Cum ești FURAT la pompa OMV. Nu alimentezi, dar plătești. Reacția companiei

Distribuie!by Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze. Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată. Clientul, revoltat, a cerut explicații, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Scandal la OMV, una din cele mai mari benzinării din România. Un arădean a filmat cum o pompă de benzină continuă să înregistreze fără ca el să alimenteze.
Bărbatul stătea pur și simplu cu pompa în mână, iar aparatul îi creștea nota de plată.
Clientul, revoltat, a cerut explicații, dar nu le-a primit. Ba dimpotrivă, a fost certat de angajații benzinăriei pentru că filmează, lucru care ar fi interzis.
„Client: Pompa este neatinsă și totuși înregistrează.
Angajat OMV: Nu aveți voie să filmați.
Client: Trebuie sa am o proba nu?”
În timpul discuției dintre client și angajat, aparatul continua să încarce nota de plată.
„Client: Deci pistolul neatins. Mai așteptam și o să urce din nou”
În urma difuzării filmulețului, B1 TV a cerut un punct de vedere OMV. Reprezentanții companiei spun că este vorba despre un incident izolat.
„Filmulețele surprind o defecțiune tehnică la una din pompele OMV din Focșani mai veche, semnalată în data de 8 august. Pompa a fost inchisă imediat dupa ce clientul a semnalat incidentul, a fost reparată și repornită a doua zi, pe 9 august. Contorizarea aparent în gol era cauzată de o supapă defectă care nu etașa complet pistolul pompei, permițând curgerea unor cantități marginale de carburant. În cazul unei alimentari, carburantul ar fi ajuns tot în rezervorul clientului. Defecțiunea a fost una pe termen scurt”, se arată într-un comunicat al companiei remis B1 TV.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorul General cere preşedintelui Klaus Iohannis urmărirea penală faţă de Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu
Copiii Cameliei Smicală l-au somat pe Iohannis să îi repatrieze în România. Faceți ceva până nu se întâmplă vreo tragedie!!!
Mihai Alexandru, compozitor: Mi-aș dori sa se menționeze clar în regulamentul acestui concurs, că participanții creștini nu au dreptul sa concureze la Eurovision, măcar să știm o treabă de la început
"Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega Image)
Trenul cu aur îngropat de nazişti în Mina Valea lui Stan din Brezoi
Procurorul general Augustin Lazăr, fosila vie a stalinismului represiv este în continuare omul sistemului
Familia tradițională și creștinismul, dușmanii de moarte ai USR
La Mărășești au murit 30.000 de oameni, pentru țară, în Colectiv 60, la o bere!
Ce ne-au adus 28 de ani de capitalism: CONSUMUL DE CARNE A SCAZUT CU 4 % fata de 89 cand era rationalizata ,DATORIA de la 0 a ajuns la 90 de miliarde , am pierdut 4 milioane de romani…..
Economia străină din România: Băncile şi corporaţiile străine menţin România subdezvoltată, pentru a extrage cât mai mult profit.
SCANDAL. După reacțiile indignate ale populației, TEHNOCRAȚII SOROȘIȘTI VOR ACUM SĂ ASCUNDĂ până după alegeri ORDONANȚA care mută taxele de CAS și PENSII de la Multinaționale și Patroni pe Spinarea ANGAJAȚILOR
Iulian Capsali: ”Sar puricii din blana udă”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro