“Cum rămâne cu romanul ăla din Burkina Faso care riscă să îşi piardă capul? Îi uraţi şi lui Ghinion?

Distribuie!by Postarea de pe Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis care a participat duminică seara la deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu” a strâns în trei ore peste 800 de comentarii, scrie gandul.info Pe lângă cei care laudă perechea prezidenţială pentru “eleganţă” şi “decenţă” şi îi urează succes preşedintelui, mulţi dintre “prietenii” […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Postarea de pe Facebook a preşedintelui Klaus Iohannis care a participat duminică seara la deschiderea Festivalului Internaţional “George Enescu” a strâns în trei ore peste 800 de comentarii, scrie gandul.info Pe lângă cei care laudă perechea prezidenţială pentru “eleganţă” şi “decenţă” şi îi urează succes preşedintelui, mulţi dintre “prietenii” virtuali ai preşedintelui nu îşi ascund nemulţumirea faţă de prestaţia acestuia la circa 10 luni de mandat.

loading...

“Îmi pare extrem de rău ca v-am votat. Păreţi extrem de preocupat de confort şi de opulenţă…(…) Nu v-am văzut în aceste luni de mandat deloc…Nu v-am văzut decât prin intermediul PR-ului administraţiei prezidenţiale care va anunţă vizitele în străinătate…”, se arată într-unul dintre comentariile la postarea preşedintelui.


captura fb iohannis 1

Alţii se arată deranjaţi de pozele postate de şeful statului.

„Pozele sunt frumoase, dar pe lângă imagine şi evenimente, am votat pentru ceva substanţial relativ la viaţa noastră. Nu există nicio preocupare la preşedenţie pentru aspectele grave care macină tzara ?! Sărăcia, şomajul, pensiile mizerabile din agricultură, soarta clasei mijlocii care dispare…spoliată de guvernul mafiot, tineretul care pleacă definitiv în Vest, JUSTIŢIA, pedepsirea fraudelor colosale, …romanii tzinutzi prizonieri în zone ostile, sub amenintarea armei, ….refugiaţii şi migrantii care invadează Europa,…..lipsa de viitor a tzării….NIMIC ? Niciun cuvânt, nicio acţiune, nicio implicare, comunicat, poziţie…Incalificabil”, scrie un altul.


“Domnule Preşedinte, mai lasă-ne cu pozele. Ţara asta trebuie condusă, nu umilită cu poze din concedii sau de la petreceri”, a comentat altcineva.

captura fb iohannis 2

Cineva îi prezice preşedintelui că nu va apuca să îşi termine mandatul de 5 ani şi îl acuză de aroganţă.

“La cum merg lucrurile nu prea cred că o să îşi termine mandatul de 5 ani! Aroganţa de care dă parte o să îl şi dea jos, dacă o continua tot aşa nu il văd prea bine, parcă trăieşte într-o bulă de aer, adevărată vorba „ţara arde, şi baba se piaptănă”. Mai coborâţi cu picioarele şi pe pământul ţării pe care o conduceţi, domnule Preşedinte!” , a scris un alt nemulţumit.

(…)

 

O persoană care spune că are 18 ani îi reproşează peşedintelui că stă prea mult pe Facebook.

Serios? Staţi mai mult pe Facebook decât mine!! Oamenii nu vor din partea dumneavoastră reclame la festivaluri, vor propuneri în parlament, soluţionari ale problemelor, simplificări în birocraţie, sa nu mai zic de salarii mai mari ca deja intrăm în utopii… Dacă citiţi asta să ştiţi că sunt dezamăgit, am 18 ani şi deja mi-e frica când ştiu ce mă aşteaptă!”, arată un altul.

Altcineva a sesizat huiduielile de care a avut parte şeful statului la intrarea la festivalul Enescu şi îi reproşează preşedintelui Iohannis că nu se implică în salvarea românului răpit în Burkina Faso.

“În sfârşit au realizat şi oamenii cine sunteţi cu adevărat şi au început să vă huiduie….o să tot aveti parte de asemenea tratamente….părerea mea”, a mai scris un alt fan virtual al preşedintelui.

“Cum rămâne cu romanul ăla din Burkina Faso care riscă să îşi piardă capul? Îi uraţi şi lui Ghinion? Vă bazaţi pe ponta pentru a fi salvat? Cum vă simţiţi huiduit la nici măcar un an de mandat?”, a spus el.

(…)

Citiţi articolul integral pe gandul.info

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

România și Polonia fac front comun în fața șantajului UE privind condiționarea fondurilor europene de legile justiției: „Banii de la Uniunea Europeană nu sunt acte de caritate”
Willy Petry: "prostia" lui Dăncilă e o intoxicație a serviciilor împrăștiată printre tinerii corporatiști, inculți politic și nu numai
Fost prezentator radio-TV vorbește despre mecanismele demonice ale mass-mediei și Uniunii Europene
Iata planul de 10 puncte elaborat de satanista masonica Alice Bailey, una dintre fondatoarele religiei New Age | "SCOATETI PE D-ZEU SI RUGACIUNEA AFARA DIN SISTEMUL EDUCATIONAL. - FACETI HOMOSEXUALITATEA UN MOD DE VIATA."
ORESTE – un mason ce promoveaza doctrina new age si Noua Ordine Mondiala- el este nepotul avocatului din procesul lichidarii lui Ceausescu
HAOS în Suedia: Câțiva tineri au incendiat aproape 100 de mașini, au urmat lupte de stradă cu poliția - VIDEO
Horia Georgescu, fostul șef A.N.I., executat de Kovesi pentru „crima de lezmajestate” împotriva intangibilului Klaus Werner Iohannis
Ce ar fi însemnat pentru România, O LUPTĂ ANTI-CORUPȚIE REALĂ și ce manipulare ordinară e "ANTI-CORUPȚIA" SOROȘIȘTĂ care se practică azi în România
Metode prin care UE extrage bogăție din România
Un fost ultranaționalist antisemit din Ungaria emigrează în Israel
România condamnată de CEDO în dosarul MISA la plata a 291.000 de euro, după abuzurile procurorilor români
Liberalul Vîlceanu, un nou tun de la stat: 39 miliarde de la CE Oltenia. În 2016 a mai luat 63 de miliarde
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro