Colonelul SRI Daniel Dragomir a detonat bomba: “O nota strict secret prezentata in noiembrie 2013 de catre generalul Dumbrava fostului sef DIICOT Alina Bica, in care face referire la acte de coruptie in care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iasi. Aceasta nota secreta a ajuns la DNA… A fost transmisa si doamnei Kovesi… Nota exista. Martori exista”

Distribuie!by   Seful DIICOT Daniel Horodniceanu (foto)a fost “documentat” de SRI. Motivul ar fi avut legatura cu posibila implicare a lui Horodniceanu in acte de coruptie. Dezvaluirea, cu adevarat exploziva, ii apartine colonelului SRI (r) Daniel Dragomir. Colonelul Dragomir a fost chemat, vineri dimineata 9 februarie 2018, la DIICOT, acolo […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Seful DIICOT Daniel Horodniceanu (foto)a fost “documentat” de SRI. Motivul ar fi avut legatura cu posibila implicare a lui Horodniceanu in acte de coruptie. Dezvaluirea, cu adevarat exploziva, ii apartine colonelului SRI (r) Daniel Dragomir.

Colonelul Dragomir a fost chemat, vineri dimineata 9 februarie 2018, la DIICOT, acolo unde a dat pentru prima data declaratie in dosarul “Black Cube”. La iesire, Dragomir a acuzat starea de incompatibilitate a lui Horodniceanu in legatura cu dosarul “Black Cube”, in conditiile in care numele sefului DIICOT ar fi aparut intr-un posibil caz de coruptie: “Mie mi se pare incompatibilitate ca asa-zisa persoana vatamata, doamna Kovesi, sa cotcaiasca, asta e cuvantul, sa cotcaiasca acest dosar impreuna cu cel care avea suspiciuni de coruptie la o structura a DNA”.In acest context, Daniel Dragomir a precizat ca numele lui Horodniceanu ar fi fost mentionat intr-o nota strict secret intocmita de SRI. Nota respectiva i-ar fi fost prezentata de catre generalul SRI Dumitru Dumbrava ex-sefei DIICOT Alina Bica, ea ajungand inclusiv la DNA si chiar la sefa parchetului anticoruptie Laura Kovesi.

Iata declaratiile lui Daniel Dragomir:

Am ridicat, de asemenea, urmatoarea problema. Eu consider o evidenta stare de incompatibilitate a sefului DIICOT in acest dosar. Vreau sa fac referire la o nota strict secret prezentata in noiembrie 2013 de catre generalul Dumbrava fostului sef DIICOT Alina Bica, in care face referire la acte de coruptie in care a fost implicat Daniel Horodniceanu la Iasi. De asemenea, aceasta nota secreta a ajuns la DNA. Mie mi se pare incompatibilitate ca asa-zisa persoana vatamata, doamna Kovesi, sa cotcaiasca, asta e cuvantul, sa cotcaiasca acest dosar impreuna cu cel care avea suspiciuni de coruptie la o structura a DNA. Sa ne amintim si modalitatile in care a fost numit domnul Horodniceanu. Facem aici o referire foarte scurta. Se discuta, serviciile de informatii au dat, n-au dat avizele la ministri. Dar la sefi de structuri de parchete dau avize? Caci domnul Dumbrava, desi cred ca se grabeste sa toace niste hartii astazi… Exista documente cu privire la domnul Daniel Horodniceanu, exista niste documente cu privire la niste sechestre ridicate in dosarul lui Gruia Stoica la Iasi, in dosare DIICOT. Haideti sa spunem lucrurilor pe nume si sa nu ne mai ascundem in conferinte de presa, sa venim aici la DIICOT si sa vorbim de inculpatul Dragomir care nu colaboreaza”.

Activitati ilegale derulate in dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului directorului SRI Adrian Ciocarlan”

La scurt timp dupa declaratiile facute in fata DIICOT, Daniel Dragomir a postat pe pagina sa de Facebook un text mai amplu in care face referire atat la nota secreta a SRI privindu-l pe Daniel Horodniceanu, cat si la implicarea in dosarul “Black Cube” a sefului SPP Lucian Pahontu.

Totodata, Daniel Dragomir a acuzat existenta unor activitati ilegale derulate in acest dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului SRI, generalul Adrian Ciocirlan. Ar fi vorba despre rupere de sigilii, acces ilegal la probele din dosar si acces ilegal la suporturi informatice si multe alte infractiuni.

Nu in ultimul rand, foarte interesant, Dragomir a dezvaluit ca a solicitat celor de la DIICOT sa ceara detalii despre persoana sau persoanele din conducerea statului roman cu care Meir Dagan, presedintele onorific al companiei Black Cube si fost sef al Mossad, a luat legatura, dar si despre emisarii Laurei Kovesi care ar fi negociat cu firma Black Cube.

Prezentam postarea de pe Facebook a lui Daniel Dragomir:

Sa incepem sa spunem ADEVARUL

1.Am observat cu amaraciune declaratiile sefului DIICOT: minte.

2.Azi am dat pentru prima data declaratie. Am spus la DIICOT ce spun si public:

-Nu recunosc acuzatiile aduse.

-Sunt nevinovat.

-Am fost arestat la ordinul statului paralel.

-In dosar NU exista NICIO proba impotriva mea.

Voi detalia in curand toate mizeriile din acest dosar.

3.Dosarul nu este blocat din cauza mea. Am facut pana acum 10 cereri de probe pentru clarificarea acuzatiilor, niciuna nu a fost admisa de DIICOT.

4.Pentru ca singura institutie in care am incredere in acest dosar este Politia israeliana, am cerut azi doua lucruri simple:

DIICOT sa ceara la Lahav (unitatea speciala) cu cine din conducerea statului roman a luat legatura Meir Dagan in acest caz;

Cine sunt emisarii doamnei Kovesi care au negociat cu firma BlackCube intre 1 februarie si 1 iulie 2016?

5.A trebuit sa fac plangere sa vedem dosarul dupa 6 luni. Ieri am primit dosarul.

Va anunt ca s-au cheltuit sute de mii de euro pe urmarirea mea si a familiei mele chiar din prima zi a eliberarii mele in arest preventiv, in decembrie 2016, pana azi.

6.In dosar s-au comis abuzuri flagrante.

Voi informa saptamana ce urmeaza Inspectia Judiciara a CSM si Ministrul Justitiei cu privire la toate aceste aspecte, inclusiv cu modul de sesizare in acest dosar si implicarea generalului Pahontu si a structurii informative a SPP.

De asemenea, ma voi referi la activitati ilegale derulate in dosar de structurile aflate sub comanda adjunctului Directorului SRI Adrian Ciocarlan:

Rupere de sigilii;

Acces ilegal la probele din dosar;

Acces ilegal la suporturi informatice si multe alte infractiuni.

7.Cred ca domnul Horodniceanu se afla intr-o grava situatie de incompatibilitate: ma refer aici la Nota strict secreta prezentata de generalul Dumbrava fostei sefe DIICOT, Alina Bica, in noiembrie 2013.

Nota ce a fost transmisa si doamnei Kovesi si care face referire la suspiciuni de coruptie asupra procurorului Horodniceanu si a familiei sale.

Nota exista. Martori exista. Urmare a acestei note, trebuie sa clarificam ce a facut DNA cu aceasta informare.

Este incompatibil pentru ca procurorul Horodniceanu este direct interesat sa realizeze acte in dosarul BlackCube in favoare martorei Kovesi si a familiei sale, cu scopul de a-si proteja propria pozitie publica.

Conform codului deontologic, orice procuror este dator sa se abtina atunci cand cunoaste ca aprecierea sa ar putea sa fie afectata de interese personale si ar putea sa prejudicieze actul de justitie.

Consecintele sunt vizibile, din aprilie 2017 martora Kovesi nu a mai fost niciodata deranjata pentru a da explicatii cu privire la afirmatiile sale publice (milioane de euro, oameni de afaceri, oameni politici de care stie domnia sa).

De abia astept sa fiu reclamat la CSM.

De abia am inceput”.


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro