Culmea nesimţirii !

Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Culmea nesimţirii!

Stimaţi Domni, în data de 7 iunie 2014 mă aflam cu maşina în trecere prin Miercurea-Ciuc, în drum spre Galaţi. În aceeaşi zi avusese loc şi pelerinajul maghiarilor, care a îngreunat/a blocat traficul rutier pe sensul de mers dinspre Odorhei spre Miercurea-Ciuc.
Înainte să ajung pe podul rutier de lângă Autogară, îmi sărea în ochi, drept în faţă (şi nu numai mie), un uriaş drapel al Ungariei, arborat strategic pe acoperişul unui bloc aflat cam la jumătate de kilometru. Nu era nici binecunoscutul steag secuiesc mult râvnit de localnicii zonei, ci steagul Ungariei! Am făcut repede două poze din mers, cu gândul la o anchetă ulterioară prin sesizarea Dumneavoastră.
Întâmplător, am trecut prin acelaşi loc peste 2 săptămâni (22 iunie 2014), dar steagul fusese dat jos. Să fi fost pus oare cu ocazia pelerinajului maghiarilor, ca să impresioneze conaţionalii veniţi din ţara vecină?
Oricum, după părerea mea, nici un motiv nu justifica arborarea steagului Ungariei într-un municipiu de judeţ locuit în majoritate de etnicii maghiari. Acest act deliberat este încă un semn provocător şi de dispreţ faţă de statul român, poporul român şi mai ales pentru românii care trăiesc în minoritate în acel judeţ.
V-am anexat pozele cu pricina şi aştept o reacţie oficială despre acest incident care se pare că nu a mai fost semnalat de nimeni.
Menţionez că sunt de etnie maghiară cu dublă cetăţenie şi cu soţie româncă. Nu mi-e ruşine de originea mea, dar mi-e ruşine de îndeletnicirea acestor politicieni care se cred reprezentanţii maghiarilor din România şi cu care nu sunt de acord. Mă delimitez de planurile şi reacţiile lor radicale, care nu fac altceva decât să încingă spiritele şi sa creeze tensiuni suplimentare într-o zonă a Europei deja tensionată, în loc să creeze locuri de muncă, să protejeze mediul înconjurător şi să contribuie la bunăstarea ţării în care trăiesc şi care i-a acceptat ca cetăţeni.
Cu stimă,
Róbert Deák
P.S.: Am redat fără comentarii corespondenţa de mai sus, primită (inclusiv titlul!) de redactorul şef pe e-mail-ul personal.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Pentru toti mercenarii si fanaticii care sustin nebunia vaccinarii obligatorii! Noul caz al acestei fetite care a decedat, cu un diagnostic prezumtiv de "pneumonie" dupa ce a fost vaccinata!
Traian Băsescu anunță SALVAREA Elenei Udrea: Totul vine din STRĂINĂTATE
Ninel Peia, exclus din PSD. Deputatul susținea că vaccinurile ar fi îmbolnăvit bebelușii din Argeș ceea ce s-a și dovedit a fi adevărat pe urmă printr-un raport guvernamental
Monarhie pe stema României. Din 2019 e interzisă folosirea stemei fără acvilă încoronată, ca să stim cine ne conduce din 1990 în coace
Mihai Răzvan Ungureanu agent secret în România
RUSIA ESTE IN PRAGUL UNUI RAZBOI GREU! NORVEGIENII AU FACUT PUBLICE DOVEZILE!
Biografia necenzurată a Monicăi Macovei |Fata lu’ tata de la Mineriadă
George Friedman, avertizează: România să nu se bazeze pe sprijinul UE împotriva Rusiei
Sorin Roșca Stănescu: votul meu se duce pentru prima dată în viața mea spre PSD după ce am văzut intervenția doamnei Dăncilă legată de păduri și de alte subiecte și bălmăjala cu care a răspuns Klaus Iohannis
Dan Barna lansează NUCLEARA: sugerează faptul că Iohannis a comandat ancheta Rise Project
Cine verifică povestea şi ascensiunea neamurilor lui Florian Coldea în SRI?
GEORGE FRIEDMAN, ANALISTUL CIA trimis in Romania ca “SOL DE RAZBOI”. Interviu foarte important al sefului STRATFOR despre posibilitatea unei INVAZII RUSESTI pe teritoriul Romaniei si rolul tarii noastre de AVANPOST AMERICAN intre GERMANIA si RUSIA
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro