Comisia de la Veneția vorbeşte în locul milioanelor de români. Comisia de la Veneția: “Ar fi oportună în România recunoaşterea căsătoriilor între persoanele de același sex”

Distribuie!by loading... V-am spus de mai multe ori că “parteneriatul” e doar o altă denumire pentru Căsătorie. IAR Ținta progresiştilor sunt COPIII. Ei sunt cei care vor fi loviți. Lor li se va lua dreptul de a avea o mamă şi un tată. Trăim într-o dictatură în care minoritatea progresistă […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

V-am spus de mai multe ori că “parteneriatul” e doar o altă denumire pentru Căsătorie. IAR Ținta progresiştilor sunt COPIII. Ei sunt cei care vor fi loviți. Lor li se va lua dreptul de a avea o mamă şi un tată.


Trăim într-o dictatură în care minoritatea progresistă internaționalistă de la Bruxelles dictează popoarelor Europei. Votul nu mai contează.

Oricine câștigă alegerile execută ce i se spune de aceea minoritate şi nu ceea ce doreşte voința majorității acestui popor.


Dacă despre Iohannis nu mai avea nimeni dubii după ce i-a numit pe cei 3 milioane de români “fanatici religioşi” doar pentru că au avut o inițiativă perfect legală (de altfel Iohannis a ajuns la putere susținutil de rețeaua progresistă), observați şi schimbarea lui Dragnea care înainte de alegeri, mamă, mamă, ce mai făcea pe tradiționalustul, pentru ca acuma , ca orice coadă de topor, mamă, mamă, ce mai face pe progresistul.

Poate le explică Dragnea şi țăranilor din Teleroman că vrea să le ia dreptul copiilor de a avea o Mamă şi un Tată. Într-acolo merg lucrurile cu dualitatea asta perversă “parteneriat” – “căsătorie”, care va fi unul şi același lucru cât timp dreptul copiilor de a avea o Mamă şi un Tată NU vor fi garantate prin constituție. Şi nu vor fi până nu vom pun piciorul în prag.


“În România, ar putea fi introdus un anumit tip de parteneriat prin care să fie recunoscute legal căsătoriile între persoanele de același sex”. Afirmația a fost făcută, în exclusivitate la RFI, de secretarul Comisiei de la Veneția, Thomas Markert, prezent la o conferință la Palatul Cotroceni.

De cine “ar putea fi introdus” dacă peste 70% din populația România dorește ca orice copil să aibă dreptul la o Mamă şi la un Tată?

V-am spus de mai multe ori că “parteneriatul” e doar o altă denumire pentru căsătorie, inventată de progresiştii internaționalişti pentru a prosti lumea. Acum v-o spune şi secretarul Comisiei de la Veneția, Thomas Markert, pe şleau. Ăsta ca să înțelegeți la ce Cacalma asistăm în cazul acestui Referendum cerut de 3 milioane de români. Practic o minoritațe din afară țării cu rețeaua ei din onteriorul țării şi cu cozile ei de topor din țară golește de conținut inițiativa a 3 milioane de români chiar înainte ca Referendumul să aibă loc.

Cât despre “Comisia de la Veneția” (şi alte comisii şi comitete străine trans-naționale) care nu sunt altceva decât niște făcături progresisto-internaționaliste o spunem clar: Nu dăm doi bani pe Comisia de la Veneția şi nu ne interesează părerea ei. De ce? A ales vreun român vreun judecător de-acolo? În ce Lege din România apare “Comisia de la Veneția” ca organ a te miri ce? În NICIUNA. Şi-atunci? De când niște străini işi dau cu părerea şi hotărăsc cum ar trebui să fie Codul Civile din România? Am ajuns sat fără câini. Cum v-am spus Suveranitatea Țării Nu Mai Există şi Votul Cetățenilor Români nu mai contează. Această înseamnă că trăim într-o Dictatură Ascunsă care doar pe față mimează Democrația. Ca o dovadă: Uitați ce se-ntâmplă cu Inițiativa celor 3 milioane de români. În loc să mergem la Referendum totul s-a transformat într-o Calcealma şi au apărut alții nu se ştie de unde şi invitați nu se ştie de ce, care “ne vorbesc de parteneriate cu rol de căsătorie adică de aceeași Mărie cu altă Pălărie” . După ce sinonimul numit parteneriat va fi legiferat pe post de căsătorie prostii vor mergw la vot să definească căsătoria rar nu şi pe sinonimele ei

Ştirea

Comisia de la Veneția: Ar fi oportună în România introducerea unui anumit tip de parteneriat pentru recunoaşterea căsătoriilor între persoanele de același sex

Comisia de la Veneția: Ar fi oportună în România recunoaşterea căsătoriilor între persoanele de același informează rfi.ro

“În România, ar putea fi introdus un anumit tip de parteneriat prin care să fie recunoscute legal căsătoriile între persoanele de același sex”. Afirmația a fost făcută, în exclusivitate la RFI, de secretarul Comisiei de la Veneția, Thomas Markert, prezent la o conferință la Palatul Cotroceni.

Oficialul Comisiei de la Veneția spune că ”e adevărat că această dezbatere nu există doar în România. Și în Georgia este o discuție asemănătoare. Au mai fost astfel de exemple și în trecut, iar noi ne-am exprimat cu privire la ce s-a petrecut în Ungaria sau în Macedonia. În Europa, avem viziuni diverse: sunt state care recunosc căsătoria între persoane de același sex și sunt altele care nu o recunosc”.

”În România, codul civil nu recunoaște decât căsătoria între un bărbat și o femeie, așa că discuția nu e chiar nouă. Acest lucru este legitim atât timp cât legislația care apără drepturile omului e respectată. Această legislație nu spune în prezent că e obligatoriu ca statele să recunoască această căsătorie între persoanele de același sex. Cred în necesitatea introducerii unui anumit tip de parteneriat care să poată fi recunoscut legal”, a declarat, pentru RFI, secretarul Comisiei de la Veneția, Thomas Markert.

 

(Fluierul)

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro