Compania Johnson & Johnson, vinovată că a provocat zeci de cazuri de cancer ovarian | una dintre victime va fi despăgubită cu 110 milioane dolari!

Distribuie!by Una dintre cele mai cunoscute companii americane de cosmetice pentru copii se află în mijlocul unui scandal care a costat-o până acum 4,69 miliarde de dolari loading... Faimosul brand Johnson & Johnson, care se găsește și în România, a trebuit să plătească suma colosală, drept despăgubiri, unui grup de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Una dintre cele mai cunoscute companii americane de cosmetice pentru copii se află în mijlocul unui scandal care a costat-o până acum 4,69 miliarde de dolari

loading...

Faimosul brand Johnson & Johnson, care se găsește și în România, a trebuit să plătească suma colosală, drept despăgubiri, unui grup de 22 de femei care acuză că pudra de talc produsă de compania americană conține azbest și le-a îmbolnăvit de cancer ovarian titrează Reuters.


Una dintre victimele pudrei de talc, Lois Slemp, o americancă în vârstă de 62 de ani, a susţinut că a folosit aproape 20 de ani produsul în cauză, în zona intimă, iar în 2012 a fost diagnosticată cu cancer ovarian. Aceasta a adus în fața judecătorilor probe și opinii medicale care relevă faptul că pudra de talc are legătură cu declanșarea cancerului. În prezent, femeia urmează un tratament cu citostatice, întrucât maladia s-a exstins și pe alte organe.

Judecătorii au decis ca aceasta să fie despăgubită cu 110 milioane de dolari de către compania de cosmetice. Pe de altă parte, repre zentanții companiei neagă că produsele Johnson & Johnson ar conţine azbest și spun că au de gând să atace în instanță sentința. Potrivit Press Association, oamenii de știință de la Fundaţia britanică Target Ovarian Cancer confirmă faptul că azbestul ar putea avea o legătură cu declanșarea cancerului ovarian, însă riscul este minim.


Totuși, aceștia le recomandă femeilor să evite utilizarea pudrei de talc în zona organelor genitale. „Diferite studii au demonstrat o asociere între utilizarea pudrei de talc între picioare şi cancerul ovarian. Prin urmare, am dori să facem o recomandare generală contra utilizării pudrei de talc în această zonă a corpului. Însă, este important de notat că riscul implicat este foarte redus.

În cazul unei persoane care nu are un istoric familial de cancer ovarian riscul de a dezvolta această afecţiune este de 2%, echivalentul a patru din două sute de femei”, a explicat pentru Press Association Rebecca Rennison, director de relaţii publice în cadrul organizaţiei Target Ovarian Cancer.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Părintele Arsenie Papacioc a profețit încă din 2007 că homosexualitatea va fi principala problemă a societății românești: Patriarhule de mâine, asta te așteaptă! Și e destul
VUVUZEAUA MULTINAȚIONALELOR S-A ACTIVAT. Adrian Mitroi: Mărirea salariului minim ar trebui făcută în trepte pentru a fi mai ușor de digerat" Dați-i individului să trăiască toată viața lui din Salariul Minim și filmați-l să vedeți ce va păți.
SOROS INTERZIS IN ROMANIA – Colonelul Mircea Dogaru, presedintele Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate, ii cere premierului Grindeanu sa ia masuri dure impotriva ONG-urilor finantate de miliardarul George Soros: „Va solicitam anchetarea activitatii si interzicerea fundatiilor sponsorizate de George Soros si pe teritoriul Romaniei... State ca Israel, Germania, Albania solicita luarea de masuri si interzicerea fundatiilor Soros, in timp ce Ungaria a trecut deja la masuri hotarate”
24 martie 1999 – 15 ani de la bombardarea Serbiei
Experimentul psihologic facut de Facebook pe utilizatori. Ce a aflat din continutul postarilor facute pe retea
Președinția recunoaște gafa consilierului pe securitate națională: Ambasadorul turc a fost la Cotroceni
Atentie se fac prospectiuni 2017 !!!!!!! Prospecțiunile geologice din situl N2000 Sighișoara-Târnava Mare, potențial destructive și ilegale ! Se iau cu asalt multe sate din zona Sighisoara-Danes de catre firma de prospectiuni a lui Tender !!!
AU SINUCIS-O ȘI PE CLAIRE SÉVERAC, autoarea best-seller-urilor „Conspirația mondială împotriva sănătății” și „Războiul secret împotriva popoarelor”
Ce ni se mai pregătește în 2018? Tezele Soroșiste de la Davos pe care presa occidentală nu le-a prezentat
UNUL DIN LIDERII RASIȘTILOR DIN SUA A APĂRUT, LA TRIBUNAL CU UN TRICOU CU ZELEA CODREANU
Ghiţă anunţă o lege: Epurări pe modelul Erdogan-Gulen
Atac furibund al progresiștilor globaliști împotriva lui Tudor Gheorghe: Tismăneanu, Caramitru și Funeriu dezlănțuiți!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro