Colonel SRI confirmă: ”Beuran e un semnal, e pedepsit pentru criticile aduse privatizării sistemului medical”

Distribuie!by ”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva” loading...   Într-un fulminant interviu acordat lui Victor Ciutacu, profesorul Mircea Beuran critica modul de ”privatizare” al Sănătății – fapt care, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”

loading...

 

Într-un fulminant interviu acordat lui Victor Ciutacu, profesorul Mircea Beuran critica modul de ”privatizare” al Sănătății – fapt care, conform multor analiști, i-a adus și ”mânia” Sistemului.


Această ipoteză e confirmată și de cunoscutul și controversatul ofițer de Intelligence Daniel Dragomir, care a postat un mesaj clar: ”Mare mizerie îi fac acum profesorului Beuran”.

”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”, arată Dragomir.

Colonelul se revoltă atunci când pune în balanță cariera strălucită a medicului și situația actuală:


”Acest om a salvat mii de vieți! Acum, după doi ani vine unul și zice că a dat nu știu ce?”, întreabă uluit Dragomir, continuând revoltat: ”Acum a devenit doctorul marele pericol public?”.

Care este argumentul măsurii de reținere? ”Ce face? Fuge cu dosarul, mănâncă martorii, sparge sediul din Știrbey și fură ce au luat deja la percheziții, ascunde spitalul Floreasca după un tufiș?”, întreabă Dragomir, demonstrând absurdul măsurii.

”Ei pun acum cătușe chiar pe mâinile care au operat și salvat mii de vieți – nu uitați asta!”, este mesajul de forță al colonelului.

De fapt, e și o mare bătaie de joc, consideră colonelul Dragomir. ”A rezolvat toată corupția din țară DNA și acum profesorul Beuran este prioritatea națiunii?”

”Nu e de ajuns ca ne-ați alergat pe noi ani întregi? Nu v-ați săturat?”, întreabă revoltat Dragomir.

Finalul mesajului este un îndemn la normalitate – stare ce, din păcate, cu greu ăți mai găsește locul azi.

”Lăsați măcar doctorii în pace! În loc să îi veneram pe doctori , făcătorii de minuni ai zilelor noastre, așa cum fac toate națiunile normale, noi ii trimitem la beci? Mizerabililor!”, scrie Dragomir în finalul mesajului său nocturn.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

"Comerţul românesc este controlat de şapte entităţi: Auchan, Carrefour, Louis Delhaize Group(Cora&Profi), Schwarz Gruppe(Lidl&Kaufland), Metro AG, Coop(Selgros) şi Royal Ahold(Mega Image)
SOV: Ce se întâmplă acum în România e o operaţiune a FBI şi CIA. Kovesi şi Coldea vor fi sacrificaţi. Voi dați ca fraieri în Coldea și Kovesi fără să vedeți realitatea din spate, nu vreți să vedeți realitatea din spate.
MASACRU LA ISTANBUL. ZECI DE PERSOANE AU FOST UCISE într-un club de noapte la PETRECEREA DE REVELION de un bărbat ÎMBRĂCAT ÎN MOȘ CRĂCIUN | EVZ
PERICOL IMENS în Marea Neagră! RUSIA A DEPĂŞIT NATO, România N-ARE NICIO ŞANSĂ. Istoria se scrie acum
România este singura țară din UE care a interzis accesul animalelor în pădure, ca să poată fi jefuită în liniște!
Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"
Document EXPLOZIV: Semnătura lui CTP pe protocolul care a 'distrus' presa scrisă din România
Familiile Dăncilă și Iohannis, problema copiilor orfani: cine a adoptat și cine a făcut comerț cu ei?
#Colectiv sau # UNTOLD afacerea cu Sange , Black Cube & HexiPahrma, Mossad, SRI ... FINALUL POVESTII !!!
Se impun măsuri urgente: grupul infracțional Băsescu, Coldea, Kovesi, Bogdan, arestat preventiv!
Sandra Pralong ( consiliera lui Iohannis) dorea să-i salveze pe securişti în ´89 scoţându-i peste graniţă “către Scandinavia”.
Putin propune oficial menţionarea lui Dumnezeu în Constituţia rusă şi stabilesc principiul potrivit căruia o căsătorie este posibilă doar între un bărbat şi o femeie
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro