Cum arată Armata Română în caz de război. O comparație cu Siria și Rusia

Distribuie!by O analiza realizata de Ziarul Financiar referitoare la puterea armata a tarii noastre in comparatie cu armatele Siriei si Rusiei scoate la iveala o realitate socanta. La nici un capitol nu ne putem compara cu cele doua armate. Desigur ca aici se pune problema apartenentei Romaniei la NATO, dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

O analiza realizata de Ziarul Financiar referitoare la puterea armata a tarii noastre in comparatie cu armatele Siriei si Rusiei scoate la iveala o realitate socanta. La nici un capitol nu ne putem compara cu cele doua armate. Desigur ca aici se pune problema apartenentei Romaniei la NATO, dar si asa modul in care este dotata apararea Romaniei lasa de dorit.

loading...
Conform datelor de pe Global Firepower Rusia domina clasamentul, insa care este totusi diferenta reala?Primul indicator luat in considerare ar fi personalul militar activ, dar si cel in rezerva si populatia apta de lupta.

Pe urma, se va lua in considerare numarul de tancuri si blindate, precum si artileria. Urmatorul indicator este forta aviatica militara, care va cuprinde numarul de avioane, elicoptere si elicoptere de lupta.

Criza refugiatilor si razboiul civil din Siria au facut ca tensiunile la nivel mondial sa creasca. Rusia a inceput raidurile aeriene in Siria, la fel si Franta, Statele Unite si marile puteri incep sa se amestece impotriva Statului Islamic si sa trimita atat consilieri militari, cat si echipament in Siria.

buget de aprare romania

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dacian Cioloș a făcut parte din trupele de Securitate! Tatăl a fost ofițer de Miliție, iar unchiul a lucrat la Contrasabotaj
Ce mâncau românii pe vremea lui Ceauşescu? Conform standardelor medicale mondiale de astazi, MAI MULT DECAT suficient ORICUM! Si DOAR SANATOS!
Se pierd TOATE pădurile României! Structură de crimă organizată! Dați SHARE să oprim DEZASTRUL! Insa Politia se ocupa de dat amenzi babutelor care vand leustean fara autorizatie !
Acţiuni coroborate împotriva românilor
MARTURISIRE BOMBA – Intrebat de Razvan Savaliuc daca DNA a ocolit partea americana in dosarul Microsoft, Traian Basescu a recunoscut: "DNA a vrut sa protejeze exportatorul american de programe de software. Kovesi nu isi putea permite sa puna sub semnul intrebarii partea americana. Nu o intereseaza prea mult decoratiile romanesti. O intereseaza decoratiile straine si mangaierile pe crestet de la ambasadori. Categoric DNA nu a avut curaj sa mearga spre responsabilitatea partii americane"
Guvernul Dacian Soros taie banii Bisericii si nationalizeaza proprietatile din secularizarea lui Cuza
Scrisoarea deschisă a unui român către președintele Iohannis: România este deja normală, poate mai normală decât o doriți dvs.
Stați liniștiți: Banca Mondială protestează pentru dumneavoastră!
67 de protocoale secrete. Cum procedăm?
Inevitabilul s-a produs: Primul stat american intră în faliment
"Dictatorul" Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun
A nu crede in conspiratii este semn sigur de retard mental
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro