Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.

Distribuie!by Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține. loading...  E revoltator ce scrie in manualul de clasa a patra! Dacă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.

loading...
 E revoltator ce scrie in manualul de clasa a patra! Dacă ați fi cadru didactic cum ați putea explica elevilor așa ceva?
Incredibil ce pot invata elevii de clasa a IV-a la scoala! Sistemul de invatamant se pare ca a depasit orice limita, pentru ca sunt prezentate pasaje in carti, unde le sunt explicate in detaliu ce se intampla in timpul actului sexual, scrie cancan.ro.

Elevii care au varsta de 10-11 ani invata la scoala ce presupune momentul cand o femeie si un barbat ajung sa faca dragoste.

Chiar daca au o varsta destul de frageda, acestia vor afla mult mai repede ce presupune acest lucru.

Iată mai jos un exemplu care te faci sa te crucești.

manual

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Mihai Gheorghiu: "Statul român nu poate deveni agentul unor minorităţi anticreştine, agresive şi intolerante. Majoritatea nu poate fi anihilată permanent de o minoritate care se consideră – ca şi vechii bolşevici – purtătoarea sensului istoriei"
EXCLUSIV NAȚIONAL Se întorc americanii! | Serviciile secrete internaționale au declanșat „Bătălia pentru România”
Polonia începe războiul cu supermarketurile care fac profituri uriase pe spinarea polonezilor. Polonia vrea o taxă pe supermarketuri fara ca acestea sa poata creste preturile. Banii vor fi folositi pentru a ajuta saracii.
RĂZBOI TOTAL ÎNTRE SERVICIILE SECRETE | În plină REVOLUŢIE, România, între agenţii BND şi CIA!
Statul politienesc | Controale extrem de dure, pe motive de pierderi financiare datorate călătorilor fără bilet ! Sau vor mai mult control asupra populatiei ?
Firea a început PLĂTIREA TRIBUTULUI !
Romsilva inconștientă: va tăia, în acest an, 10 milioane de metri cubi de masă lemnoasă din pădurile statului şi din cele private, dar administrate de regie, potrivit bugetului pe 2017, care urmează să fie aprobat prin HG în Guvern.
Ce vor să ascundă stăpânii coloniei? Ordin de la stăpânire: Închideți urgent Dosarul „Caracal”!
Ingineria Șoroșistului ONG-ist Costescu: Ministrul Transporturilor vrea să vândă Aeroportul Otopeni
LAPAR: Vânzarea terenurilor către străini e o problemă natională, nu comunitară. În Germania, vânzarea unui singur hectar ar provoca scandal national. Fermierii români solicită rediscutarea Legii vânzării terenurilor agricole; LAPAR a depus o adresă la Ministerul Agriculturii
Donald Trump și Noua Ordine Mondială – Al Treilea Război Mondial
Soros/Ciolos isi indeplinesc agenda criminala luciferiana conform planului ocult masonic, intai Legea serviciilor funerare si a doua CEDO a scos BOTEZUL în afara legii !! Urmeaza o lege si pentru LGBT ( lesbiene, gay, bisexuali si transsexuali) dar si pentru pedofili ...
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro