COȘMARUL continuă: Avion PRĂBUȘIT în Marea Britanie! Toți pasagerii au murit

Distribuie!by UPDATE: Presa engleză anunță că avionul era unul de mici dimensiuni, iar cei patru pasageri, doi bărbați și două femei, au murit. Avionul, cu o capacitate de şase locuri în care se aflau, s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în apropiere de localitatea Churchinford, din comitatul Somerset, din sud-vestul Marii Britanii. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: Presa engleză anunță că avionul era unul de mici dimensiuni, iar cei patru pasageri, doi bărbați și două femei, au murit. Avionul, cu o capacitate de şase locuri în care se aflau, s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în apropiere de localitatea Churchinford, din comitatul Somerset, din sud-vestul Marii Britanii.
loading...

Avionul se îndrepta din zona Surrey spre aerodromul Dunkeswell, din estul oraşului Devon, potrivit poliţiei din Avon şi Somerset.

Coșmarul pare să nu se mai termine în Europa! După atentatele din Paris soldat cu peste 400 de victime, trenul deraiat soldat cu 5 morți și 7 răniți, în Marea Britanie s-a prăbușit un avion. Conform primelor informații, nu există supraviețuitori.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Băi, Cioloș! Tu ne crezi proștii tăi? A anunțat de ceva vreme că va veni în Parlament cu o lege care va restricționa vînzarea către străini a pământului! Mai clar spus, domnul Cioloș trage de timp și îi face atenți pe străini: Grăbiți-vă să mai cumpărați ce-a mai rămas din pământul românesc !
DEZVĂLUIRI din „Republica Autonomă Ilfov” | Serviciile, măcel în RAI!
Judecător din CSM: Suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali
„Se pregăteşte o hoţie cu sute de mii de hectare de pădure”, se restituie inclusiv suprafeţele confiscate de la criminalii de război
S-a lamurit si Moise Guran de Iohannis: Adio, domnule Iohannis! Cât ne folosește un președinte paralizat de frică?
ALIANȚA VESTULUI. Se rupe Ardealul?PSD e de acord, Iohannis și mai și
ȘOCANT: Sarkozy, fostul președinte al Franței: Metisarea populației trebuie să devină obligatorie!!! VIDEO
Reacţie DURĂ a politicienilor polonezi, după ce şeful FBI a scris că Polonia a făcut holocaust. Premierul şi consilierul preşedintelui: E un DOBITOC
Esti gay, ateu si 'avortista', atunci pune statusul" - #Rezist !
Codrut Oprea si Cristian Iliescu: politisti MUTILATI PE VIATA de TIGANI interlopi
Program de reeducare mentală pentru creștini : Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală !!
Senzaționala poveste a ASASINĂRII liderului Hezbollah, Imad MUGHNIYEH, de către Mossad și CIA. Detalii NECUNOSCUTE: „Creierul operațiunilor cu mașini capcană a murit într-o explozie a mașinii sale”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro