Cum jigneste Washington Post milioane de romani cinstiti

Distribuie!by Într-un articol din Washington Post, „asumat”, deloc întâmplător, anonim („by Editorial Board”), se menționează: loading... „Democracy threatens to backslide in Romania. That’s why honest Romanians need help from Western governments” (Democratia risca sa piardă teren in Romania. Din acest motiv, romanii cinstiti au nevoie de ajutor din partea guvernelor […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Într-un articol din Washington Post, „asumat”, deloc întâmplător, anonim („by Editorial Board”), se menționează:

loading...

Democracy threatens to backslide in Romania. That’s why honest Romanians need help from Western governments” (Democratia risca sa piardă teren in Romania. Din acest motiv, romanii cinstiti au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale).

Acest articol este, de la un capăt la altul, o demonstrație hustleriană de prostituție gazetărească, un tutorial despre curvăsăria jurnalistică la nivel înalt.

Așa cum există curve de lux care-și spun, cu mândrie gânsăcească, escorte (ușor de identificat prin tarife exorbitante și prin aparențe de neprihănire),  tot astfel există și publicații cu pretenții  care, contra unor comisioane ori stipendii corespunzător dimensionate, se pretează la numere de exhibiționism jalnic, precum publicarea articolului la care mă refer aici.

Nu trebuie să fii extrem de perspicace pentru a înțelege, după primele fraze cernind pagina ca un chenar negru de ferpar, că este vorba despre un articol propagandistic submediocru, scris de un tefelist român fanatizat și nicidecum de vreun ziarist american, fie acesta chiar și pila lipsită de aptitudini a redactorului șef care avea, față de el, vreo datorie de budoar.

Am început să mă obișnuiesc cu genul acesta de lobby antiromânesc practicat de conaționali de-ai noștri, apropiați ambasadei SUA la București, care, prin filierele asigurate de domnul Klemm, mai deschid o ușiță spre latrinele Departamentului de Stat, unde să-și depună obolul lor intestinal, ori mai strecoară o șopârlă otrăvită pe la Washinton Post, doar – doar o crede lumea de-acolo că românii sunt chiar mai otrăvitori decât veninul cu care sunt descriși.

Niciodată un ziarist adevărat, mai ales unul format în spiritul liber și cu respect pentru adevăr al Americii profunde, nu ar face impardonabila gafă de a folosi sintagma „românii cinstiți” în contextul citat mai sus: „din acest motiv, românii cinstiți au nevoie de ajutor din partea guvernelor occidentale”. Adică români cinstiți sunt doar tefeliștii și ceilalți câțiva care gândesc ca ei, împotriva oricăror modificări la legile justiției (vreo 30% dintre cei care s-au prezentat la vot sau, și mai grav, vreo 13% din totalul românilor cu drept de vot), restul de până la 100% fiind, conform autorului articolului, niște lepre necinstite.

Eu, de pildă, care cred că legile justiției sunt bine venite în forma lor finală, convenită cu asociațiile profesionale ale magistraților, care cred că procesul de revizuire a acestor legi este necesar pentru a se stopa abuzurile odioase ale DNA și a se respecta cu adevărat drepturile omului în România, sunt, conform exprimării autorului fără nume al articolului din WP, un român necinstit. În schimb, Laura Kovesi care-și plagiază teza de doctorat și participă la comploturi politice pentru înscăunarea președintelui dorit de ea este o româncă cinstită. Și, pe deasupra, curajoasă. Cum tot un român cinstit este și Sandy Matei, bătăușul de bătrâni, sau procurorul Negulescu, expertul în paraditul la cetățeni.

Atâta prostie cu damf, atâta unilateralitate, atâta minciună și dezinformare primitive, atâta lipsă de imaginație și zăngănit de clișee haștagiste, mai rar de văzut la un loc. Și totuși, s-au găsit unii, democrați cu ștaif, să le găzduiască. Și nu oriunde, ci într-un ziar cu pretenții, ca WP, care dovedește astfel că este și el infiltrat până peste cap de politruci, de oportuniști și de manipulatori departe de a fi, cum pretind ei, în slujba adevărului.

De-abia acum se developează, în întreaga sa mizerie, arsenalul de intoxicat în masă construit și folosit cu diabolică meticulozitate de Traian Băsescu. El a știut să reactiveze cârtițele adormite peste hotare ale securității ceaușiste și să le redea determinarea de a se prelungi prin urmași la fel de ticăloși, care să le continue și perfecționeze aberațiile atavice.

Vestea proastă pentru toată această cloacă de mistificatori este că românii au cam început să se prindă de tertipurile lor de golănași și să nu se mai lase păcăliți.

Păienjenișul oculților a ieșit din zona invizibilă și, astfel, eficiența lui a scăzut dramatic.

La început lumea a crezut în experimentul miraculos al luptei anticorupție pus la cale în laboratoarele binomului SRI – DNA. Acum s-a lămurit că a fost doar o înșelătorie politică.

Cu un an în urmă mulți români au crezut că protestele masive anti Ordonanța 13 au fost spontane și au reprezentat revolta bine intenționată a societății civile. Acum s-au lămurit că, de fapt, era vorba de o manipulare uriașă pusă la cale de SRI, prin Internet. De-asta au rămas în casă la recentele apeluri de protest, lăsându-i să se devoaleze în toată splendoarea sorosismului lor mercantil pe organizatorii din umbră ai haosului.

Vă repetați, jalnici mistificatori, și, de aceea, vă prăbușiți în neîncredere și ridicol.

Ați obținut, prin metodele folosite cu succes până mai ieri, un popor cu anticorpi la trucurile voastre.

Nu mai impresionați pe nimeni!

Nu mai păcăliți pe nimeni!

I-ați aburit acum câteva săptămâni, pe abulicii de la Departamentul de Stat al SUA, să publice într-o pagină de „Si altele” a jurnalului lor informativ un text anti reforma justiției din România, pe gustul vostru. Efectul în țară a fost vax albina.

Acum ați strecurat, prin prestidigitații doar de voi știute, acest articol jenant de tendențios în paginile WP. Efectul în țară, zero barat!

Mi-e teamă, pentru voi, că va trebui să reveniți la adevăr.

Știu că, după atâta huzur în minciună, doare.

Dar spiritul de conservare e mai puternic. Așa că…(Irinel I.).

 


Sursa: incisivdeprahova.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

CUTREMUR/Se REVARSĂ TOT CĂCATUL: SIE, Maior, DIPI, hop și DROGURI!
Votati dragilor USR , aici aveti listuta USR numai cu nume de....romani !
Două manipulări grosolane au scos lumea în stradă. Autorii lor sînt Klaus Iohannis şi Laura Codruţa Kovesi!
Rezerviștii îl taxează pe Klaus Iohannis: Ne exprimăm dezaprobarea fermă pentru implicarea de la cel mai înalt nivel în derularea manifestațiilor stradale
Laura Codruţa Kovesi, 'în corzi': I se cere demisia dinspre Bruxelles
Trump a făcut o declarație șocantă despre vaccinuri. Așa ceva mafia farmaceutică nu iartă...
SOROS LUPTĂ CU ÎNDÂRJIRE ÎMPOTRIVA FAMILIEI TRADIȚIONALE. 48 de ONG-uri majoritatea finanțate de SOROS solicită șefului statului și președinților Camerelor să consulte Comisia de la Veneția în privința "redefinirii familiei din Constituție"
BILL GATES s-a intalnit cu presedintele Trump pentru a OPRI ANCHETA privind SIGURANTA VACCINURILOR
UDMR APLICĂ LEGEA. Start la epurarea etnică a personalului medical român din spitale
Omul multinaționalelor străine intră în joc. Isărescu: "Impozitul pe cifra de afaceri merge la o firmă mică, un restaurant, un birt" Cu alte cuvinte Lăsați multinaționalele străine să vă fure în continuare de miliarde de euro prin sifonarea profitul
CINE ESTE CHIMISTUL BOGDAN CHIRIAC,AJUNS JURNALISTUL PUTRED , DE BOGAT,DEVENIT ANALISTUL BASIST SUB ACOPERIRE BOGDAN CHIREAC!
Cum a pierdut România dreptul de a deține marca proprie pentru aur din cauza lui Isărescu ( verișorul regelui Mihai) Ceaușescu ținea cu dinții de poanson
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro