Cum să fi spălat pe creier cu propaganda; ”#șîeu sunt prost de bubui !”

Distribuie!by Cum să fi spălat pe creier cu; ”#șîeu sunt prost de bubuie !!!!!!!!!!!!!!”  Diversioniştii secesioniști, iar v-au distrat atenţia de la ”maghiarismele de 15 martie”  , cu o propagandă la nivel national prin televizunele ‘FAKE NEWS” & materiale de propagandă tipărită (nu știu de cine) in toate orașele , ” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum să fi spălat pe creier cu; ”#șîeu sunt prost de bubuie !!!!!!!!!!!!!!” 
Diversioniştii secesioniști, iar v-au distrat atenţia de la ”maghiarismele de 15 martie”  , cu o propagandă la nivel national prin televizunele ‘FAKE NEWS” & materiale de propagandă tipărită (nu știu de cine) in toate orașele , ” – omul de afaceri a plătit , sigur !! 🤣,

loading...

Faptul că, ‘KAUFLAND” face o propagană LGBT-ista pentru copii , nu se vaită ”româniile” , nimeni la nivel național, nici măcar 15 minute ! Pentru asta se pătesc amenzi !!


Nemernicul sas pas cu pas” și ARMATA DE PROPAGANDIȘTI pun la cale diversiunile pe vârful muntelui!

CEL DIN STÂNGA ESTE omul de afaceri Ştefan Mandachi, iniţiatorul GOLĂNIEI “1m de autostrada”!


Ați aflat și cum, cine și unde FABRICĂ MIZERIILE HAITELOR SECURISTE!

Identificați “iubitorii muntelui” și descrieți DIVERSIUNILE PE CARE LE-AU PROMOVAT!” 

#ȘÎEU FMM, SS! – SAU, CUM ȘTII CĂ EȘTI PROST?

1. Toți oamenii normali la cap din țara asta doresc autostrăzi. Numai demenții mafioți SS, cei care au distrus și umilit acest popor și acum organizează circul #ȘÎEU, ei sunt singurii care NU DORESC AUTOSTRĂZI. De ce? Simplu, ei se deplasează cu avioane și elicoptere, iar când merg pe șosele, folosesc coloane oficiale cu girofaruri. Dacă nu înțelegi asta, sunt șanse să FII PROST!

2. Noi nu avem autostrăzi pentru că așa au ordonat “partenerii și aliații” externi, în fapt, adevărați ASASINI ECONOMICI, pentru a ne ține în subdezvoltare și a ne putea jefui de resurse și de forța de muncă. Cum au reușit asta? Au instalat și girat o MAFIE cunoscută și ca SS (Statul Subteran). Acest SS a blocat și blochează în continuare dezvoltarea economică a României, sugrumând-o și sufocând-o. Culmea tupeului, tot ei organizează și acest circ, #ȘÎEU, așa cum au organizat și toate “protestele” #rezist, “accidentul” Colectiv, și multe altele. Dacă nu înțelegi aceste lucruri, sunt șanse să FII PROST!

3. Ai citit sau ascultat dezvăluirile despre șeful informal al României, un psihopat clipicios cu IQ cam cât al plăvanului, ce forma BINOMUL împreună cu Lula, care interzicea premierului Ponta (alt caraghios) să dea drumul construcției de autostrăzi, amenințând-ul că-l bagă la pușcărie? Dacă știi despre toate astea și acum iei în serios circul mafioților SS #ȘÎEU, cu autostrăzile lu’ pește, SIGUR EȘTI PROST!

4. Dacă ai aflat despre cum au distrus mafioții Statului Subteran (SS) Justiția din România, transformând-o în “CÂMP TACTIC” și acum iei în serios și participi la acest circ #ȘÎEU organizat diversionist de către aceeași mafioți SS, SIGUR EȘTI FOARTE PROST!

5. Dacă ai aflat cum aceiași mafioți SS au distrus România, punând-o la dispoziția prădătorilor externi și aruncând în pușcării pe toți cei care au încercat să oprească jaful de 30 de ani, iar acum participi la porcăria sekuristitică #ȘÎEU, SIGUR EȘTI IREMEDIABIL PROST!

6. Dacă n-ai auzit nimic de tot ce am scris mai sus dar ai auzit doar de mizeria #ȘÎEU, înseamnă că ești PROST ȘI TICĂLOS!

7. Dacă crezi că un simplu “antreprenor” poate declanșa singur, de capul lui, o asemenea acțiune sekuristică, fără să aibă în spate MAFIA SS cu televiziunile și Armata de Propagandă a SS, înseamnă că ești un PROST AERIAN!

8. Dacă n-ai auzit nimic despre nimic, înseamnă că ești oarecum FERICIT, Dumnezeu să te aibă în pază!

Sursa; 1- https://www.facebook.com, 2- https://www.facebook.com

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro