Cozi la plata taxelor și impozitelor, în prima zi de lucru a anului deși se poate plăti și în alte părți: Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați!

Distribuie!by Nu s-au lăsat convinşi nici de angajaţii Primăriei, care le-au explicat că nu este nevoie să stea în frig ore în şir. Oamenii sunt neîncrezători în noile modalităţi de plată şi spun că nu vor să rămână cu datorii. Până pe 31 martie, cei care îşi plătesc toate taxele beneficiază […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Nu s-au lăsat convinşi nici de angajaţii Primăriei, care le-au explicat că nu este nevoie să stea în frig ore în şir. Oamenii sunt neîncrezători în noile modalităţi de plată şi spun că nu vor să rămână cu datorii. Până pe 31 martie, cei care îşi plătesc toate taxele beneficiază de o reducere de 10 la sută.

loading...

În Sectorul 4, oamenii s-au aşezat în faţa uşii la Direcţia de taxe şi impozite cu o oră şi jumătate înainte de începerea programului.


– Data viitoare, când veți mai avea ceva, să nu mai stați la coadă, în frig, cu gențile după dvs. Aveți posibilitatea să faceți asta mult mai comod. Să mergeți la un Mega Image sau un OMV, să rugați un copil să intre pe internet și să vi-l plătească pe internet”, îi sfătuiește un angajat al Primăriei pe cei mai vârstnici, așezați la coadă.

– Dar lăsați-ne să stăm aici, cum am fost învățați! vine replica unei doamne. 


– Ce voiam eu să fac nu puteam să fac online, spune un tânăr. 

– Nu le-am terminat (taxele de plătit – n.r.), că sunt mai multe locuri în care se plătesc și stăm la coadă.

– Ați încercat și varianta să le plătiți în magazine?

– Am încercat să vin aici să le plătesc pe toate, să nu mai mă duc la alte cozi. Și aici am venit, a zis că taxa de parcare nu se plătește aici…

– Ați plătit deja taxele?

– Absolut tot! spune un domn în vârstă. Am fost întotdeauna și le-am plătit la oficiali, nu la improvizații.

– E mai sigur?

– Dovada! spune domnul și ne arată o hârtie.

– De la ce oră ați venit?

– Cred că de o jumătate de ora, la 8 jumătate, era deschis, e lume suficientă, se lucrează extraordinar de rapid și bine, explică domnul.

***
– Gunoiul și impozitul, am scăpat pe tot anul, spune mulțumită o doamnă.
– Aveți varianta să plătiți în unele magazine…
– Nu mă pricep, cine știe pe ce apeși acolo, greșești, decât să mă încurc, mai bine stau.

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/cozi-la-plata-taxelor-si-impozitelor-in-prima-zi-de-lucru-a-anului-1058340

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

ALERTĂ ! CUTREMUR DE 8,1 GRADE, POSIBIL SI ÎN ROMÂNIA! AVERTISMENTUL ŞEFULUI INFP
Dictatorul ERDOGAN comite o adevărată LOVITURĂ de STAT în Turcia. Lovitura de stat abia urmeaza. Erdogan trece la EPURARI masive.
Luați o porție de multiculturalism! „Femeile, o specie pe cale de dispariție în inima Parisului”, reportajul zguduitor despre cum au ajuns migranții și musulmanii să facă legea într-un cartier parizian:Dacă ieșim din casă riscăm să fim violate!
FERIȚI-VĂ DE ORICE INGINERII SOCIALE. Ce a schimbat neo-marximul 2.0 numit PROGRESISM față de marxismul clasic implementat de Lenin și Stalin. Popper a inventat și Soros a aplicat INGINERIA SOCIALĂ FRAGMENTARĂ în locul INGINERIEI SOCIALE CENTRALIZATE
Andrei Pleșu numit "pe viață" în locul lui Soros, la Fundația miliardarului din România. Iulian Capsali: "Slujește imparțial la doi stăpâni? Lui Dumnezeu și lui Mamona?!"
Anchetă Times: Experimente în masă pe copii într-o clinică pentru transgenderi din Marea Britanie. Scandalul a dus la un val de demisii ale medicilor care acuză „tratamente și diagnostice greșite”
Cumpănașu: Sistemul mafiot susținut de hashtagisti #rezist mi-a omorât nepoata
Donald Trump, în discursul despre Starea Uniunii: Era capitulării economice s-a încheiat/ Rusia şi China ameninţă interesele şi valorile SUA/ Loteria Vizelor, ANULATĂ | VIDEO
30 de ambasade la Bucureşti condamnă România de discriminare față de comunitatea LGBTI
Komisariatul de la Bruxelles: victorie terminatoare asupra României
Atentie, soferi! Veti fi amendati daca nu aveti asta in masina. A intrat in vigoare, iar amenda incepe cu 1000 lei ! Descarcati si printati fisa pentru fiecare model de masina !
Alexandru Cumpănaşu: Oasele din butoi sunt ale Alexandrei
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro