Cum au fost inventați 300 de ani fără ca ei să existe

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Una dintre cele mai interesante și bizare teorii, care ridică numeroase semne de întrebare despre ceea ce s-a petrecut cu adevărat în epoca Evului Mediu Întunecat, este Ipoteza Timpului Fantomă. Conform acestei teorii, o bună bucată de timp, adică între anii 614-911, nu a existat propriu-zis, ci a fost inventată din diverse considerente.

loading...

Inițiatorii acestei teorii șocante sunt de origine germană și îl au ca lider pe omul de știință Heribert Illig, care în lucrările sale sugerează că cei 297 nu au existat niciodată și au fost introduși din motive obiective. De asemenea, specialistul german susține că această teorie nu este decât pentru mințile deschise pentru că contrazice extrem de multe evenimente din istorie și face lumină asupra realității.


Un alt specialist german, Hans-Ulrich Niemitz, a continuat ideea inițiată de Illig și astfel a realizat o lucrare prin care explică adevăratul motiv al timpului inexistent din istorie. Împăratul Sfântului Imperiu Roman, Otto al III-lea, mână-n mână cu Papa Silvestru al-II-lea au „dat pe repede înainte” calendarul occidental, pentru a celebra sfârșitul primului mileniu cu 297 de ani mai devreme. Otto și complicele său ar fi „umplut” acest gol de trei secole cu evenimente istorice extrem de interesante, dar complet imaginare.
În condițiile în care oamenii din acea perioadă nu dețineau ceasuri, timpul era o unitate de măsură extrem de volatilă. În acest fel, o perioadă de aproximativ 300 de ani a fost adăugată în calendar și pe lângă aceasta și evenimente istorice importante, care în realitate nu s-ar fi petrecut niciodată și mai mult de atât, noi nu ne aflăm în 2014 , ci în 1717.

SURSA: http://www.efemeride.ro/teoria-timpului-fantoma-cum-au-fost-inventati-300-de-ani-fara-ca-ei-sa-existe


Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Caracal și cazul Dutroux- momentul șocant în care afli că doar "conspiraționiștii ăia nebuni" aveau dreptate
HAARP si Chemtrails ne-au furat vara 2018. Acum credeți sau vă mai trebuie dovezi?
DISCURS ȘOCANT AL PAPEI CARE SE RĂSPÂNDEȘTE ÎN LUMEA ÎNTREAGĂ! VATICANUL ANUNȚĂ NOUA RELIGIE MONDIALĂ – „EXISTĂ O ÎNȘELĂCIUNE MARE CE VINE PE PĂMÂNT…”
Actorul Macaulay Culkin: elita din Hollywood sacrifica copii in ritualuri satanice!!!
Ecuatia lui Dirac: Ceea ce se intampla unuia il influenteaza si pe celalalt, chiar daca este la o distanta de km ani lumina
Coincidenta? Medicul de la Sanador care a operat copilul decedat dupa scurt timp este sotia sefului masonilor din Romania
Doctorul Tălăşescu este acela care a avut în mână creierul lui Eminescu şi el este cel care scrie în 1912 că vede aici o ţeastă zdrobită de o mână criminală.
VACCINAREA OBLIGATORIE nu e pentru “EPIDEMIA” DE RUJEOLA, ci pentru absolut toate vaccinurile, inclusiv GARDASIL (cel mai distructiv), inclusiv pentru orice nou vaccin vor mai crea / Dar si mai grav: CE VOR PUNE IN NOILE VACCINURI?
Cum s-a ajuns la URMĂRIREA TUTUROR. Strămoșul PROTOCOALELOR între SERVICII SECRETE. Secret Service și FBI formează PRIMUL BIG BROTHER. Desecretizarea secolului (VIII)
Casa Regala si masoneria l-au lichidat pe Eminescu, niciun sifilis, iata dovezile, sa se afle ADEVARUL odata!!!!
Au Murit Toți. A Dispărut Lupta Anticorupție! După condamnarea definitivă a lui Liviu Dragnea pentru nimic, 
Lista cu homosexualii din Sf. Sinod al B.O.R.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre