CONTRA NOSTRA.Transfer istoric de suveranitate pregătit de UE: Frontierele naționale vor fi apărate de o nouă forță de poliție a Comisiei Europene

Distribuie!by Comisia Europeană pregatește cel mai mare transfer de suveranitate de la înființarea blocului comunitar: o poliție subordonată direct Bruxelles-ului, care va interveni la frontierele externe ale UE, indiferent dacă statul respectiv este sau nu de acord. Noua poliție, pe cara Franța și Germania vor să o impună și statelor […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Comisia Europeană pregatește cel mai mare transfer de suveranitate de la înființarea blocului comunitar: o poliție subordonată direct Bruxelles-ului, care va interveni la frontierele externe ale UE, indiferent dacă statul respectiv este sau nu de acord. Noua poliție, pe cara Franța și Germania vor să o impună și statelor care sunt  sau nu de acord, va înlcui actuala Frontex.
Propunerea va fi făcută oficială de Comisia Europeană marțea viitoare, iar șefii de state și de guverne din UE o vor discuta cu ocazia reuniunii de la Bruxelles, care va avea loc joi și vineri. Dar, notează Financial Times, care face aceste dezvăluiri, propunerea nu va fi lipsită de controverse.
Potrivit FT, proiectul prevede că ultimul cuvânt asupra înființării noii forțe de poliție îl va avea Comisia Europeană, indiferent de refuzul unora dintre statele UE.
Noua structură urmează să fie alcătuită din forțe terestre și navale și va  acționa numai prin decizia Comisiei Europene.
Altă precizare care provoacă deja nemulțumirile unor state este că niciun membru nu are drept de veto la decizia de a interveni la o anumită graniță.
Germania și Franța sunt statele care au promovat intens această nouă structură. Francois  Hollande și Angela Merkel l-au avertizat pe președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, că supraviețuirea zonei Schengen va depinde de crearea unei forțe rapide de trimitere la frontierele externe, capabilă să sigileze granițele cele mai ușor de trecut.
Afluxul uriaș de imigranți, faptul că au pătruns extrem de ușor în spațiul Schengen a dus la această măsură care permite oficialilor de la Bruxelles sa intervină direct la granița oricărui stat în situații care implica securitatea UE.
Agenția Frontex, care avea până acum ca misiune protecția frontierelor externe ale UE, a luat parte la mai multe operațiuni navale — “Triton” în Italia, “Poseidon” în Grecia — pentru a salva migranții din apele mării.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Revoluția lui Trump și căderea lui Florian Coldea
Ritual satanist in Muntii Apuseni. Masonii din Romania, aduc jertfelnic de sange
Ce vrea să facă Bruxelles-ul cu România. „Apariţia Europei cu două viteze ar da senzaţia că am fost tot timpul minţiţi”
INTERVIU cu președintele inițiativei constituționale: „A avea o identitate înseamnă a avea rădăcini, a avea trecut, a avea o patrie, a primi o moştenire şi a lăsa o moştenire“
Iohannis despre AUDIEREA SOȚIEI sale: Carmen Iohannis, nu va merge la audieri că ne vom afla în vizită de stat în Marea Britanie
Atacul satanist asupra familiei Bodnariu
Marea trădare „Planul Naţional de Adoptare a Monedei Euro”. E un plan adoptat de Guvern, care-şi propune trecerea la moneda EURO începând cu anul 2024.
Primele date despre bugetul de stat în 2020: Creşterea datoriei publice la 45% din PIB şi un deficit de 3,6% din PIB
UPDATE: Apa, portocalele, laptele praf și Spitalul din Argeș NU sunt sursa infecției. Conform unui grup de medici din Argeş: Vaccinul anti-hepatită, ar fi cauza îmbolnăvirilor pe bandă rulantă în rândul bebeluşilor!
“Cele 50 de umbre ale lui 'Vasile' de la Vaslui si biciul lui fermecat” sau “Povestea psihopatului care impleteste cositze” sau “Cati bani trebuie sa am ca sa te lasi batuta?”, minut cu minut (VIDEO - Atentie cuvine explicite !!! -peste 18 ani !)!!!!)
Ciolos, apostrofat la Cluj: „De ce permiteti ISLAMISTILOR sa vina in Romania?” Raspunsul premierului
VIDEO Mafia lemnului din Sibiu – Inginer amenințat cu MOARTEA și şicanat de primarul din Sălişte. ÎNREGISTRĂRI INCREDIBILE!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro