Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!

Distribuie!by Dincolo de analizele pe votul obținut de principalii competitori electorali, pot fi observate și alte cifre interesante și în județul Neamț, dar și în alte județe. Ne oprim de această dată asupra UDMR, partid despre care se știe că își are bazinul electoral în Mureș, Harghita și Covasna. dar […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Dincolo de analizele pe votul obținut de principalii competitori electorali, pot fi observate și alte cifre interesante și în județul Neamț, dar și în alte județe. Ne oprim de această dată asupra UDMR, partid despre care se știe că își are bazinul electoral în Mureș, Harghita și Covasna. dar și alte județe transilvane.

loading...

Însă când UDMR obține în regiunea Moldovei voturi importante în raport cu numărul celor care la ultimul recensământ s-au declarat etnici maghiari, deja apar întrebări.


Spre exemplu, în județul Neamț sunt 98 de etnici maghiari conform cifrelor de la ultimul recensământ, din anul 2011. Să zicem că fiecare are un soț/soție care nu și-au declarat etnia, dar o susțin. Și mergem pe varianta prezenței lor de 100% la vot. Ar ieși cam 200 de voturi. Atât a ieșit la alegerile europarlamentare din 2014, în județul Neamț. Deci ar fi un scor real, atunci.

Acum, numărul de voturi pentru UDRM în județul Neamț este de aproape 9 ori mai mare ca în anul 2014! În cifre oficiale, UDMR a fost votat în județul Neamț de 1.680 persoane! O medie de 4 voturi pe fiecare dintre cele 488 de secții de votare! În fiecare secție de votare!


Să repetăm cifrele: 98 de etnici declarați în Neamț, 188 voturi obținute în 2015 iar acum 1.680 de voturi! Fără organizație, fără etnici, fără membri în secțiile de votare!

Situația de la Neamț este general valabilă pentru UDMR în toată România. Partidul tip ONG a trecut la mustață pragul electoral. Pe votul obținut în 2014, UDMR era istorie. Așa, încă mai face cărțile!

Iată tabelul cu județele fără populație etnică maghiară importantă dar cu voturi curios de mari:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

George Soros a cumpărat acțiuni la ziarul "New York Times" în valoare de peste 3 milioane de dolari
Pentru ca Putin să pună mîna pe secretele nucleare ale NATO, în 2011 agentul acoperit Akram Shhaideh a primit misiunea de a se căsători cu Sevil Cambek, care acum a devenit premier desemnat!
Mesaj dramatic al unei supravieţuitoare din Colectiv: "Totul este un fals, nu există nici un plan de sprijinire a victimelor"
Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
Ion Cristoiu - "Prin decuparea lui Florian Coldea şi a Codruţei Kovesi se încearcă o operaţiune tipică. Sistemul se salvează, aruncând responsabilitatea abuzurilor pe seama a doi oameni."
ADEVĂRATA BOMBĂ ÎN SCANDALUL BLACK CUBE
Capitalism: Un român din Italia a murit, după ce şi-a scos singur doi dinţi pentru că nu avea bani să meargă la dentist
Lista cu companiile pe care le detine magnatul George SOROS !! Cititi cu atentie , o sa fiti socati !
Aceste declarații tranşante vin pe fondul situației globale destul de tensionate, dar și în cazul în care Coreea de Nord va amenința teritoriul american sau pe cel al aliaților săi. După ce Coreea de Nord a testat cu succes o bombă cu hidrogen, Consiliul de Securitate al ONU s-a reunit de urgență astăzi pentru a analiza noul test nuclear nord-coreean.
Dan Tomozei: Pentru că nu au probe de pușcărie, l-au închis în casă!
Ion Cristoiu: Cînd ne pregăteam să-l vedem pe Victor Costache săltat de DNA, ne-am trezit cu reținerea lui Mircea Beuran, acuzat de o infracțiune comisă în 2018 și denunțată de delatorul de serviciu al lumii medicale, brancardierul Emanuel Ungureanu
Klaus Iohannis, sabotat de 1 milion de români: “Ești un vânzător de țară și o rușine…”, Iohannis : "Romanii sunt fanatici religiosi , Moschea aduce siguranta in Romania"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro