Comandantul Armatei Elveţiene: Risc de revolte sociale în Europa, pregătiţi-vă pentru un conflict

Distribuie!by Şeful Statului Major al Armatei Elveţiene a avertizat asupra riscului unor tulburări sociale în Europa. El a vorbit pentru presă despre perioada 1939-1945 şi a spus că se teme de agresivitatea crescândă a discursului public, o situaţie pe care o consideră foarte periculoasă. Generalul Andre Blattmann a avertizat că […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Şeful Statului Major al Armatei Elveţiene a avertizat asupra riscului unor tulburări sociale în Europa. El a vorbit pentru presă despre perioada 1939-1945 şi a spus că se teme de agresivitatea crescândă a discursului public, o situaţie pe care o consideră foarte periculoasă. Generalul Andre Blattmann a avertizat că pe acest fond este pus sub semnul întrebarii si fundamentul prosperităţii elveţiene.

loading...

Potrivit Deutsche Wirtschafts Nachrichten, generalul Blattmann consideră că, în ciuda sporirii măsurilor de securitate în ultimii doi ani, capacitatea de apărare a Elveţiei în faţa incidentelor de natură securitară se reduce. A fost prima ieşire publică a generalului elveţian după atentatele de la Paris din noiembrie.


“Ameninţarea teroristă creşte, războaiele hibride s-au extins peste tot în lume, perspectivele economice sunt sumbre şi valurile migratorii au ajuns la dimensiuni fără precedent”, spune Blattmann. “Nu putem exclude revoltele sociale”, vocabularul discursului public “va fi periculos de agresiv”.

“Acest amalgam de factori este tot mai neplăcut”, spune Blattmann, care consideră că pe acest fond va fi afectată şi baza prosperităţii Elveţiei.


Generalul aminteşte de situaţia din perioada interbelică şi le cere compatrioţilor să fie pregătiţi pentru un conflict. Armata elevţiană a executat un exerciţiu militar în urmă cu doi ani, iar scenariul pleca tocmai de la o serie de revolte sociale în Europa, scrie Deutsche Wirtschafts Nachrichten.

 

Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro