Colonelul Dragomir anunță noi dezvăluiri după revelațiile despre diplomații americani și porcii sacrificați la SRI

Distribuie!by loading... Se pare ca doarme (n.red-Parchetul Militar). De obicei mergea Dumbrava (n.red- generalul Dumitru Dumbravă, cel cu câmpul tactic în justiție, actualmente secretar general al SRI) pe la ei. Mai bine vorbiti cu el. Daca vreti mai multe detalii, ramaneti conectat. Le veti afla, i-a răspuns pe facebook unui cetățean fostul colonel SRI, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...
Se pare ca doarme (n.red-Parchetul Militar). De obicei mergea Dumbrava (n.red- generalul Dumitru Dumbravă, cel cu câmpul tactic în justiție, actualmente secretar general al SRI) pe la ei. Mai bine vorbiti cu el. Daca vreti mai multe detalii, ramaneti conectat. Le veti afla, i-a răspuns pe facebook unui cetățean fostul colonel SRI, Daniel Dragomir.

Dragomir postase: 

Ca sa traduc eu pentru toti apostolii statului paralel.

Dupa ce le-a explodat in fata dosarul meu, dupa valul de achitari primite in fond in cazul meu, dupa iesirile mele publice PFA Kovesi a inceput presiunile pe toate fronturile cu un singur scop:
Condamnarea lui Dragomir.

Dupa ce au stat din 2013 cu “marele dosar” al mafiei carnii (dosar gandit, pregatit si scris de SRI – Directia Generala de Securitate Economica) au inceput presiunile, pe Rami Ghaziri si pe altii (doar doar vor spune ceva de mine).
Ei uita ca justitia este facuta de judecatori si nu de “portocalii” care stiu doar sa ia denunturi sub presiune.

Dar despre manevrele lor subterane..
Va rog sa aveti putintica rabdare.

Daniel Dragomir a făcut duminică dezvăluri explozive despre Scandalul Porcului la SRI.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat duminică seară la Antena 3, în emisiunea Subiectiv, că operațiunea porcul a avut loc și în 2014 şi că imaginile au putut si văzute şi de diplomaţii americani care locuiesc alături.

„Două chestiuni: În primul rând operațiunea s-a derulat nu doar în 2013, ci și în 2014, dacă veți privi și în partea de sus, veți observa un cartier de vile, lângă cea folosită ca și domiciliu de familia Coldea. Acelea erau ocupate de diplomați ai Ambasadei SUA. Operațiunile cu porci au stârnit multe zâmbete pe ceea ce îi privea pe vecinii de după garduri. A avut loc și în 2014. Eu mi-aș dori ca această transparență să continue”, a declarat Daniel Dragomir.

Ambasada SUA s-a mutat de câţiva ani din centrul Capitalei în zona Băneasa, iar diplomaţii americani au ales locaţii din apropiere.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Dacian Cioloș că este „mai prefăcut, mai demagog, mai oportunist și mai neprofesionist” decât oamenii vechi din politică
Buletinele de IDENTITATE, schimbare RADICALĂ. Cardul de sănătate, DESFIINȚAT | Actualele acte de identitate vor fi înlocuite cu unele electronice
Rețeaua lui Soros, implicată direct în alegerile prezidențiale și în criza guvernamentală din România
S-A TERMINAT! Fraudarea alegerilor din 2009. Kovesi, Coldea și Maior, audiați
Mega-proiectul turc care schimbă jocurile de securitate în Marea Neagră|Daca am fi avut flota lui Ceausescu aveam posibilitati enorme de inbogatire acum!
Angela Merkel va da toţi ROMÂNII afară din Germania. Noul proiect de lege al Ministerului de Interne german vizează expulzarea tuturor românilor din Germania.
Mesajul amenințător al Rusiei la ONU: “Vă jucaţi cu focul şi o să vă pară rău”Rusia acuză Marea Britanie că inventează acuzaţii pentru a discredita Moscova pe plan internaţional.
VIDEO Scandal în miez de noapte: "naționala" României a cântat imnul secuiesc! Cum s-au bucurat "tricolorii" U18 după câștigarea diviziei
Marius Vizer preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Judo alături de Vladimir Putin și Victor Orban
A murit una dintre mostenitoarele castelului Bran, pai daca regele a abdicat si a abandonat poporul lasandu-l pe mana altora, Castelul Bran trebuia sa ramana in mana poporului!
Prof. Dr. avocat Corneliu-Liviu Popescu a înaintat un denunt împotriva lui Augustin Lazăr pentru savarsire a infracțiunii contra umanității în cazul lui Iulius Filip, îi cere și lui Iohannis să iasă din tăcere
S-a depus acțiunea judiciară pentru dovedirea nulității absolute a formei republicane de guvernământ
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro