, ci pur şi simplu mi-a sărit în ochi), din numele domniței dispare și un H, rămânând Raluca FISER – google iarăși ne ajută să vedem:

4 

Raluca FISER

Acum pe site-ul Asociaţiei Green Revolution, asociaţie care activează din 2009, numele inițial FISCHER nu mai apare nicăieri – a fost scos total. Acum apare doar Raluca FISER. În plus, Google îți dă cele mai bune rezultate despre domnița asta doar dacă îi scrii numele FISER – îţi dă inclusiv poze cu ea pe prima pagină fără să apeşi tu pe Images (ceea ce nu îți oferă dacă scrii „raluca fischer” sau „raluca fisher”). Iar dacă scrii numele ”greșit” în căutarea pe google, gen FISCHER sau FISHER te atenționează dacă nu cumva ai vrut să scrii Raluca FISER. 🙂 Superb sau ce? Mai e cineva care încă nu știe că Google e patronat de același neam prădător? Eh, ați aflat acum.

Ceea ce e și mai drăguț este că toate astea n-au fost suficiente, urmează cireașa de pe tort: VIRGULIȚĂ LA ”S”, care devine ”Ș” românesc :D. Astfel, numele va deveni în final Raluca FIȘER – așa mai zici că e de-a noastră:

5

Raluca FIŞER

6

Unii evrei cică își schimbă numele pentru că sunt discriminați sau ca să nu fie discriminați. Întrebarea mea este: cine a discriminat-o vreodată pe tanti aceasta Raluca Fischer în România de a fost nevoită să-și schimbe numele? Nici măcar n-a auzit nimeni de ea şi nu ştie nimeni ce orgini are şi nici nu-i pasă nimănui. Răspunsul: nimeni n-a discriminat-o vreodată. N-are nicio legătură discriminarea cu asta…e doar o abureală pe care o livrează unii oamenii d’ăștia publicului tâmp și credul (nu că ea ar fi dat vreo explicație legat de asta). Ba chiar, eu văd că-i merge destul de bine ca președinte al ONG-ului pe care îl conduce.

Ia uite ce zice tanti asta, tot evreu, fost ministru al Israelului despre antisemitism etc, cică e o cacialma, un truc pe care îl folosesc când îi acuză cineva de ceva:

…………….

Oricum, Raluca Fischer n-are nicio problemă cu discriminare/antisemitism etc. Deci, ce motiv avea să-şi schimbe numele în afară de ascunderea adevăratei identităţi şi etnii?

Motivul ar putea fi ăsta: iubește atât de mult România încât n-a putut să trăiască în România și printre românii pe care îi iubește nespus, fără să aibă şi ea, draga de ea, nume românesc ca al nostru. Perfect!

Uite ce comentariu corect am găsit pe FB: „Cine îşi ascunde numele real? Făcătorul de bine sau făcătorul de rău? Oare cine se duce in tara altora și isi ia nume de bastinasi ca sa nu fie identificat? Cineva care vrea binele sau vrea raul bastinasilor? Daca ar vrea binele, nu are de ce sa se ascunda, DIMPOTRIVA, AR AVEA PENTRU CE SA FIE APRECIAT/APRECIATA, SA FIE MANDRU/MANDRA DE CONTRIBUTIA BENEFICA. Nimeni in istoria Lumii nu s-a dus undeva si a facut bine sub falsa identitate bastinasa. Falsa identitate este utila numai facatorului de rau.”

Aceasta este una dintre modalitățile prin care străinii ”se ascund” printre noi și se dau drept ”de-ai noștri”, când ei de fapt sunt străini – și o mare mare parte dintre ei servesc mafiei internaționale reprezentată de adevăratul lor popor.

Un popor bun la suflet, naiv și credul precum al nostru este ușor fraierit să creadă că are în fața ochilor un român de-al lui, atâta timp cât individul respectiv vorbește românește, locuiește în România, seamănă cu noi și are nume românesc…  Din păcate…chestiile astea formale sunt insuficiente pentru a ne da seama care e român și care e străin… Şi din păcate FOARTE MULŢI DINTRE CONDUCĂTORII ROMÂNIEI DE ASTĂZI SUNT STRĂINI CU NUME ROMÂNEŞTI! De aceea eu tot repet până pricepe şi ultimul român: ROMÂNIA NU ESTE CONDUSĂ ÎN PREZENT DE ROMÂNI!

P.s.: DOAMNE FEREȘTE să se înțeleagă în urma parcurgerii acestui material că eu aș fi susținut că toți evreii fac rău omenirii sau că Raluca Fischer cu care n-am absolut nicio legătură ar face rău cuiva în vreun fel. Habar n-am ce face Raluca Fischer. Văd doar că-şi schimbă numele într-unul mai românesc. Nu toți evreii sunt răi! Însă foarte mulți, da! Iar marea majoritate a celor care nu fac rău direct, fac rău prin complicitate – prin faptul că nu au o reacție împotriva „fraților lor” care exploatează fără milă popoarele lumii ca pe nişte sclavi.

 

Sursa: ceicunoi.wordpress.com.

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

UE înseamnă, exploatare, abuz, sărăcie, homosexualitate, multiculturalism, teoria gender, ateism militant, “corectitudine politică”, lipsa libertății de exprimare, Big Brother, Stat Polițienesc, lipsa valorilor naționale și Noua Ordine Mondială
Avocata Smaranda Bara a învins Volksbank așa rău încât instanța i-a șters și dobânda la credit!
Un prezentator TV din Ucraina jignește dur românii: ”Niște agramați!”
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Pizza Gate, Pedofilia, Casa Regala si Furtul legalizat de copii/ totalitarismul modern
Constantin Degeratu, declarații incendiare despre scutul de la Deveselu: Noi nu știm ce rost are scutul acesta aici. Nu ne apără de nimic
Dezvaluire naucitoare: adevarata miza a scandalului Black Cube
Cum a distrus un supermarket un oras (VIDEO)
Forța malefică din spatele Sistemului corupt al Justiției – și nu numai…
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Perkins a spus că scopul asasinilor economici este acela de a privatiza totul.
Când vom afla pe la cine se împart banii de la Untold, festivalul se califică doar ca o țeapă dată bugetului local și naivității tinerilor
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro