Cum ești FURAT la pompa OMV. Nu alimentezi, dar plătești. Reacția companiei

Distribuie!by Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze. Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată. Clientul, revoltat, a cerut explicații, […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze.
Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată.
Clientul, revoltat, a cerut explicații, dar nu le-a primit. Ba dimpotrivă, a fost certat de angajații benzinăriei pentru că filmează, lucru care ar fi interzis.
„Client: Pompa este neatinsă și totuși înregistrează.
Angajat OMV: Nu aveți voie să filmați.
Client: Trebuie sa am o proba nu?”
În timpul discuției dintre client și angajat, aparatul continua să încarce nota de plată.
„Client: Deci pistolul neatins. Mai așteptam și o să urce din nou”
În urma difuzării filmulețului, B1 TV a cerut un punct de vedere OMV. Reprezentanții companiei spun că este vorba despre un incident izolat.
„Filmulețele surprind o defecțiune tehnică la una din pompele OMV din Focșani mai veche, semnalată în data de 8 august. Pompa a fost inchisă imediat dupa ce clientul a semnalat incidentul, a fost reparată și repornită a doua zi, pe 9 august. Contorizarea aparent în gol era cauzată de o supapă defectă care nu etașa complet pistolul pompei, permițând curgerea unor cantități marginale de carburant. În cazul unei alimentari, carburantul ar fi ajuns tot în rezervorul clientului. Defecțiunea a fost una pe termen scurt”, se arată într-un comunicat al companiei remis B1 TV.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O sa imi fie dor de tine, dar ma duc sa omor niste copii de varsta ta in Siria
"Iniţiativa România" vrea să fie emanaţia "Străzii" şi nucleul partidului prezidenţial, făcut din oamenii lui Băsescu
Anunț eJobs. O companie ANGAJEAZĂ protestatari
Din agenda Casei Albe: Nu primim vize. Primim arme.
ÎNCĂ UN PESCADOR A REFUZAT SĂ OPREASCĂ LA SOLICITAREA POLIȚIEI DE FRONTIERĂ ȘI 87 DE MIGRANȚI AU DEBARCAT LA MIDIA
Un rege cap de masonerie care şi-a trădat ţara
Cucuveaua a fost, in sfarsit, jumulita
Noi adevăruri senzaționale ies la iveală pe arena internațională a luptei înflăcărate dintre forțele binelui și cele ale răului. Presupusele legături dintre campania electorală a lui Donald Trump și Rusia se dovedesc a fi o lucrătură a clicii satanice a lui Hillary Clinton, care în anul 2016 a încercat cu disperare, dar fără succes, să instaureze o domnie a întunericului în America Conform unui raport oficial exploziv ce a fost în sfârșit dat publicității, echipa ce s-a ocupat de campania lui Hillary Clinton și DNC-ul (Comitetul Democratic Național al SUA) au finanțat dosarul Steele pe care FBI-ul l-a folosit pentru a obține ordinele juridice care îi erau necesare spre a putea spiona campania lui Donald Trump din anul 2016
CNCD s-a autosesizat în cazul declaraţiilor premierului; Asztalos Csaba: marţi vom organiza audierea
DNA - dispozitivul-minune cu autocurățare
Cum manipulează CA PORCII NESIMȚIȚI progresiştii-globalişti nesimțiți de la Adevărul.ro şi Deloitte România. Adevărul.ro "STUDIU Rata medie a redevențelor plătite de companii în România, una din cele mai mari din Europa"
Tupeul lui nu are limite: Augustin Lazăr cere daune de la MJ
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro