Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis? „Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”

Distribuie!by Adrian Ţîrcă, studentul care l-a întrebat pe Klaus Iohannis de ce n-a invitat și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode la dezbaterea sa, revine cu un mesaj de ultim moment pe pagina sa de socializare: ”Nu se poate „o țară ca afară” când elitele presei sunt blocate în modul HUO FĂ TAJDREAQ. Nu […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Adrian Ţîrcă, studentul care l-a întrebat pe Klaus Iohannis de ce n-a invitat și jurnaliști care să-i pună întrebări incomode la dezbaterea sa, revine cu un mesaj de ultim moment pe pagina sa de socializare: ”Nu se poate „o țară ca afară” când elitele presei sunt blocate în modul HUO FĂ TAJDREAQ. Nu mai vorbesc de fanatismul şi radicalismul pe care îl imprimă în populație. Acestea sunt elitele intelectuale responsabile ale societății româneşti.”

loading...

Ce l-a nemulţumit?

În continuare îşi defineşte poziţia în mod clar.


”Grobianismul acestei campanii, jignirile la adresa Vioricăi Dăncilă care exced cu mult lucrurile care îi sunt pe drept imputabile, consensul din partea „societății înalte” de a-l promova necondiționat pe Klaus Iohannis în ciuda propriilor lui probleme de integritate, demonizarea celor care votează „greşit”, amenințarea cu apocalipsa în cazul alegerii „greşite” şi certitudinea victoriei dată de coalizarea majorității partidelor în spatele lui mă fac să sper la un moment 2009 în care candidatul plecat cu şansa a doua reuşeşte să învingă. Viorica Dăncilă nu este CV Tudor (aşa cum din păcate Iohannis nu este nici măcar Iliescu), oricât s-a străduit „lumea bună” să picteze aceste alegeri ca pe cele din 2000, în care cu extremiştii nu dezbați şi trebuie ca toate forțele responsabile din societate să se coalizeze pentru a evita „apocalipsa”.” scrie Adrian Ţîrcă, pe pagina sa de facebook.

„Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”

La afişul cu libertatea emag cu Şora în post de prim solist, tânărul student a replicat: „Şi mie îmi place libertatea.


De fapt, întâmplarea face că mie chiar îmi place libertatea. Pentru mine nu e doar un slogan ca să mai cumpere plebii căcaturi nefolositoare.

Libertatea nu e atunci când te duci cu turma, libertatea înseamnă să îți asumi curajul de a fi individ”.

El a fost câteva luni membru USR dar speriat de fanatismul unora a plecat.

Cu cine VOTEAZĂ Adrian Ţîrcă, studentul care l-a încurcat pe Iohannis?

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

IMPROSCAREA ROMANIEI – Europarlamentarii Monica Macovei si Traian Radu Ungureanu s-au intrecut in discursuri politicianiste si mincinoase in Parlamentul European. Ungureanu a dezinformat in mod odios, sustinand ca “abuzul in serviciu a fost sters, iar pragul de la care incepe delapidarea a fost marit”. Desi dezbaterea privea Legile Justitiei, Macovei a vorbit balbait si cu dezacorduri despre “cooperarea judiciara transfrontaliera” si “pornografie infantila” (Discursurile)
„Politicienii postdecembrişti au făcut românilor mai mult rău decât mongolii, ungurii, turcii, nemţii şi ruşii"
Tatăl Laurei Codruţa Kovesi, fostul procuror Ioan Lascu, cel care i-a denunţat pe spionii israelieni | Telefoane în toiul nopții la fostul soț și fratele șefei DNA
SUA publică o listă de 210 politicieni şi oligarhi ruşi, potenţiale ţinte ale unor noi sancţiuni
Decizie cutremurătoare în justiţia din Finlanda! Închisoare pentru doctorița din Piatra-Neamț Camelia Smicala !! Drama doctoriței Camelia Smicală. Româncă amenințată cu închisoarea în Finlanda, după ce copiii i-au fost luați și aruncați în orfelinate !!
LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989 – APEL INTERNATIONAL PENTRU ATACAREA ROMANIEI, DATE SI DOCUMENTE OFICIALE SI BENEFICIARII: DISIDENTI – AGENTI STRAINI
Revolutia Generatiei Fast Food - Mult, ieftin si prost
Tupeul lui nu are limite: Augustin Lazăr cere daune de la MJ
Proiectul legii impozitarilor pe gospodarie reprezinta distrugerea totatal a taranului roman si sustinerea puturosilor !!!
Trump a dejucat planul lui Soros de a impune Noua Ordine Mondială
PNL, PLUS, USR – Aceeași MIZERIE. Grupuri de interese externe. Adevărul despre…
Doamne Ferește - Ce face Klaus Iohannis, în plin scandal la Caracal: poze de campanie ale președintelui, cu rânjet de cal, cu burtoi de gravidă?
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro