Cum răspund liderii #Rezist acuzaţiilor legate de bani din afară şi consum de droguri

Distribuie!by Doi dintre lerii #Rezist, Cristian Dide şi Florin Bădiţă, confirma parţial informaţiile apărute în ultimele zile în spaţiul public cu privire la finanţarea din străinătate a mişcării, dar şi pe cele legate de consumul de marijuana. loading... Luju.ro a scris că mişcarea #Rezist a avut parte de finanţare din […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Doi dintre lerii #Rezist, Cristian Dide şi Florin Bădiţă, confirma parţial informaţiile apărute în ultimele zile în spaţiul public cu privire la finanţarea din străinătate a mişcării, dar şi pe cele legate de consumul de marijuana.

loading...

Luju.ro a scris că mişcarea #Rezist a avut parte de finanţare din străinătate înainte de protestele din 10 august, după ce PSD a emis un comunicat în care partidul a cerut Parchetului să investigheze acest aspect acuzând faptul că protestul di n august a fost o tentativă de lovitură de stat.


În legătură cu finanţarea din afară, Cristian Dide a declarat: „Sponsorizările vin, în special, de la cetăţenii români din Diaspora, plecaţi în alte ţări la muncă şi, de obicei, sunt publice acele sponsorizări pe platforme de crowdfunding”.

Tot în legătură cu banii din afară, alt lider al mişcării Florin Bădiţă, a confirmat. „Banii se strângeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decât se vehiculează. Au fost cinci-şase oameni, cetăţeni români care, sătui de ce se întâmplă în ţară, ne-au susţinut. Ne contactează şi ne întreabă: cu ce putem să vă ajutăm. Şi, în total, nu cred că au fost mai mult de 200-300 de euro”, a declarat Bădiţă pentru DC News.


Ieri, la Parchet a venit şeful Brigăzii Speciale a Jandarmeriei, Cătălin Paraschiv, pentru a fi audiat în dosarul protestului din 10 august. Întrebat dacă avea informaţii despre o posibilă tentativă de lovitură de stat, Paraschiv a răspuns: „Eu sunt comandantul Brigăzii Speciale de Intervenţie, cred că nu vă adresaţi cui trebuie. Eu nu am avut informaţii de această natură”.

Ultima informaţie în legătură cu mişcarea #Rezist a venit tot de la Luju. ro, unde a fost dat publicităţii un material video, în care o persoană cu identitatea protejată vorbeşte despre consumul de marijuana la întâlnirile activiştilor.

În urma acestor informaţii, Florin Bădiţă a scris o replică pe Facebook. „În 2016 am locuit 3 luni în California, unde marijuana este legală, iar statul a colectat $2.8 miliarde din taxarea acestei activități. O parte din bani se duc pentru finanțarea sistemului de educație”, a scris Bădiţă, care a recunoscut că vorbea despre „microdozaj” într-o înregistrare, dar că a fost filmat pe ascuns.

https://evz.ro/cum-raspund-liderii-rezist-acuzatiilor-legate-de-bani-din-afara.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro