Compania Vice Media a primit 250 de milioane de dolari de la George Soros și alți investitori

Distribuie!by Compania Vice Media a primit o finanțare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără și George Soros, arată Variety, citată de Mediafax. Finanțarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susține întreprinderi […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Compania Vice Media a primit o finanțare printr-un împrumut în valoare de 250 de milioane de dolari din partea unui grup de investitori între care se numără și George Soros, arată Variety, citată de Mediafax.
Finanțarea a fost acordată de 23 Capital, o companie financiară care care susține întreprinderi din domeniile sportului, muzicii și divertismentului, cu participarea Soros Fund Management, Fortress Investment Group și Monroe Capital.
„Odată cu această investiție de capital, planurile de dezvoltare pentru Vice se pot accelera, permițându-ne să punem în aplicare noua viziune strategică a companiei”, spune un reprezentant al Vice.
La începutul acestui an, compania Vice s-a confruntat cu o scădere a profitului și a fost nevoită să concedieze aproximativ 250 de angajați.
Compania care are acum sediul în Brooklyn a fost lansată în 1994, sub forma unei reviste specializate în cultura punk din Montreal. În 2017, compania valora 5.7 miliarde de dolari.
În urma acuzației că în cadrul companiei femeile sunt primite cu ostilitate, Vice a renunțat la mai mulți șefi asupra cărora plana suspiciunea de hărțuire sexuală. Compania a acceptat în luna aprilie să plătească în jur de 1,9 milioane de dolari pentru a rezolva printr-o înțelegere o acțiune în instanță, firma fiind acuzată că plătește în mod curent salarii mai mici femeilor decât le plătește bărbaților.
În România, VICE se descrie ca un trust „care se adresează progresiștilor, tinerilor avangardiști, tineri din mediul urban între 18 și 35 de ani.  Siteul Vice.a militat împotriva Referendumului pentru familie, iar după scandalul finalei Eurovision România, cei de aici afirmau că această competiție este una a „comunității LGBTQ” și că la finala de la București era obligatoriu să piardă „homofobii”.
Sursa: https://www.activenews.ro/externe/Compania-Vice-Media-a-primit-250-de-milioane-de-dolari-de-la-George-Soros-si-alti-investitori-155794

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un "compliment" de la liderul american, aflat la Bruxelles Trump: "Germanii sunt răi, foarte răi"
Deputatul Ninel Peia, exclus din PSD după ce a susţinut că vaccinurile i-au îmbolnăvit pe copiii din Argeş
EVZ: Mihai Șora a fost AGITATOR COMUNIST în perioada 1948-1951
Klaus Iohannis are misiunea de a dezmembra România?
Economiștii lumii avertizează că ne aflăm în cea mai periculoasă perioadă de la căderea zidului Berlinului
Dușmani ai României
Dragnea invită UDMR la guvernare. Maghiarii cu tupeu nemarginit pun pe masă un proiect exploziv.. in final, dupa acest proiect, daca se poate si depopularea romanilor (prin toate formele posibile) de pe teritoriul Transilvaniei, dupa care urmeaza autonomia !!
DEZINFORMARI DE LA BRUXELLES – Avocatul Aurelian Pavelescu demasca manipularea Comisiei Europene, cum ca oficialii CE au imunitate si sunt sub jurisdictia Curtii de Justitie a UE: „Comisia Europeana minte... CJUE nu are competente de cercetare penala si nu e instanta penala... Timmermans si Jourova au imunitate parlamentara... Daca exista o cercetare penala, imunitatea se ridica pentru a fi cercetati... Comisarii europeni se considera deasupra legii”
Ce nu ți se spune la TV: cine îi dă ordine lui Iohannis, Orban, Ciolacu și Barna din exterior!
Document: Banca Centrală a Poloniei deconspiră fraudele lui Mugur Isărescu
Librăria „Mihai Eminescu” a retras de la vânzare cartea „Holocaustul – gogorița diabolică” a lui Vasile Zarnescu, colonel SRI (r)
O NEDREPTATE strigătoare la CER făcută de JUSTIȚIA română
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro