Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis? „Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”

Distribuie!by Adrian Ţîrcă, studentul care l-a întrebat pe Klaus Iohannis de ce n-a invitat și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode la dezbaterea sa, revine cu un mesaj de ultim moment pe pagina sa de socializare: ”Nu se poate „o țară ca afară” când elitele presei sunt blocate în modul HUO FĂ TAJDREAQ. Nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adrian Ţîrcă, studentul care l-a întrebat pe Klaus Iohannis de ce n-a invitat și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode la dezbaterea sa, revine cu un mesaj de ultim moment pe pagina sa de socializare: ”Nu se poate „o țară ca afară” când elitele presei sunt blocate în modul HUO FĂ TAJDREAQ. Nu mai vorbesc de fanatismul şi radicalismul pe care îl imprimă în populație. Acestea sunt elitele intelectuale responsabile ale societății româneşti.”

loading...

Ce l-a nemulţumit?

În continuare îşi defineşte poziţia în mod clar.


”Grobianismul acestei campanii, jignirile la adresa Vioricăi Dăncilă care exced cu mult lucrurile care îi sunt pe drept imputabile, consensul din partea „societății înalte” de a-l promova necondiționat pe Klaus Iohannis în ciuda propriilor lui probleme de integritate, demonizarea celor care votează „greşit”, amenințarea cu apocalipsa în cazul alegerii „greşite” şi certitudinea victoriei dată de coalizarea majorității partidelor în spatele lui mă fac să sper la un moment 2009 în care candidatul plecat cu şansa a doua reuşeşte să învingă. Viorica Dăncilă nu este CV Tudor (aşa cum din păcate Iohannis nu este nici măcar Iliescu), oricât s-a străduit „lumea bună” să picteze aceste alegeri ca pe cele din 2000, în care cu extremiştii nu dezbați şi trebuie ca toate forțele responsabile din societate să se coalizeze pentru a evita „apocalipsa”.” scrie Adrian Ţîrcă, pe pagina sa de facebook.

„Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”

La afişul cu libertatea emag cu Şora în post de prim solist, tânărul student a replicat: „Şi mie îmi place libertatea.


De fapt, întâmplarea face că mie chiar îmi place libertatea. Pentru mine nu e doar un slogan ca să mai cumpere plebii căcaturi nefolositoare.

Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”.

El a fost câteva luni membru USR dar speriat de fanatismul unora a plecat.

Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

2000 de soldati rusi asteapta sa plece spre Siria pentru a sprijini regimul Bashar al-Assad in lupta cu gruparile teroriste sprijinite de SUA si acolitii ei
Fostul şef al ANI: Am făcut parte din statul paralel
Tatăl lui Rareş Bogdan a fost consilier local din partea PDSR între 1996-2000
Multinationalele pentru care #Rezisti , nu platesc impozit nici macar 1% !!
Datoria externă a României a depășit 90 de miliarde de euro din 1989 până în prezent
SCANDALOS! Homosexualul activist Bucurenci Dragoș declară că scopul urmărit de comunitatea LGBT din România este adopția de copii, după ce va fi recunoscut parteneriatul civil
SUA aruncă masca: România e colonie, trebuie să se învețe cu comenzile!
Presa maghiară: „Romania este una dintre cele mai vulnerabile colonii din Europa, unde cariera politica este extrem de instabilă”
Lansarea Laurei Kovesi spre functia de procuror european, pe persoana fizica, fara ca cineva din Romania sa o desemneze pentru o asemenea pozitie, poate fi dovada planului ocult la care Romania a fost supusa.
Rugaciune! AM FOST DAT IN JUDECATA DE ORGANIZATORUL CONCERTULUI ROCK, MI SE CER DAUNE MORALE DE PESTE 1 MILIARD DE LEI
DUMINICA URII II COSTA PE ROMANI (I) – Guvernul PNL condus de Klaus Iohannis prin intermediul lui Ludovic Orban taie banii de la Educatie, Transporturi, Agricultura si Interne. In schimb, liberalii maresc bugetele SRI, SIE si SPP. Deficitul bugetar tinut de Guvernele PSD sub 3% va creste la 4,3%. Salariul minim va fi majorat doar cu 83 lei, nu cu 100 lei, asa cum proiectase Guvernul PSD. Un fost ministru liberal de Finante anunta apocalipsa: pensiile si salariile nu vor mai creste (Ordonanta)
Atâtea nereguli în cazul "adoptiei". Cum a premeditat procurorul Pițurcă ridicarea fetiței de 8 ani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro