Consilierul parlamentar care a jignit participanții la marșul pentru viață atacă din nou: „Coaliția pentru familie, o sectă medievală. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru”

Distribuie!by loading... Irina-Mariana Anghel este consilier parlamentar și a avut o reacție mai mult decât nepotrivită la adresa celor care au participat la Marșul pentru Viață, adică peste o sută de mii de persoane. Cea mai mare parte a media nu a făcut publice aceste date precum o făceau la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Irina-Mariana Anghel este consilier parlamentar și a avut o reacție mai mult decât nepotrivită la adresa celor care au participat la Marșul pentru Viață, adică peste o sută de mii de persoane.

Cea mai mare parte a media nu a făcut publice aceste date precum o făceau la protestele din Piața Victoriei și s-a limitat să informeze faptul că Marșul pentru Viață este un eveniment care luptă împotriva avorturilor.


După ce a folosit cuvinte greu de reprodus la adresa unei organizatoare a Marșului pentru Viață, Mariana Anghel atacă acum Coaliția pentru familie.

„Ziariștilor de la Evenimentul zilei si Antena 3, le răspund public că, atât timp cât nu s-au autosesizat cu privire la proiectele culturale și umanitare pe care le-am derulat, inclusiv în sfera parlamentară, nu au motive de a mă contacta pe un subiect promovat de o sectă medievală, precum Coaliția pentru familie.


În calitate mea, de consilier parlamentar, care militează pentru păstrarea rolului geo-strategic și economic al României în cadrul structurilor internaționale de menținere a păcii și libertăților cetățenești, vă asigur că îmi continuu misiunea de perpetuare a valorilor democratice. Nu-l cunosc pe Dumnezeul vostru. Al meu, cu siguranță, nu vă vrea în genunchi!”, a scris consilierul parlamentar pe Facebook.

 

Sursa: activenews.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Recomandare Ambasadei Olandei: să facă club homosexualilor în interiorul clădirii în care funcționează
General Br. (r) Aurel Rogojan (SRI) – Suntem in pragul celui de-al Treilea Razboi Mondial.
S-a decis: mega-moscheea se va construi - Klaus Iohannis : „Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate.” "Pulimea" trebuie sa accepte !!
Omul care l-a turnat la DNA pe Adrian Năstase, moarte suspectă în Mexic
Eu sunt diavolul desfrâului, al luxului și al sulemenirii. Sunt icoana curvarilor și sunt mulțumit că oamenii mă iubesc…
Telefoane primite de la morți- oameni care au primit apeluri de dincolo de mormânt
TURCESCU, DEZVĂLUIRI! Cavalerii României şi serviciul lor credincios în slujba ţării | O listă cu Victor Ponta şi mulţi alţii
Schewighofer taie in continuare 8 ha/ora DEFRISARI MASIVE PE PAMANT SFANT, BATAIE DE JOC LA ADRESA ROMANIEI, DURERE IN NATURA SI IN OAMENI. TREBUIE SA FIM UNITI. DOAR UNITI PUTEM SCHIMBA TOTUL !
Razboiul continua in timp ce Ucraina se dezintegreaza ! Totul a inceput cu niste proteste ale unor tineri frumosi si liberi !
Minciuna Cenușiului Grindeanu "Un copil nevaccinat nu-și riscă doar sănătatea lui ci și sănătatea celor din jurul lui". Păi dacă cei din jurul lui sunt vaccinați nu le garantează Statul prin Vaccinuri că sunt IMUNI?
Atac și avertisment pentru șeful SRI: Să nu facă asta!
Secretul celor mai longevivi oameni de pe planetă! Ceva ce românii aveau în comunism!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro