Compania Johnson & Johnson, vinovată că a provocat zeci de cazuri de cancer ovarian | una dintre victime va fi despăgubită cu 110 milioane dolari!

Distribuie!by Una dintre cele mai cunoscute companii americane de cosmetice pentru copii se află în mijlocul unui scandal care a costat-o până acum 4,69 miliarde de dolari loading... Faimosul brand Johnson & Johnson, care se găsește și în România, a trebuit să plătească suma colosală, drept despăgubiri, unui grup de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Una dintre cele mai cunoscute companii americane de cosmetice pentru copii se află în mijlocul unui scandal care a costat-o până acum 4,69 miliarde de dolari
loading...

Faimosul brand Johnson & Johnson, care se găsește și în România, a trebuit să plătească suma colosală, drept despăgubiri, unui grup de 22 de femei care acuză că pudra de talc produsă de compania americană conține azbest și le-a îmbolnăvit de cancer ovarian titrează Reuters.

Una dintre victimele pudrei de talc, Lois Slemp, o americancă în vârstă de 62 de ani, a susţinut că a folosit aproape 20 de ani produsul în cauză, în zona intimă, iar în 2012 a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Aceasta a adus în fața judecătorilor probe și opinii medicale care relevă faptul că pudra de talc are legătură cu declanșarea cancerului. În prezent, femeia urmează un tratament cu citostatice, întrucât maladia s-a exstins și pe alte organe.


Judecătorii au decis ca aceasta să fie despăgubită cu 110 milioane de dolari de către compania de cosmetice. Pe de altă parte, repre zentanții companiei neagă că produsele Johnson & Johnson ar conţine azbest și spun că au de gând să atace în instanță sentința. Potrivit Press Association, oamenii de știință de la Fundaţia britanică Target Ovarian Cancer confirmă faptul că azbestul ar putea avea o legătură cu declanșarea cancerului ovarian, însă riscul este minim.

Totuși, aceștia le recomandă femeilor să evite utilizarea pudrei de talc în zona organelor genitale. „Diferite studii au demonstrat o asociere între utilizarea pudrei de talc între picioare şi cancerul ovarian. Prin urmare, am dori să facem o recomandare generală contra utilizării pudrei de talc în această zonă a corpului. Însă, este important de notat că riscul implicat este foarte redus.


În cazul unei persoane care nu are un istoric familial de cancer ovarian riscul de a dezvolta această afecţiune este de 2%, echivalentul a patru din două sute de femei”, a explicat pentru Press Association Rebecca Rennison, director de relaţii publice în cadrul organizaţiei Target Ovarian Cancer.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

PRESEDINTELE PARALEL – Iohannis nu a inteles ce are Tudorel Toader cu Laura Kovesi. Cu acelasi ranjet sfidator si fara sa fi citit Raportul complet al ministrului Justitiei, Iohannis anunta ca nu are temeiuri pentru revocare. Presedintele ignora incalcarile Constitutiei de catre Kovesi si nu da doi bani pe dramele oamenilor nenorociti de DNA. Bomba, Iohannis a recunoscut ca Laura Kovesi este o miza politica: "Daca legea spune ca presedintele revoca atunci este chestiune de oportunitate politica"
Scrisoare devastatoare în apărarea dr. Burnei | Se comite o mare crimă sub ochii noştri. Mă rog acum Celui De Sus, în pragul Sfântului Crăciun, să-l întărească
Mark Zuckerberg se alătură grupului - Secret Tel Aviv- nu poți să urăști evreii și să stai și pe Facebook
Legea vaccinării nu a intrat în vigoare și deja lansează amenințari, Vin vremuri grele pentru părinţii care refuză SĂ-ŞI VACCINEZE COPIII
Guvernatorule, cum e cu paradisurile fiscale?
Despre exercițiul "democratic" al linșajului public- cum a dezinformat doctorul plătit de companiile de vaccinuri în direct la TV
VIDEO Dan Barna, surprins cum râdea de un bolnav de inimă după ce se prefăcuse îngrijorat
DEZVĂLUIRI INCENDIARE | Ce nu ne spun Alina Bica – Sebastian Ghiţă și alții despre COLDEA – KOVESI – LASCU
Bunicul uneia dintre adolescentele omorâte: fetele au fost ucise pentru TRAFIC DE ORGANE. Ăsta a fost doar un cărăuş plătit, nu este el în stare să secţioneze un om.
FMI - unealta imbecilităţii
Jurnalistul Radu Tudor a insinuat că patriotismul și suveranismul sunt vulnerabilități pentru securitatea națională, iar Klaus Iohannis i-a răspuns că lucrează „la aceste chestiuni”
Nume de cod: ELSA. Veriga lipsa dintre Dan Barna si serviciile secrete - de unde a aparut pepiniera USR
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro