Copilul de 7 ani al unei prezentatoare tv are cancer- Dr. Clark: vaccinurile provoaca cancer, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului

Distribuie!by loading... Magda Vasiliu, prezentatoarea știrilor Prima TV,  a anunțat că băiețelui ei a fost diagnosticat recent cu cancer și critică în termeni duri indiferența statului român față de cetățeni, expunând lupta birocratică pe care trebuie să o ducă în România, deși copilul este tratat exemplar și, în momentul de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Magda Vasiliu, prezentatoarea știrilor Prima TV,  a anunțat că băiețelui ei a fost diagnosticat recent cu cancer și critică în termeni duri indiferența statului român față de cetățeni, expunând lupta birocratică pe care trebuie să o ducă în România, deși copilul este tratat exemplar și, în momentul de față, fără asigurare în Italia.

Vlad are 8 ani și a fost diagnosticat cu cancer în urmă cu trei luni, iar în prezent este tratat în Italia.


„Nu am vrut să-l expun pe Vlad, nu vreau compătimire și nici milă! Nu am nevoie! Am nevoie doar ca cineva cu putere de decizie să schimbe niște legi restrictive, făcute parcă la mișto, interpretabile și care nu-l ajută pe cetățeanul idiot ca mine, care cotizează zeci de ani degeaba!”, a explicat Magda pe pagina personală de Facebook.

Realizatoarea de televiziune a povestit că în Italia internarea copilului nu a fost condiționată de niciun act. În România însă, situația este cu totul alta.


„Când italienii îi fac copilului meu analize din trei în trei zile pentru a se asigura că e totul OK, România, țara mea, îmi cere acte peste acte, avize și documente traduse, legalizate, etc…Există un teanc de hârtii de la spitalul din Roma care atestă diagnosticul cumplit, toate parafate de somități în oncologie pediatrică. Statul român, conform unor legi de rahat, vrea aviz de la un oncolog din România!”, a scris Magda Vasiliu într-un mesaj publicat pe Facebook.
Redăm integral mesajul postat de Magda Vasiliu:
„20 de ani în care am cotizat zdravăn la sistemul de asigurări de sănătate. 20 de ani ]n care am avut concediu medical o singură dată, cinci zile, pentru că mi-am rupt piciorul. În rest, analize făcute la particular, plătite, și o singură naștere. Atât. Azi mă văd în situația incredibilă de a găsi o soluție pentru a beneficia de concediu medical pentru îngrijirea copilului. Vlad, băiețelul meu, a fost diagnosticat cu cancer acum trei luni. De atunci sunt cu el la tratament în Italia, o țară care l-a primit instant.    Internarea de urgență a copilului meu nu a fost condiționată de niciun act!! Vlad a fost internat, diagnosticat și a început chimioterapia fără să am inițial niciun document. Abia apoi m-au întrebat de cardul european. Le-am spus că nu-l am, dar îl voi avea și i-am rugat să nu oprească investigațiile. Funcționarul de la ghișeu mi-a răspuns simplu: «Doamnă, copilul e tratat oricum. Nu condiționăm tratamentul de chestiuni birocratice! Stați liniștită!»

Și am stat liniștită, gândindu-mă că și în țara mea există soluții decente pentru astfel de situații în care nu doresc nimănui să se afle…Dar a venit momentul în care am solicitat un concediu medical pentru că nu am altfel cum să-mi însoțesc copilul la analize, nu mă pot interna cu el din trei în trei săptămâni, nu-l pot îngriji după chimio, când suferința lui este cumplită…Medicul meu de familie, căruia nu i-am cerut niciodată nici măcar o adeverință, a ridicat din umeri – legea noastră zice că trebuie să vin personal la cabinet. Deci, nu mă poate ajuta… Aflu apoi că e nevoie de un aviz al direcției sanitare din București, unde ar trebui să mă prezint tot personal… Deci, nu se poate…

Legea noastră este făcută de niște cretini, pentru niște idioți ca mine, care speră în dreptate, înțelegere și bun simt! Când italienii îi fac copilului meu analize din trei în trei zile pentru a se asigura că e totul OK, România, țara mea, îmi cere acte peste acte, avize și documente traduse, legalizate, etc…Există un teanc de hârtii de la spitalul din Roma care atestă diagnosticul cumplit, toate parafate de somități în oncologie pediatrică. Statul român, conform unor legi de rahat, vrea aviz de la un oncolog din România! Adică un aviz formal, fără valoare medicală, pentru că acel oncolog evident nu va vedea copilul…N-are cum! Pentru că nu sunt cretină să-l port prin aeroporturi, avion și cabinete medicale când starea lui e una la limită!

Nu am vrut să-l expun pe Vlad, nu vreau compătimire și nici milă! Nu am nevoie! Am nevoie doar ca cineva cu putere de decizie să schimbe niște legi restrictive, făcute parcă la mișto, interpretabile și care nu-l ajută pe cetățeanul idiot ca mine, care cotizează zeci de ani degeaba! Pentru că sunt sigură că la fel ca mine au pățit o mulțime de alți părinți, care în momentul în care pleacă să-și salveze copilul, nu se gândesc la birocrație, legi și chichițe administrative care oricum n-aduc nimic bun.”

De obicei, noi nu facem legătura dintre vaccinuri și cancer, dar în literatura medicinală sînt multe mărturii despre faptul că vaccinurile provoacă cancer. Uneori cancerul apare în locul injecției, iar alteori, tipul limfatic de cancer poate apărea mulți ani mai tîrziu. Vaccinurile provoacă cancer. Da, nu fiecare se îmbolnăvește de cancer după imunizare, dar organismul oricum a fost îmbibat cu ingrediente ce pot contribui la dezvoltarea cancerului. Închipuiți-vă că cancerul stă după ușă. Odată ea va fi deschisă și cancerul va intra. Studiile doctorului Vincent în cadrul secției studiilor biologice (Biologic Terrain Assessment — BTA) au arătat că în fața tuturor copiilor, care s-au îmbolnăvit de cancer, vaccinurile au deschis această ușă. Acum acei copii, care nu au dezvoltat cancer (în formă vizibilă), pot să reducă la zero această posibilitate, datorită alimentației bune. În primul rînd, este nevoie de un anumit mediu pentru creșterea cancerului, iar vaccinurile creează acest mediu. E greu să negi legătura cauzală cînd cancerul apare în locul injecției. Incredibil, dar și atunci, medicii le explică pacienților că aceasta e o coincidență și că maladia canceroasă nu are legătură cu vaccinul!

Totodată, încă în secolul XIX se cunoștea faptul că vaccinurile impurifică fluxurile limfatice și conțin substanțe toxice, ce pot conduce la îmbolnăvire și chiar la cancer. Însuși Jenner avea probleme cu vaccinurile lui, deoarece ele provocau boli și decese. El a fost la un pas de a fi linșat într-un oraș pentru invențiile lui. Sistemul nostru limfatic este construită pentru transportarea limfocitelor prin organism și de menținere a controlului prin intermediul imunității celulelor. Astfel, injectarea unor molecule mari de proteine (țesuturilor străine, ce se conțin în vaccinuri) impurifică nodurile noastre limfatice și creează probleme pentru sistemul limfatic. Prin urmare, nu este nici un secret că există legătura dintre vaccinuri și maladiile limfatice, așa ca leucemia și limfomul.

Citeşte şi:  Rămâne sau nu obligatorie vaccinarea copiilor?

Vaccinurile pentru copii provoacă cancer la maturitate?

Printre cele mai răspîndite cauze ale maladiilor oncologice, medicii numesc ereditatea, ecologia și viciile. Însă în unele cazuri, diagnoza de CANCER nu este dictată de nimic: tumorile apar la oameni absolut sănătoși, plini de forță și energie. Cu alte cuvinte, nimeni nu este asigurat. Și chiar dacă trăiți într-un mediu ecologic curat, duceți un mod de viață sănătos, iar toate rudele voastre au trăit o viață lungă și fericită, asta nu înseamnă că sînteți protejați de această maladie.

Sursa: odessit.ua

Societatea de luptă împotriva cancerului publică date înspăîmîntătoare

Citeşte şi:  Vaccinarea, contaminarea genetică şi oncogeneza la om

Din prospectul editat în 1955 de către societate americană anti-cancer:

Potrivit unor estimări, de cancer se poate îmbolnăvi fiecare al patrulea locuitor al țării.

De cancer mor mai mulți copii cu vîrste de la 3 pînă la 15 ani, decît de orice altă maladie.

Situația este cu atît mai șocantă și mai tristă dacă ne amintim că acum 50 de ani, despre cancerul la copii nimeni nu a auzit. Chiar și atunci cancerul era o maladie a bătrîneții. Însă astăzi, cînd campaniile de vaccinare a elevilor se desfășoară de cîteva ori pe an, morbiditatea prin cancer a crescut în așa măsură, încît numărul copiilor ce mor de cancer șochează.

În raportul societății americane anti-cancer se menționează că „în perioada din 1900 pînă în 1948, mortalitatea prin cancer a crescut de la 65 pînă la 134,8 la 100000 de oameni”.

Revista „Newsweek” (ediția din 25 aprilie 1955) scria că doar în 1933 cancerul a provocat moartea a 128 de mii de oameni. 20 de ani mai tîrziu, în 1953, numărul morților a constituit deja 224 de mii. Potrivit estimărilor, suma facturilor medicale a constituit 175 de milioane de dolari, iar pierderile anuale, legate de pierderea capacității de muncă –12 milioane de dolari.

A fost demonstrat demult că vaccinurile nu protejează de boli, ci doar infectează și schilodesc oamenii. Campaniile de imunizare sînt adevărate atacuri cu arma biologică! Dacă vrem să supraviețuim trebuie să ne protejăm singuri.

În realitate, situația cu vaccinurile nu este așa cum e descrisă în presă. Anterior, cauza epidemiei era situația antisanitară în oraș. Antisanitaria era atît de acută, încît în apa potabilă ajungeau apele reziduale ce conțineau bacterii și virusuri. Iar vaccinurile, inițial, aduceau doar daune. Însăși ideea vaccinurilor era greșită. Numărul celor care au murit în urma vaccinurilor de variolă este mai mare decît numărul celor care au murit de variolă. Însă ideea imunizării în masă a fost preluată de companiile, ce produc armă bacteriologică și chimică. Ele au înlocuit vaccinarea cu sterilizarea forțată în așa-zisele țări ale lumii a treia. În spatele acestor companii stătea „guvernarea mondială”. Scopul – genocidul omenirii – să rămînă „Miliardul de aur”, iar restul oamenilor să fie distruși cu banii lori. Iar în paralel să-i facă pe oameni și mai bolnavi și dependenți de medicamente. Și să cîștige în urma vaccinării în masă și din vînzarea medicamentelor pentru tratarea maladiilor apărute în urma aplicării vaccinurilor.

Vaccinarea – optimizarea populației. „Eu nu am întîlnit cancer printre oamenii nevaccinați” – doctorul Clark

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro