Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!

Distribuie!by Dincolo de analizele pe votul obținut de principalii competitori electorali, pot fi observate și alte cifre interesante și în județul Neamț, dar și în alte județe. Ne oprim de această dată asupra UDMR, partid despre care se știe că își are bazinul electoral în Mureș, Harghita și Covasna. dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Dincolo de analizele pe votul obținut de principalii competitori electorali, pot fi observate și alte cifre interesante și în județul Neamț, dar și în alte județe. Ne oprim de această dată asupra UDMR, partid despre care se știe că își are bazinul electoral în Mureș, Harghita și Covasna. dar și alte județe transilvane.

loading...

Însă când UDMR obține în regiunea Moldovei voturi importante în raport cu numărul celor care la ultimul recensământ s-au declarat etnici maghiari, deja apar întrebări.


Spre exemplu, în județul Neamț sunt 98 de etnici maghiari conform cifrelor de la ultimul recensământ, din anul 2011. Să zicem că fiecare are un soț/soție care nu și-au declarat etnia, dar o susțin. Și mergem pe varianta prezenței lor de 100% la vot. Ar ieși cam 200 de voturi. Atât a ieșit la alegerile europarlamentare din 2014, în județul Neamț. Deci ar fi un scor real, atunci.

Acum, numărul de voturi pentru UDRM în județul Neamț este de aproape 9 ori mai mare ca în anul 2014! În cifre oficiale, UDMR a fost votat în județul Neamț de 1.680 persoane! O medie de 4 voturi pe fiecare dintre cele 488 de secții de votare! În fiecare secție de votare!


Să repetăm cifrele: 98 de etnici declarați în Neamț, 188 voturi obținute în 2015 iar acum 1.680 de voturi! Fără organizație, fără etnici, fără membri în secțiile de votare!

Situația de la Neamț este general valabilă pentru UDMR în toată România. Partidul tip ONG a trecut la mustață pragul electoral. Pe votul obținut în 2014, UDMR era istorie. Așa, încă mai face cărțile!

Iată tabelul cu județele fără populație etnică maghiară importantă dar cu voturi curios de mari:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

FERMIERII STRĂINI care ÎNCASEAZĂ SUBVENȚII URIAȘE pe TERENURI din ROMÂNIA!
COLONIZATORII –13 ambasadori, care se cred stapanii Romaniei, au incalcat uzantele diplomatice si au incercat sa o cheme la raport pe Viorica Dancila pentru "posibilele ordonante de urgenta" privind Justitia pe care Guvernul ar urma sa le emita! : "Ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si SUA solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu Viorica Dancila pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept". Surse: Klemm a fost chemat de urgenta la interogatoriu in Viena
România nu știe câți cetățeni are. Datele diferă în funcție de instituția care numără
Am vândut aurul din Apuseni pe 20 de ani. Utilajele sunt pe drum
Ungaria se pregăteşte de naţionalizarea giganţilor din domeniul utilităţilor. Companii din Germania, Franţa şi Italia vor fi afectate
Statul „român” împotriva românilor "Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt!"
SRI, „firma mama” a USR!
FABRICA TITAN – ÎNCHISĂ DE STRĂINI! HALELE – transformate în FRIGIDERE pentru PÂINEA CONGELATĂ ADUSĂ DIN SUEDIA
Impozitul pentru locuință crește de la 1 ianuarie 2016! Românii își pot calcula cât vor avea de plătit
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Tupeul lui nu are limite: Augustin Lazăr cere daune de la MJ
Lupta intre Donald Trump cu Statul Paralel din FBI. După ce Directorul FBI a fost dat afară anul trecut, Directorul adjunct al FBI a fost dat afară acum, cu 2 zile înainte să de pensioneze.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro