Cristina Țopescu a fost victima stigmatizării PSD-iste de către o societate capitalistă, progresistă, liberală si “tolerantă” totalmente falsă

Distribuie!by Cristina Topescu a plecat de la PRIMA Tv dupa ce s-a inscris in PSD. Fara sa isi dea seama, din cauza ca in societatea #rezist se inoculeaza ca daca nu esti pro-Iohannis sau PNL esti un om incult, un comunist, un hot etc. ea si-a asumat un risc major, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Cristina Topescu a plecat de la PRIMA Tv dupa ce s-a inscris in PSD. Fara sa isi dea seama, din cauza ca in societatea #rezist se inoculeaza ca daca nu esti pro-Iohannis sau PNL esti un om incult, un comunist, un hot etc. ea si-a asumat un risc major, un risc pe care chiar si cei care nu sunt inscrisi in PSD, dar care il critica pe Iohannis sunt condamnati si anume detasarea societatii de catre simpatizanti progresistilor. Foarte multa lume care s-a pozitionat pro-referendumului pentru familia traditionala au simtit de atunci o taiere in carne ( cum spune Biblia)  chiar a familiilor, cand unii erau de o parte si alti impotriva, creandu-se astfel dusmanii si secesiuni majore  care au dus la singuratate, judecare, ridiculizare a crestinilor si chiar atasanduli-se eticheta de PSD-isti, deoarece aparatul de propaganda iohannist incerca inocularea in mentalul colectiv ca referendumul era ” pentru ca sa scape Drangnea de puscarie”.

loading...

De aici foarte multa lume a simtit ce inseamna judecarea si rejectarea de catre societatea “falsa” a propagandei progresiste, atee, globaliste a persoanelor care nu sunt de partea liberala, europeana, “toleranta”. Multe familii s-au plans pe facebook ca s-a ajuns la divorturi, scandaluri, rupturi definitive intre parinti si copii, frate si sora, sot-sotie, etc. pe motive politice, ajungandu-se astfel la ceea ce progresistii si-au dorit DEZBINARE si netolerare a altor idei sau simpatii politice decat cele ale “tolerantilor”.


De acelasi lucru s-a lovit si Cristina Topescu, in clipa in care s-a inscris in PSD, usor, usor, a inceput sa isi piarda admiratia din partea simpatizantilor sasului, din partea, cunostintelor, prietenilor, din partea firmei in care lucra, chiar daca PSD-ul ii oferise niste beneficii si o comunitate in care ea se regasise, ea deja era rejectata de societate. Ea a patit exact ceea ce patesc mii de nationalisti, traditionalisti, crestini din Romania, anume detasarea fatisa a societatii, intr-o lume falsa, care iti rade in fata pe interes, dar cand ai nevoie de ei nu sunt pe nicaieri si pe care nuu intereseaza de tine ca persoana, ca om, ca suflet, decat de fatada si numai atunci cand au nevoie de tine, dupa care te arunca la gunoi.

Capitalismul este dur si iata ca si Romania a ajuns la stadiul acela, cum vedeam in filmele americane, ca te gaseste politia mort dupa saptamani bune, pentru ca esti singur intr-o lume falsa, plina de prieteni virtuali ( falsi), chiar daca esti vedeta, nu mai conteaza.


Fosta realizatoare TV, Cristina Țopescu (59 de ani), a fost găsită, duminică seara, decedată în casă, au declarat pentru G4Media.ro surse din poliție. Potrivit acestora, la această oră se fac cercetări la fața locului, la locuința fostei jurnaliste dintr-un complex situat în Pipera-Tunari. Nu au fost găsite urme de violență, au mai precizat sursele citate.

Cristina Țopescu  a fost fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. A absolvit Facultatea de Limbi Straine din Bucuresti, secția engleză-italiană. În aprilie 2013 a intrat în politică, înscriindu-se în PSD. În prezent, Cristina Țopescu era consilieră la Ministerul Sănătății. Potrivit unor surse, Cristina Țopescu nu ar mai fi răspuns la telefon din 23 decembrie.

Timp de 12 ani, Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri de la Prima TV.

Pe data de 4 iulie ar fi împlinit 60 de ani. Tatal ei, Cristian Țopescu, a decedat pe 15 mai 2018 în urma unui stop cardiac.

Ultimele postări pe Facebook datează din data de 26 decembrie.

Comunicatul biroului de presă al IJP Ilfov:

”În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, polițiștii orașului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violența. Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico legală.”

https://www.g4media.ro/surse-cristina-topescu-a-fost-gasita-moarta-in-casa.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro