Colonel SRI confirmă: ”Beuran e un semnal, e pedepsit pentru criticile aduse privatizării sistemului medical”

Distribuie!by ”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva” loading...   Într-un fulminant interviu acordat lui Victor Ciutacu, profesorul Mircea Beuran critica modul de ”privatizare” al Sănătății – fapt care, […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”

loading...

 

Într-un fulminant interviu acordat lui Victor Ciutacu, profesorul Mircea Beuran critica modul de ”privatizare” al Sănătății – fapt care, conform multor analiști, i-a adus și ”mânia” Sistemului.


Această ipoteză e confirmată și de cunoscutul și controversatul ofițer de Intelligence Daniel Dragomir, care a postat un mesaj clar: ”Mare mizerie îi fac acum profesorului Beuran”.

”Îl pedepsesc în primul rând pentru criticile aduse planurilor de privatizare a sistemului medical și pentru a da un semnal medicilor care mai au curaj să spună ceva”, arată Dragomir.

Colonelul se revoltă atunci când pune în balanță cariera strălucită a medicului și situația actuală:


”Acest om a salvat mii de vieți! Acum, după doi ani vine unul și zice că a dat nu știu ce?”, întreabă uluit Dragomir, continuând revoltat: ”Acum a devenit doctorul marele pericol public?”.

Care este argumentul măsurii de reținere? ”Ce face? Fuge cu dosarul, mănâncă martorii, sparge sediul din Știrbey și fură ce au luat deja la percheziții, ascunde spitalul Floreasca după un tufiș?”, întreabă Dragomir, demonstrând absurdul măsurii.

”Ei pun acum cătușe chiar pe mâinile care au operat și salvat mii de vieți – nu uitați asta!”, este mesajul de forță al colonelului.

De fapt, e și o mare bătaie de joc, consideră colonelul Dragomir. ”A rezolvat toată corupția din țară DNA și acum profesorul Beuran este prioritatea națiunii?”

”Nu e de ajuns ca ne-ați alergat pe noi ani întregi? Nu v-ați săturat?”, întreabă revoltat Dragomir.

Finalul mesajului este un îndemn la normalitate – stare ce, din păcate, cu greu ăți mai găsește locul azi.

”Lăsați măcar doctorii în pace! În loc să îi veneram pe doctori , făcătorii de minuni ai zilelor noastre, așa cum fac toate națiunile normale, noi ii trimitem la beci? Mizerabililor!”, scrie Dragomir în finalul mesajului său nocturn.

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Procurorul care a întârziat intervenția în cazul de la Caracal este activist #rezist, premiat de Koveși, participant la protestele neautorizate ale procurorilor de pe treptele Curții de Apel București
Florin Bădiță, omul din spatele paginii „Corupția ucide”: impostor intelectual, anti-creștin și autor al listelor care urmăresc cenzurarea adversarilor incomozi. Imagini șocante cu un organizator al protestelor
Polonia începe războiul cu supermarketurile care fac profituri uriase pe spinarea polonezilor. Polonia vrea o taxă pe supermarketuri fara ca acestea sa poata creste preturile. Banii vor fi folositi pentru a ajuta saracii.
Ce vor să ascundă stăpânii coloniei? Ordin de la stăpânire: Închideți urgent Dosarul „Caracal”!
Senatul a decis: SRI poate verifica orice calculator fără mandat
REVOLTATOR! RAFO ONESTI, trimisa la fier vechi de patronii rusi. Lui Victor Ponta nu-i pasa!
Nu va este clar ca dinastia regala de sange "albastru" este impotriva crestinismului ? Mai aveti inca indoieli ? Experimentul norvegian...o tara monarhica : cum se distrug familia si copilaria pe altarul diversitatii sexuale
Un jaf de 60 de miliarde de euro în Transilvania sub masca „retrocedărilor”.VIDEO
Coreea de Nord ameninţă cu un ATAC NUCLEAR Coreea de Sud şi Statele Unite | „E un ultim avertisment”
EXTERNEJuncker, președintele CE, pare beat mort la finalul summitului NATO. Video
Preşedintele Venezuelei, ţinta unui ASASINAT CU TEHNOLOGIE DE ULTIMĂ ORĂ. Imaginile fac înconjurul lumii. Video
Ilie Şerbănescu: "Cum a ajuns România să-şi cumpere de la alţii propriile resurse!". Sau cum ne sunt furate de STRĂINI PROPRIILE NOASTRE RESURSE NATURALE cu complicitatea lui IOHANNIS şi a lui CIOLOŞ.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro