CRIMA CU PREMEDITARE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN

Distribuie!by loading... Romania a cumparat la initiativa fostului presedinte Traian Basescu 12 avioane F16 pentru care a platit 628 milioane euro si a promis firmei americane Lockheed Martin, fabricantul acestor avioane de razboi, ca va cumpara in viitor inca 12 avioane F35, de ultima generatie, la un pret de 1,1 […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

s

loading...

Romania a cumparat la initiativa fostului presedinte Traian Basescu 12 avioane F16 pentru care a platit 628 milioane euro si a promis firmei americane Lockheed Martin, fabricantul acestor avioane de razboi, ca va cumpara in viitor inca 12 avioane F35, de ultima generatie, la un pret de 1,1 miliarde euro.

Asta in timp ce spitalele romanesti, din cauza lipsei de fonduri, arata ca in Evul Mediu !!!


Asta in timp ce peste 5.000 de copii romani mor anual de cancer pentru ca “nu sint bani pentru tratamentul lor” !!!

Asta in timp ce jumatate din gospodariile din Romania au WC in curte pentru ca “nu sint bani de investitii in sisteme de canalizare” !!!


Asta in timp ce majoritatea strazilor Romaniei arata ca in Evul Mediu din cauza “lipsei de bani pentru investitii” !!!

Si toti acesti bani, aruncati pe geam, platiti papusarilor drept tribut, in conditiile in care, in cazul inceperii unui razboi cu Rusia, aceste avioane vor fi distruse de rachetele rusesti inainte de a se putea ridica de la sol !!!

Dar sa zicem ca nu este asa… ca rusii nu le vor distruge la sol… Chiar e cineva atit de idiot incit sa creada ca aceste avioane i-ar putea opri pe rusi sa ocupe Romania daca vreodata isi vor propune acest lucru ???

Oare pilotii acestor avioane nu ar fi trimisi la moarte sigura si inutila impotriva unui dusman ce nu ar putea fi oprit de catre nicio armata din lume ?

Oare nu ar fi mult mai iefin si pragmatic ca Romania sa duca o politica de pace si buna vecinatate cu Rusia in loc sa sfideze si sa provoace Rusia lunar prin glasul unor tradatori de tara pusi sa faca politica externa a Romaniei in slujba papusarilor americanoizi si in detrimentul poporului roman ?

Si inca ceva, nu lipsit de importanta – Toti acesti bani, aruncati pe geam, in ideea apararii petrolului lui OMV si EXXON, a gazului lui Chevron, a padurilor lui IKEA, a fabricilor lui Michelin, Siemens, Renault, etc. !!!

Iar voi… dormiti… dormiti si priviti nepasatori cum niste tradatori de tara va distrug tara, neamul, prezentul si viitorul vostru si al copiilor vostri.

Va MERITATI soarta !

 

www.meritocratia.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Ron Paul despre atacul chimic din Siria: Toate indiciile arată că este o operațiune „false flag” pentru discreditarea lui Assad. Și în 2013 Obama acuza Damascul că încălcat „linia roșie” folosind arme chimice, dar s-a dovedit că au fost rebelii
De ce insistă Politico să promoveze ideea (preluată cu mare viteză de UM Digi24, Realitatea, g4media, Capital sau ProTv) că scrisoarea lui Giuliani nu conține un mesaj real ci unul plătit? Pentru că cei de la Politico sunt anti-Trump, pro-Democrați, pro-grobalizare, anti-naționaliști și mega pro-rezist.
Un actor porno, originar din Turda, militează pentru independența Transilvaniei și pentru legalizarea consumului de marijuana! (+18 ani)
VIDEO Scandal în miez de noapte: "naționala" României a cântat imnul secuiesc! Cum s-au bucurat "tricolorii" U18 după câștigarea diviziei
Romania VA PRELUA în scurt timp refugiați direct din TURCIA. Comisia Europeană CERE României să intensifice ritmul PRIMIRII acestora. Ce SANCŢIUNI primesc ţările care refuză imigranţii
Torționarule, marș! Atenție se folosesc diverse știri false care încearcă să-l spele pe Augustin Lazăr aruncând informația că nu era el acel Lazăr. Să nu credeți în propagandistii și trollii care răspândesc astfel de știri false!
Moartea lui Simon si vaccinul anti-capuse
Suspendarea lui Iohannis este o urgenţă!
Cum jigneste Washington Post milioane de romani cinstiti
Polonia a cumparat 9 tone de aur anul acesta. Este una dintre cele mai mari achiziţii de metal preţios făcută de o ţară a UE
Înfrângere URIAŞĂ pentru contestatarii Legilor Justiţiei: CCR a RESPINS sesizările
AUTODENUNȚ. Cătălin Avramescu ziarist la Ziare.com se autodenunță că a luat BANI DE LA SOROS. Cătălin Avramescu: "Sunt Sluga lui Soros Mă autodenunț. În nemernicia mea am luat bani de la Soros."
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro