COMUNICARE DE INFORMATII FALSE – Cerem destituirea mincinoasei nationale Laura Kovesi, care a prostit Romania prin comunicatul DNA din ianuarie 2017: “Nu exista si nu a existat niciun protocol secret Coldea/Kovesi. Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Protocolul SRI-PICCJ o demasca grav pe Kovesi: echipele mixte au existat, la fel si intelegerea cu Coldea

Distribuie!by Magistrati – Dna loading... Sefa DNA Laura Kovesi trebuie demisa de urgenta. O tara intreaga a avut confirmarea, vineri 30 martie 2018, ca a fost mintita in ultimul hal de Kovesi, in cazul protocolului SRI-PICCJ din 2009. Sefa DNA a sustinut ca nu a existat niciun protocol secret Kovesi-Coldea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Sefa DNA Laura Kovesi trebuie demisa de urgenta. O tara intreaga a avut confirmarea, vineri 30 martie 2018, ca a fost mintita in ultimul hal de Kovesi, in cazul protocolului SRI-PICCJ din 2009. Sefa DNA a sustinut ca nu a existat niciun protocol secret Kovesi-Coldea si ca nu au existat echipe mixte intre procurori si SRI. Protocolul SRI-PICCJ publicat dupa declasificare o demasca grav pe Kovesi. Realitatea este cu totul si cu totul alta decat cea prezentata de sefa DNA: a existat un protocol secret Kovesi-Coldea, asa cum au existat si echipe mixte formate din procurori si ofiteri SRI. Speram ca presedintele Klaus Iohannis va tine cont de aceasta minciuna a Laurei Kovesi in momentul in care va lua decizia in ceea ce priveste revocarea sefei DNA, caci este inadmisibil ca un demnitar al statului de un asemenea rang sa raspandeasca informatii false.


Astfel, in 27 ianuarie 2018, dupa aparitia informatiilor despre protocolul SRI-PICCJ, Directia Nationala Anticoruptie a emis un comunicat de presa (vezi facsimil 1), aprobat evident de Laura Kovesi, conform regulamentului parchetului anticoruptie. Cu aceasta ocazie, DNA transmitea urmatoarele:

Cu referire la o serie de informatii vehiculate in spatiul public (informatiile transmise prin intermediul unor articole de presa aparute in perioada 25-27 ianuarie 2017 (in cotidianul „Evenimentul Zilei” – prin intermediul paginii www.evz.ro – si pe pagina de Internet www.flux24.ro) prezentate drept dezvaluiri despre ‘fabricarea ori inscenarea unor dosare penale’ ori ‘urmariri penale la ordine’ facute de DNA, la initiativa si/sau cu implicarea unor politicieni si a unor persoane din conducerea Serviciului Roman de Informatii, precum si despre folosirea unor metode care exced cadrului legal, in exercitarea atributiilor de serviciu, de catre procurorul sef al DNA, Biroul de Informare si Relatii Publice este abilitat sa transmita urmatoarele:


Informatiile respective sunt neadevarate, ofensatoare si absurde si au menirea de a discredita activitatea procurorilor DNA, fiind folosite ca o stratagema de catre persoane interesate de a formula aparari in spatiul public si nu in fata unei instante de judecata.

Redam cateva din afirmatiile denigratoare care s-au propagat in spatiul public:

‘Generalul Coldea organizeaza intalniri saptamanale in dimineata de luni, cu sefii tuturor unitatilor SRI si o include si pe doamna Kovesi in cadrul acestor reuniuni. O intalnire a avut loc in birourile SRI , in decembrie 2013. Kovesi s-a alaturat intalnirii prin videoconferinta. A existat un asemenea mod de lucru, in conformitate cu protocolul secret de colaborare SRI-DNA.

E fapt, prin SRI, Florian Coldea si DNA, prin Laura Codruta Kovesi supravegheau tot ce inseamna politician important, ziarist, om de afaceri sub pretextul sigurantei nationale.

Pentru ca aparatura din biroul sefei DNA nu era compatibila cu cea folosita de unitatile SRI, lui Laura Codruta Kovesi i-a fost instalat in birou un terminal SRI, de catre specialistii SRI, cu care aceasta comunica instantaneu cu Florian Coldea.

Din 2014, sistemul de videoconferinte intre SRI si DNA a functionat intens, discutiile avand loc chiar de mai multe ori pe saptamana, Florian Coldea interesandu-se despre situatia unor inculpati sau a dosarelor aflate in lucru direct la sefa DNA.
Ca dovada a faptului ca videoconferintele Coldea/Kovesi s-a desfasurat saptamanal, un cotidian a prezentat o fotografie de la un eveniment, cu scop vadit manipulator’.

Informatiile mai sus mentionate sunt in totalitate neadevarate: procurorul sef al DNA nu a participat la videoconferinte organizate de SRI, nici saptamanal, nici ocazional si nu are instalate in birou terminale speciale prin care sa poata comunica instantaneu cu SRI.
Nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA si nici protocol secret Coldea/Kovesi.
Nu au existat echipe mixte SRI-procurori ori intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative.
Dosarele penale sunt instrumentate strict prin raportare la Codul penal, Codul de procedura penal si Legea 78/2000
”.

Minciunile au iesit la suprafata

Si acum sa le luam pe rand. Laura Kovesi a pretins prin comunicatul din 27 ianuarie 2018 ca “nu a existat niciun protocol secret Coldea/Kovesi”. Or, protocolul SRI-PICCJ poarta fix semnaturile lui Florian Coldea si Laura Kovesi (vezi facsimil 2), ceea ce inseamna ca afirmatia sefei DNA nu e tocmai conforma cu adevarul. De asemenea, protocolul SRI-PICCJ, semnat inclusiv de Coldea si Kovesi, a fost unul secret, in ciuda a ceea ce a sustinut sefa DNA. Dovada este tocmai faptul ca protocolul nu a fost unul public si nu a putut fi adus la cunostinta oamenilor, fara sa fie declasificat in prealabil.

Sa trecem la o alta afirmatie a Laurei Kovesi: “Nu au existat echipe mixte SRI-procurori”. Sefa DNA este contrazisa flagrant chiar de continutul protocolului SRI-DNA, care vorbest fix despre aceste echipe. In acest sens, la Sectiunea 3 din protocol, intitulata obiectivele cooperarii, la art. 3 lit. g) se precizeaza urmatoarele: “Constituirea de echipe operative comune care sa actioneze in baza unor planuri de actiune pentru exercitarea competentelor specifice ale partilor, in vederea documentarii faptelor prevazute la art.2(vezi facsimil 3).

De asemenea, exista mari semne de intrebare si asupra unei alte sustineri a Laurei Kovesi din comunicatul DNA. Concret, aceasta a pretins ca “nu au existat intalniri intre procurori si ofiterii de informatii in case conspirative”. Totusi, in protocolul SRI-PICCJ, la “Capitolul III – Reguli de cooperare”, gasim urmatoarele prevederi:

“Art.20 – (1) Schimbul de informatii, date, documente si materiale se efectueaza de procurori si ofiteri anume desemnati, cu aprobarea conducerii Serviciului, respectiv a conducatorului structurii/unitatii de Parchet.

(2) In situatii exceptionale, pentru valorificarea unor oportunitati operative, schimbul de informatii se poate face si la nivelul de executie, cu incunostiintarea, de indata, a conducerii Serviciului, respectiv a conducatorului structurii/unitatii de Parchet.

Art.21 – Schimbul se realizeaza la sediul unitatilor centrale sau teritoriale ale Serviciului sau in locuri anume stabilite de sefii acestor unitati si conducatorii structurii/unitatii de Parchet (centrale sau teritoriale)(vezi facsimil 4). Deci, procurorii si ofiterii SRI puteau face schimb de informatii nu doar la sediile institutiilor, ci si “in locuri anume stabilite”. Evident, ca aceste locuri anume stabilite puteau insemna orice, inclusiv case conspirative.

In fine, prin acelasi comunicat, Laura Kovesi a sustinut ca “nu exista si nu a existat nici un protocol de colaborare SRI-DNA”. Asa este, intre SRI si DNA nu a fost incheiat niciun protocol de colaborare, cel putin din informatiile existente pana acum. Totusi, protocolul SRI-PICCJ din 2009 privea toate structurile Ministerului Public, implicit DNA. Mai mult, in protocolul SRI-PICCJ exista un capitol dedicat chiar DNA (vezi facsimil 5).

Sursa: luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Liberalii NU susțin amendamentul senatorului Marius Nicoară: Vrem vaccinare obligatorie!
Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
ESTE ȘTIREA BOMBĂ a momentului! Laura Codruța Kovesi, demascată de denunțătorul din dosarul ordonanței
Conf. Dr. AVRAM FIŢIU - "În decursul ultimilor 2000 de ani, Europa nu a mai cunoscut un popor care să-şi vândă o treime din pământ pe timp de pace, cum au făcut românii&qu
IMPROSCAREA ROMANIEI – Europarlamentarii Monica Macovei si Traian Radu Ungureanu s-au intrecut in discursuri politicianiste si mincinoase in Parlamentul European. Ungureanu a dezinformat in mod odios, sustinand ca “abuzul in serviciu a fost sters, iar pragul de la care incepe delapidarea a fost marit”. Desi dezbaterea privea Legile Justitiei, Macovei a vorbit balbait si cu dezacorduri despre “cooperarea judiciara transfrontaliera” si “pornografie infantila” (Discursurile)
Adevărata miză a moţiunii: se pregătește în subteran numirea şefilor de Parchete - DNA, PG, DIICOT şi desfiinţarea SIIJ în numele "luptei anticorupţie"
Lista celor 80 de oameni care dețin 1/2 din averea lumii și care s-au imbogățit și mai tare în ultimii ani în timp ce restul planetei a sărăcit. Vă convine?
Komisariatul de la Bruxelles: victorie terminatoare asupra României
Clotilde Armand încasează milioane de lei lunar la firma pe care o conduce deși autostrada e abandonată
Ungaria face ISTORIE! Și-a plătit anticipat datoriile, a dat afară FMI, a pus la respect băncile și are și bani de investiții
PRIVIND CONTRUCTIA UNEI MEGA MOSCHEI IN BUCURESTI | Este un act de tradare a poporului roman, cedarea cu titlu gratuit a unui teren, care culmea, a apartinut familiei domnitorului martir al Ortodoxiei Constantin Brancoveanu, decapitat de turci la 15 august 1714, in ziua de Sfanta Marie, impreuna cu cei 4 copii ai sai
Mă proştilor: ”V-am lăsat fără datorii, v-am găsit şi mai săraci şi proşti”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro