#Colectiv sau # UNTOLD afacerea cu Sange , Black Cube & HexiPahrma, Mossad, SRI … FINALUL POVESTII !!!

Distribuie!by In data de 30 octombrie 2015, 20 de oameni mureau carbonizati cu napalm si asfixiati cu acid cianhidric, intr-un club din Romania, si alti 150 erau raniti grav, dintre care 43 au murit ulterior… loading... UPDATE: In data de 28 octombrie 2015, un israelian este condamnat in Romania la […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

In data de 30 octombrie 2015, 20 de oameni mureau carbonizati cu napalm si asfixiati cu acid cianhidric, intr-un club din Romania, si alti 150 erau raniti grav, dintre care 43 au murit ulterior…

loading...

UPDATE: In data de 28 octombrie 2015, un israelian este condamnat in Romania la niste ani de parnaie, pentru ca DNA l-a trimis in instanta. El nu executa condamnarea fiindca in data de 29 deja fugise din tara! Politia romana, al carui sef era inculpatul Toba Petre al carui ministru era inculpatul Oprea Gabriel, nu il da pe condamnat in urmarire generala. Pentru ca israelianul era interpus, printr-o firma, si in actionariatul de la o alta firma a patronului HexiPharma, acoperit al SIE!


Numele fugarului: Gideon Zelivansky!

phpthumb_generated_thumbnailjpeg

Cum a fost extras din Romania? Prin aeroportul militar Otopeni. Cu ajutorul cui? Al unuia din SRI. In prezent ala din SRI fiind arestat in dosarul Black Cube. El fiind cel care merge direct in locatia din Tel-Aviv unde se instalase fugarul Zelivansky ca acesta sa ii inlesneasca intalnirea cu directorul agentiei de spionaj acoperit al Mossad, Black Cube (declaratia sereistului este la dosarul Black Cube de la DIICOT asa ca rog sa ma scutiti de speculatii si mizerii la adresa mea!).


Ca sa ce? Ca sa contracteze agentia straina sa o spioneze pe Laura Codruta Kovesi! Dar cine e el Gideon Zelivansky? EL ESTE PROPRIETARUL FOSTEI FABRICI PIONIERUL IN CARE SE AFLA CLUBUL COLECTIV! Unul dintre cei trei patroni ai Clubului Colectiv – pe cale de a fi extras acum, prin sforile trase de procurorii care au instrumentat dosarul, din dosar – este interpusul lui Zelivansky in alte firme, si daca Codruta e desteapta, sa treaca la anchetat firmele suveica ale acestui patron – din cei 3 – al Clubului. Pentru ca acesta STIA ce urma sa se intample in club! Si cine mai era el Zelivansky in Romania? El era asociat printr-o firma la una dintre celelalte firme ale patronului HexiPharma. Care patron de la HexiPharma se ocupa de strans bani albi pentru zile negre pentru unii din SIE! Producand droguri, mai exact heroina, cu materie prima achizitionata de la cea de-a doua mare producatoare de aceasta substanta din lume, asa cum am aratat, dovedind cu rapoarte ale SRI, intr-o alta postare! Aceasta companie de unde achizitiona Dan Condrea precursorii pentru heroina este si cea mai mare companie din lume care produce si NAPALM!

Pentru ambitiile unor infractori, pentru dorinta de a scapa de procurorul-sef de la DNA,

pentru frica de a nu-si vedea periclitate afacerile cu droguri, s-a apelat la spioni straini, si “a fost nevoie sa moara oameni”. Zelivansky ne zambeste fericit de pe site-ul INTERPOLULUI, caci doar Oprea si Toba au “uitat” sa-l dea in urmarire generala, altii nu!
https://www.interpol.int/notice/search/wanted/2015-82153

14612434_1112038018917322_1091378317040996099_o

Intre fabricarea de droguri, intr-o firma acoperita a SIE, cu precursori luati de la o fabrica americana ce produce SI NAPALM, si fabricarea de probe impotriva sefei DNA comandate de catre fostii traficanti de arme protejati de SRI, la fabrica de spioni ai Mossad, comandamentul NATO cel mult trambitat de pe teritoriul Romaniei s-a cacat pe el cand a inteles in ce-a nimerit, si s-a facut ca nu vede masacrul terorist de la Colectiv… Acesta este adevarul despre un subiect infiorator, PIROTEHNISTII SUNT NEVINOVATI! SALVATI-I! Au fost si-asa prea multe victime nevinovate.

Afacerea de Hell-O-ween Colectiv cu  Sange “DONATI SANGE” !! – UNDE a fost folosita marea cantitate de sange donat de catre populatie

donatii-sange-am-nevoie-de-sange

Doresc documente justificative de la reprezentantii Ministerului Sanatatii (atat cei care erau in functii in noaptea de 30 spre 31 octombrie 2015, cat si ulteriorii) din care sa reiasa UNDE a fost folosita marea cantitate de sange donat de catre populatie – in toate orasele Romaniei care au centre de recoltare precum si in Bucuresti.

Mentionez ca la doar 3 zile de la terminarea donarilor de sange, la niciun centru de transfuzii de pe teritoriul Romaniei, NU A MAI EXISTAT nici gram din sangele proaspat donat (lucru specificat pe insusi site-ul centrului national de transfuzii)! Pentru ca am suspiciunea rezonabila bazata pe indicii temeinice 😉 ca niste unii din ministerul Sanatatii (care e unitate TUTELARA a centrelor de transfuzii) au incalcat aliniatul d) al art.39 din Legea 282/2005 republicata – adica au savarsit infractiunea de organizare a activitatii transfuzionale in vederea obtinerii de avantaje materiale prin valorificarea/vinderea sangelui uman – cer ministerului sa prezinte poporului roman urmatoarele:

– Cum a putut ministerul sa minta ca sangele proaspat recoltat in noaptea de 30 – 31 oct, si zilele de 1 si 2 noiembrie 2015 il folosea pentru transfuzii la arsii din Colectiv, din moment ce prin ordin al OMS nu se mai foloseste de 10 ani sange direct recoltat, ci DOAR sange conservat (pentru a se evita accidentele hemolitice)?

– Ce teste imunohematologice, obligatorii pentru actul transfuzional, stabilite prin norme specifice aprobate, s-au efectuat pe sangele donat de populatie in intervalul 31 oct – 2 nov? Vreau buletinele de analiza!

– Daca din sangele donat de catre populatie in acest interval s-au efectuat transfuzii la arsii din Colectiv (eu spun ca NU s-au efectuat transfuzii din acest sange, ci din rezervele conservate ale Centrului National de Transfuzii), atunci ministrul sanatatii sa imi prezinte flacoanele post-transfuzie cu cele 5-10 ml sange transfuzat la pacientii din Colectiv, protocolul medical stabilit prin lege fiind ca dupa fiecare transfuzie in parte sa se opreasca in eprubeta acesti 5-10 ml din sangele transfuzat (pentru verificari ulterioare, in caz că vor aparea accidente posttransfuzionale tardive). TOCMAI PENTRU CA INTAI SE EFECTUAU ANALIZE IMUNOHEMATOLOGICE PE SANGELE DONAT DE FIECARE CETATEAN IN PARTE, ANALIZE CARE DUREAZA CCA O SAPTAMANA, NU AVEA CUM SA SE TRANSFUZEZE SANGE PROASPAT COLECTAT, LA ARSII DIN COLECTIV (Art. 30 / Legea 282 ‒ (1) Administrarea terapeutică a sângelui şi a componentelor sanguine umane pacienţilor internaţi în spitale se face numai după efectuarea testelor imunohematologice, obligatorii pentru actul transfuzional)!

– Daca sangele recoltat de la ZECI DE MII de romani in intrevalul 31 oct – 5 nov 2015 ar fi ajuns la cele cateva zeci de arsi din Colectiv atunci sa imi prezinte onor ministerul si urmatoarele protocoale: A) Persoana desemnata, conform legii, de catre fiecare spital in parte, cu managerierea actelor transfuzionale (Art. 30 din Legea 282, alin. (2) Activitatea unităţilor de transfuzie sanguină din spital se desfăşoară sub responsabilitatea unui medic cu calificare în domeniul transfuziei sanguine, desemnat de conducerea spitalului). B) Cand se recolteaza sange, pe fiecare recipient se noteaza numele donatorului, starea de sanatate, data recoltarii, ulterior trecandu-se rezultatul analizelor imunohematologice (grupa sangvina, Rh etc). Cand acest sange se transfuzeaza unui bolnav, medicul sub supravegherea caruia se efectueaza transfuzia noteaza in Foaia de Observatie a pacientului ziua, ora la care se efectueaza transfuzia, precum si DATELE DE PE RECIPIENTUL CU SANGE (cele pe care le-am enumerat mai sus).

Ei bine, VREAU aceste documente. Oricum onor ministerul va trebui sa le prezinte in fata procurorilor! Sa vedem ce or sa prezinte, caci nu le au. De ce nu le au? Pai pentru ca NU S-A TRANSFUZAT NICIUN ML DE SANGE LA ARSII DIN COLECTIV DIN IMENSA CANTITATE RECOLTATA DE LA POPULATIE, fiindca nici nu avea cum, trebuiau effectuate analizele imunohematologice intai, ceea ce dura. Si atunci DE CE Centrul de Transfuzii anunta in data de 4 noiembrie ca iar nu are sange? SIMPLU: pentru ca acel sange recoltat de la populatie a fost vandut!

UNDE ati transferat sangele, idiotilor? In care tara? La cererea CUI? Ba, voi chiar va bateti joc de romani? O sa arat ce ati facut cu sangele donat. Pana si sangele romanilor il vindeti, nenorocitilor. Asta le mai ramasese, pana si asta ATI VANDUT!..

De urgenta doctori israelieni si alti membri mossad au ajuns la Bucuresti ..unde a plecat sangele donat ? Vedeti aici : (http://inliniedreapta.net/club-colectiv-israel-romania/)

Nu ma intereseaza ce minciuni spune statul roman despre Colectiv, pe care il vrea “accident” desi a fost ditamai atacul terorist intr-un ritual satanic de Hell-o-ween!

Voua cititorilor va reamintesc ce scriam incepand din noaptea carnagiului pana in noiembrie , iar pentru tampitii de procurori am urmatoarele intrebari strict procedurale:

1) ati dispus sa se ia probe criminalistice de pe pereti si stalpi in special din regiunile neafectate de foc? NU, NU ATI DISPUS!

2) Ati dispus sa se ia probe chimice de pe suprafata interna a sticlei (de la ferestrele situate în partea de sus a salii, pentru ca pe aceste suprafete s-au depus urme ale gazelor volatile degajate atat inainte cat si in timpul exploziei si aceste obiecte nu au fost direct afectate de foc decat in anumite regiuni ale incintei)? NU, NU ATI DISPUS!

3) Ati dispus efectuarea de analize medico-legale complete, minutioase, asupra cadavrelor, cu prelevarea de urme din cadrul plamanilor, in special din alveolele pulmonare? NU, NU ATI DISPUS!

4) Ati dispus efectuarea de analize medicale complete ale persoanelor care au scapat aparent nevatamate dupa incendiu si încercarea de a mai recupera obiecte ale acestora care sa nu fi fost spalate intre timp ci sa mai poarte urmele directe ori secundare (se impregneaza in tesaturi) ale vaporilor care se aflau în incinta pe timpul tragediei? NU, NU ATI DISPUS!

5) Ati dispus strangerea de informatii privind legaturile de tip retea din care făceau parte firmele care detineau localul Colectiv, dar și afacerile realizate de acestea fatis ori SUB ACOPERIRE? NU, NU ATI DISPUS, deoarece ordinul pe care l-ati executat, domnilor procurori, era urmatorul:

     a) sa musamalizati un act terorist implicit sa protejati pe instigatorul, autorii, co-autorii si complicii lui,

     b) sa canalizati, cu ajutorul nemijlocit al ziarelor si televiziunilor aservite, intreaga atentie a opiniei publice asupra firmei de pirotehnie, singura ce nu avea NICIO VINA,

     c) sa incalcati legea, bunul-simt, logica, profesia, moralitatea si STIINTA, pentru niste rahaturi de functii pe care vi le promisese fostul vostru sef!

Romania este campul de razboi al unei tabere din SIE, cu o tabara din SRI.

Pe tabla de sah, SRI a trisat cu Mossad, SIE a avut gura cusuta, pionul a fost Raed, iar Oprea nu l-a putut refuza pentru ca a facut prea multe afaceri cu Hayssam, iar Hayssam e verisorul primar al Raedului.

Iohannis il propune imediat cum s-a inscaunat in Cotroceni, pe numitul Eduard Hellvig, ca director al SRI. Ponta ii sare in cap (la teve) dar uita sa spuna poporului astuia manipulat ca si el, Ponta, l-a numit pe fratele lui Hellvig in functia de Consul al Romaniei intr-o tara indepartata, CA SA IL SCAPE pe fratele lui Hellvig de o condamnare. Tot asa cum si Iohannis, cand l-a numit sef al SRI nu spune poporului astuia manipulat ca seful SRI are ditamai doua dosare la DNA, si l-a pus sef al SRI tot CA SA-L SCAPE DE O CONDAMNARE! Cum si intreaga turma de penali din Parlamentul Romaniei nu spune poporului astuia manipulat ca l-au votat cu unanimitate de voturi pe Hellvig (in ciuda faptului ca e un penal cu un frate penal), sef al SRI!

Romania e singura tara din lume care si-a ales ca presedinti, in ordine: intai un criminal sangeros, apoi tatal unui traficant de tigari, apoi un contrabandist de arme, apoi un traficant de copii. Secondati de niste premieri pe masura lor, dintre care unul asasinul unui procuror, si altul asasinul industriei romanesti, si-nca unul asasin al pensionarilor, si tot asa… pana in zilele noastre. Asta spune totul despre poporul care si i-a ales.

 

Sursa: explozivenews

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Judecatoarea Dana Gîrbovan: „Tăcerea procurorilor în scandalul implicării Procurorului General Augustin Lazar în aparatul de represiune anti-comunistă este asurzitoare”
Activistul #rezist Cristian Mihai Dide, de profesie „protestatar”, încasează lunar 10.000 de euro de la fraieri
Bucurați-vă! Drujbele vor hurui mai sprintene începând de azi, asfaltul autostrăzilor va reintra în pământ, iar o halcă din Portul Constanța se va mai pierde în Mare.
Doi borfasi cat se poate de diferiti, cetateanul francez Ciolos si taranoiul Dragnea !
Trompetele propagandistice ale sistemului, platite din matrapazlacurile afacerii “Microsoft”. Beneficiari: Patapievici, Tismaneanu, Plesu si Liiceanu ?
Slovenia a RESPINS prin referendum căsătoriile HOMOSEXUALE
Punct final în Dosarul Referendumul. DNA cere închisoare cu executare pentru Liviu Dragnea
TRADARE DE TARA! Senatul Romaniei: “SUNTEM DE ACORD CU AUTONOMIA TERITORIALA!”. I
Raluca Feher de la ONG-ul finanțat de Soros "Frontline Club Bucharest" cere opoziției din România să se organizeze pe modelul "jihad" şi acuză statul Israel de "violență rece împotriva propriilor cetățeni". Analiză: De ce oamenii lui Soros urăsc Israelul?
NE-A LUAT DRACU. Merkel, Mama Migrației Ilegale și Bilderbergul Macron, dispuși să schimbe tratatele ca parte a modernizării Uniunii Europene
Un cunoscut artist publică o poză cu Adrian Despot, la masă cu patronii de la Colectiv: Îmi pare rău, am stat la şpriţuri cu ei, nu pot reprezenta strada la Cotroceni. Dacă făcea asta, devenea eroul meu
Protocol PNL-UDMR semnat de ungurii Ludovic Orban și Kelemen Hunor pe seama patrimoniului românesc
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro