Cum ești FURAT la pompa OMV. Nu alimentezi, dar plătești. Reacția companiei

Distribuie!by Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze. Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată. Clientul, revoltat, a cerut explicații, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze.
Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată.
Clientul, revoltat, a cerut explicații, dar nu le-a primit. Ba dimpotrivă, a fost certat de angajații benzinăriei pentru că filmează, lucru care ar fi interzis.
„Client: Pompa este neatinsă și totuși înregistrează.
Angajat OMV: Nu aveți voie să filmați.
Client: Trebuie sa am o proba nu?”
În timpul discuției dintre client și angajat, aparatul continua să încarce nota de plată.
„Client: Deci pistolul neatins. Mai așteptam și o să urce din nou”
În urma difuzării filmulețului, B1 TV a cerut un punct de vedere OMV. Reprezentanții companiei spun că este vorba despre un incident izolat.
„Filmulețele surprind o defecțiune tehnică la una din pompele OMV din Focșani mai veche, semnalată în data de 8 august. Pompa a fost inchisă imediat dupa ce clientul a semnalat incidentul, a fost reparată și repornită a doua zi, pe 9 august. Contorizarea aparent în gol era cauzată de o supapă defectă care nu etașa complet pistolul pompei, permițând curgerea unor cantități marginale de carburant. În cazul unei alimentari, carburantul ar fi ajuns tot în rezervorul clientului. Defecțiunea a fost una pe termen scurt”, se arată într-un comunicat al companiei remis B1 TV.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

NOAPTEA MINȚII. România aduce refugiați din Turcia, 3,5 milioane de români lucrează afară
Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall
Evenimentul Neversea e un eveniment politic de spalare pe creiere, sponsorizat de Kaufland si de mafia traficului de sange donat
Sibiul si primarița săsoaică a lui Iohannis ar putea adera la Alianta Vestului/ Scopul real? Ruperea Transilvaniei de România : "Ne luăm țara înapoi"
Surpriză maximă: O mare vedetă de la ProTV s-a călugărit! Cum a ajuns maică stareță
V. Roncea: 3 idioți îl atacă pe maestrul Tudor Gheorghe
SCOATETI PROTOCOALELE CRIMINALE – Ministrul Justitiei Tudorel Toader il someaza pe Procurorul General Augustin Lazar sa inceapa procedurile pentru declasificarea protocoalelor dintre SRI si marile parchete. Presedinta UNJR, judecatoarea Dana Girbovan: “Au afectat independenta justitiei... S-a adaugat la lege si in contra legii, dandu-li-se agentilor SRI atributii sa faca 'echipe mixte' cu procurori si acte de urmarire penala”
Vicele Societății Naționale de Medicina Familiei, răspuns șocant după ce a fost chestionată pentru ineficiența vaccinului anti tuberculoză (BCG): „Vaccinul BCG nu se administrează pentru eradicarea tuberculozei!” Prospectul o contrazice...
Fost șef SRI: luptăm în războaie care nu sunt ale noastre!
Dupa 28 de ani de prapad si jaf, Mucur Isarescu , var prin alianta cu Regele Mihai, se retrage din functie de GUVERNATOR al BNR !!
Adevărul despre Sorina din Baia de Aramă, procurarea Maria Pițurcă și cei doi români stabiliți în SUA care au adoptata fata! Ziariștii independenți din SUA s-au implicat în cazul Sorinei sperând sa nu devina a 5-a victima a celor doi români
MIHAI VITEAZUL SE-NTOARCE ÎN MORMÂNT. SOROŞIŞTII au apărut şi la Turda unde înființează o filială "Uniți Salvăm" pentru sponsorizatul lui Soros, Nicuşor Dan.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro