Cum poti adopta un copil care nu te vrea?! E piesa de schimb?

Distribuie!by In Romania se poate orice. Copii dispar si nu mai sunt gasiti, copii sunt adoptati cu forta de straini. loading... Sunt considerati un fel de animal care nu are nici un drept. Autoritatile ii vind pe bani grei unora care probabil au nevoie de organe. Intereseaza pe cineva? Acum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Romania se poate orice. Copii dispar si nu mai sunt gasiti, copii sunt adoptati cu forta de straini.

loading...

Sunt considerati un fel de animal care nu are nici un drept. Autoritatile ii vind pe bani grei unora care probabil au nevoie de organe. Intereseaza pe cineva?


Acum cu Sorina a iest scandal dar tot degeaba. Ea pleaca in SUA. Viata ei e pecetluita, intr-o perioada scurta presa uita, oamenii uita de Sorina.

De ce un copil nu are voie sa aleaga ce doreste? Pentru ca e al nimanui? Pentru ca statul crede ca are dreptul de viata si de moarte asupra lui? Se spune ca nimeni nu e mai presus de lege….care lege? Ca pe Sorina nu o apara nici o lege din Romania. A fost vinduta si gata.


Te uiti la TV si vezi versiunea oficiala de ti se face sila de acesti oameni care se cheama jurnalisti.

Azi singura avere a unui copil sunt parintii. Fara ei devine o piesa de schimb pentru altul….

Cum poti adopta un copil care nu te vrea?! E piesa de schimb?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro