CU OCHII PE VOT! Specimene de buletin de vot deja ”ștampilate”cu Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână (FOTO)

Distribuie!by CU OCHII PE VOT! Specimene de buletin de vot deja ”ștampilate”cu Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână (FOTO) Social-democrații n-au încredere în știința de vot a propriilor alegători. Buletine de vot pentru alegerile prezidențiale de mâine, gata ștampilate, au fost distribuite de echipele de campanie în […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

CU OCHII PE VOT! Specimene de buletin de vot deja ”ștampilate”cu Ponta au fost distribuite prin poștă sau direct în mână (FOTO)

Social-democrații n-au încredere în știința de vot a propriilor alegători. Buletine de vot pentru alegerile prezidențiale de mâine, gata ștampilate, au fost distribuite de echipele de campanie în tot județul Vrancea, atât în cutiile poștale ale cetățenilor, cât și din ușă în ușă, fiind înmânate direct cetățenilor.

loading...

Pentru cei mai în vârstă, echipele de campanie au dat și asigurări că nu se vor tăia pensiile, “așa cum au făcut ăia răi ai lui Băsescu”, după ce pliante care sugerau că principalul contracandiat al premierului Ponta, Klaus Iohannis, ar intenționa să taie veniturile pensionarilor au fost distribuite prin intermediul Poștei. În ultimele zile, cetățenii au primit hârtii A3, care imită buletinul de vot stabilit de Biroul Electoral Central, care are mentiunea VOTAT în căsuța candiatului Alianței Electorale PSD – UNPR – PC. Distribuția hârtiilor în cutiile poștale a continuat și în prima parte a zilei de azi (sâmbătă).


Purtătorul de cuvânt al BEJ Vrancea, Andreea Necula, reprezentantul Autorității Electorale Permanente în acest organism, spune că până în această seară nu s-a depus nicio sesizare la BEJ cu privire la asemenea afișe, dar spune că este puțin probabil să fie buletine similare cu cele folosite în ziua votării. Oficialul BEJ spune că distribuția unor asemenea materiale ar fi ilegală de vreme ce campania electorală s-a încheiat pe 1 noiembrie 2014, ora 07:00, conform H.G. nr. 521/2014 privind aprobarea programului calendaristic pentru realizarea acțiunilor necesare pentru alegerea Președintelui României în anul 2014. De asemenea,Articolul 41 din Legea nr. 370/2004 pentru alegerea Presedintelui Romaniei prevede că “după încheierea campaniei electorale se interzice difuzarea de mesaje electorale în locuri publice ori private. Social-democrații au negat că s-au distribuit astăzi materiale, spunând că cele tipărite deja au fost “pentru informarea alegătorilor”.
Afișele lui Ponta, proveniență incertă

În Vrancea condusă de Marian Oprișan și afișajul electoral a încălcat flagrant legea. În urma unei reclamații a celor din Alianța Creștin-Liberală, Biroul Electoral Central a stabilit că afișelele electorale ale premierului candidat Victor Ponta încalcă Legea 334/2006 ce priveşte finanţarea activităţii partidelor politice şi a campaniilor electorale, în sensul că nu precizează ce firmă le-a realizat. BEC a respins contestaţia formulată de Alianţa PSD – UNPR – PC la decizia Biroului Electoral Judeţean Vrancea, prin care se constata că bannerele candidatului Ponta trebuie înlăturate. BEJ Vrancea a stabilit că materialele electorale de propagandă pentru Victor Ponta contravin dispoziţiilor art. 29 alin. (2), din Legea nr. 334/2006, precum şi dispoziţiilor art. 37 alin. (2) din Legea nr. 370/2004, aducându-se atingere ordinii de drept în materie electorală. Alianţa PSD – UNPR – PC a făcut contestaţie la BEC în care a arătat că a remediat situaţia, mai exact s-au lipit abțipilduri pe unele dintre materialele distribuite în județ. Primarii ar fi trebui să înlăture bannerele amplasate ilegal, însă acestea sunt în continuare la vedere prin tot județul.


***Sursa:http://romaniacurata.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Se incearca inducerea panicii, se lucreaza in laborator la o gripa mortala conform revistei Forbes, ceilalti dau cu trambita ca va fi o pandemie de gripa care ameninta omenirea
Prin obstrucționarea justiției, Iohannis este complice la traficul de copii și crimele asasinului din Caracal
Cum si-au vandut romanii tara in 27 de ani – ghid de prostie absoluta
MAI ne pregătește buletine noi, cu CIP, poză și amprentă
Recomandare Ambasadei Olandei: să facă club homosexualilor în interiorul clădirii în care funcționează
Decembrie 1989 | Momentul în care masoneria și-a luat țara înapoi:
Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)
Ministrul Educației a dat buzna într-o sală de clasă și a umilit o profesoară în fața elevilor. Reacție: „Este foarte deontologic să admonestezi cadrul didactic de față cu elevii. Îi faci praf bruma de autoritate pe care o mai are!”
INCREDIBIL. Turbați de Dezvăluirile lui Ghiță, SOROŞISTA Alina Mungiu Pippidi şi România Curată cer ÎNCHIDEREA ROMÂNIEI TV. Vă dați seama ce Dictatură ar fi băgat Rețeaua Progresisto-Soroşistă dacă ar fi câștigat Alegerile?
UPDATE: Ceasul demografic al României: Suntem epurati ca populatie. Daca actualele trenduri se mentin in 2121 etnicii romani vor ajunge sa fie doar 3.64 milioane si vor reprezenta doar 20% din populatia Romaniei
UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT
DNA INTRA FARA MANDAT IN VIATA PRIVATA A CETATENILOR – Protocoalele prin care DNA acceseaza direct bazele de date ale institutiilor publice contravin art. 139 Cod procedura penala care prevede ca accesul la un sistem informatic “se dispune de judecatorul de drepturi si libertati”. Iata protocolul dintre DNA si Agentia Nationala de Cadastru prin care DNA a primit acces la toate actele de proprietate ale romanilor (Protocolul)
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro