COȘMARUL continuă: Avion PRĂBUȘIT în Marea Britanie! Toți pasagerii au murit

Distribuie!by UPDATE: Presa engleză anunță că avionul era unul de mici dimensiuni, iar cei patru pasageri, doi bărbați și două femei, au murit. Avionul, cu o capacitate de şase locuri în care se aflau, s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în apropiere de localitatea Churchinford, din comitatul Somerset, din sud-vestul Marii Britanii. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

UPDATE: Presa engleză anunță că avionul era unul de mici dimensiuni, iar cei patru pasageri, doi bărbați și două femei, au murit. Avionul, cu o capacitate de şase locuri în care se aflau, s-a prăbuşit sâmbătă după-amiază în apropiere de localitatea Churchinford, din comitatul Somerset, din sud-vestul Marii Britanii.

loading...

Avionul se îndrepta din zona Surrey spre aerodromul Dunkeswell, din estul oraşului Devon, potrivit poliţiei din Avon şi Somerset.

Coșmarul pare să nu se mai termine în Europa! După atentatele din Paris soldat cu peste 400 de victime, trenul deraiat soldat cu 5 morți și 7 răniți, în Marea Britanie s-a prăbușit un avion. Conform primelor informații, nu există supraviețuitori.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro