Cozi la plata taxelor și impozitelor, în prima zi de lucru a anului deși se poate plăti și în alte părți: Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați!

Distribuie!by Nu s-au lăsat convinşi nici de angajaţii Primăriei, care le-au explicat că nu este nevoie să stea în frig ore în şir. Oamenii sunt neîncrezători în noile modalităţi de plată şi spun că nu vor să rămână cu datorii. Până pe 31 martie, cei care îşi plătesc toate taxele beneficiază […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu s-au lăsat convinşi nici de angajaţii Primăriei, care le-au explicat că nu este nevoie să stea în frig ore în şir. Oamenii sunt neîncrezători în noile modalităţi de plată şi spun că nu vor să rămână cu datorii. Până pe 31 martie, cei care îşi plătesc toate taxele beneficiază de o reducere de 10 la sută.

loading...

În Sectorul 4, oamenii s-au aşezat în faţa uşii la Direcţia de taxe şi impozite cu o oră şi jumătate înainte de începerea programului.


– Data viitoare, când veți mai avea ceva, să nu mai stați la coadă, în frig, cu gențile după dvs. Aveți posibilitatea să faceți asta mult mai comod. Să mergeți la un Mega Image sau un OMV, să rugați un copil să intre pe internet și să vi-l plătească pe internet”, îi sfătuiește un angajat al Primăriei pe cei mai vârstnici, așezați la coadă.

– Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați! vine replica unei doamne. 


– Ce voiam eu să fac nu puteam să fac online, spune un tânăr. 

– Nu le-am terminat (taxele de plătit – n.r.), că sunt mai multe locuri în care se plătesc și stăm la coadă.

– Ați încercat și varianta să le plătiți în magazine?

– Am încercat să vin aici să le plătesc pe toate, să nu mai mă duc la alte cozi. Și aici am venit, a zis că taxa de parcare nu se plătește aici…

– Ați plătit deja taxele?

– Absolut tot! spune un domn în vârstă. Am fost întotdeauna și le-am plătit la oficiali, nu la improvizații.

– E mai sigur?

– Dovada! spune domnul și ne arată o hârtie.

– De la ce oră ați venit?

– Cred că de o jumătate de ora, la 8 jumătate, era deschis, e lume suficientă, se lucrează extraordinar de rapid și bine, explică domnul.

***
– Gunoiul și impozitul, am scăpat pe tot anul, spune mulțumită o doamnă.
– Aveți varianta să plătiți în unele magazine…
– Nu mă pricep, cine știe pe ce apeși acolo, greșești, decât să mă încurc, mai bine stau.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cozi-la-plata-taxelor-si-impozitelor-in-prima-zi-de-lucru-a-anului-1058340

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Lista cu companiile pe care le detine magnatul George SOROS !! Cititi cu atentie , o sa fiti socati !
Ministerul Mediului NEAGĂ faptul că Istvan Jakab ar milita pentru dezmembrarea României și susține că e confuzie
Ce ne-au adus 28 de ani de capitalism: CONSUMUL DE CARNE A SCAZUT CU 4 % fata de 89 cand era rationalizata ,DATORIA de la 0 a ajuns la 90 de miliarde , am pierdut 4 milioane de romani…..
Te-ai gândit vreodată de ce unei firme aka societăți comerciale i se returnează TVA-ul și ție ca simplu cetățean consumator, nu?
Să faci un miting împotriva Securității la aproape trei decenii de la căderea comunismului, asta e, cu siguranță, o “performanță” cu care ne putem mândri între toate statele din fostul lagăr socialist. E ca și când refegiștii (că redegiștii aveau STASI), ar fi făcut un miting prin 1976 împotriva Gestapo-ului.
Panică după sinuciderea lui Jeffrey Epstein: Prințul Andrew ar „ar fi fugit” din Marea Britanie cu fosta sa soție
Afacerea Murzuk, cel mai mare „tun“ uitat din istoria României: Cum a vândut Guvernul Văcăroiu, cu 85 de milioane de dolari, un perimetru petrolier din Libia, care valora zeci de miliarde de dolari | DOCUMENTAR EXCLUSIV
CAPITAL: Am ajuns rușinea Europei! Suntem sclavii străinilor în propria țară. Cumpărăm până și curent electric
Unde ar fi ajuns Nadia Comaneci sau Gica Hagi daca nu s-ar fi nascut in comunism?
Doar 11 mărci mari de bere mai produce România, din cele peste 200 pe care le deţinea până în 1990. În vreme ce producătorii internaţionali fac bani frumoşi din berea românească, de cele mai multe dintre fabricile vechi s-a ales praful. Unele au ajuns ruine ori au fost demolate, iar altele mai valorează câte ceva doar ca afaceri imobiliare.
MÂNA MOSCOVEI. Generalul (r) Aurel Rogojan demonstrează indubitabil implicarea Rusiei în evenimentele din 1989, din România şi Europa de Est. Generalii Iulian Vlad şi Ştefan Guşă au stricat planurile KGB şi GRU
Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro