Cum poti adopta un copil care nu te vrea?! E piesa de schimb?

Distribuie!by In Romania se poate orice. Copii dispar si nu mai sunt gasiti, copii sunt adoptati cu forta de straini. loading... Sunt considerati un fel de animal care nu are nici un drept. Autoritatile ii vind pe bani grei unora care probabil au nevoie de organe. Intereseaza pe cineva? Acum […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In Romania se poate orice. Copii dispar si nu mai sunt gasiti, copii sunt adoptati cu forta de straini.

loading...

Sunt considerati un fel de animal care nu are nici un drept. Autoritatile ii vind pe bani grei unora care probabil au nevoie de organe. Intereseaza pe cineva?


Acum cu Sorina a iest scandal dar tot degeaba. Ea pleaca in SUA. Viata ei e pecetluita, intr-o perioada scurta presa uita, oamenii uita de Sorina.

De ce un copil nu are voie sa aleaga ce doreste? Pentru ca e al nimanui? Pentru ca statul crede ca are dreptul de viata si de moarte asupra lui? Se spune ca nimeni nu e mai presus de lege….care lege? Ca pe Sorina nu o apara nici o lege din Romania. A fost vinduta si gata.


Te uiti la TV si vezi versiunea oficiala de ti se face sila de acesti oameni care se cheama jurnalisti.

Azi singura avere a unui copil sunt parintii. Fara ei devine o piesa de schimb pentru altul….

Cum poti adopta un copil care nu te vrea?! E piesa de schimb?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ne pregătim de război? Armata plănuieşte cum să rechiziţioneze casele românilor
Ilie Șerbănescu: ”Satârul statului minimal a ajuns la os, în timp ce caimacul stimulentelor a fost cules de stăpânul străin al economiei!”
România se pregăteşte pentru primirea câtorva mii de imigranţi, la cererea ţărilor din Schengen. Acestea se confruntă cu un val de imigranţi nemaivăzut, care ameninţă însăşi existenţa Uniunii Europene. Unul din centrele de primire, pentru 5.000 de persoane, este pregătit la Târgovişte.
Scrisoare către Carmen Iohannis: "D-nă să vă opriţi puţin din shopping, vizite în străinătate, şi să mergeţi în vizită prin orfelinatele patriei, unde copiii sunt legaţi cu sfoară, ţinuţi legaţi, nemâncaţi în soare."
Planul Kalergi, pus în aplicare de Iohannis – mâine i se acordă Premiul Coudenhove-Kalergi
EXCLUSIV : Guvernul Ciolos a dinamitat piata achizitiilor publice
EXCLUSIV. Ministerul Educației din Franța contrazice datele lui Klaus Iohannis, folosite pentru nedeschiderea școlilor: „Nu sunt cazuri de infectări în școli”
Facebook i-a blocat contul de facebook lui Iulian Capsali, după ce a scris că „trebuie să luptăm până la ultima picătură de energie” împotriva corectitudinii politice. MESAJUL integral
Se NAȘTE o nouă ORGANIZAȚIE TERORISTĂ. JIHADIȘTII s-au reorganizat, după căderea ISIS. LUMEA în PERICOL, mai mult ca NICIODATĂ!
Hans Klemm continuă fără jenă să se bage în treburile României. Ce vrea de la Tudorel Toader
AVERTISMENT din partea autorităților pentru toți românii care vor să iasă sau să intre în țară începand cu 7 aprilie
VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro