Coldea se agață de SRI și de Klaus Iohannis

Distribuie!by loading... Preşedintele Klaus Iohannis, în mijlocul conducătorilor principalului partid pe care se sprijină Articolul meu despre SRI care se redresează tot cu sprijinul lui Florian Coldea a stîrnit foarte mult interes. Pe lîngă asta, acuze, zvonuri, înjurături. Ca de obicei, reacțiile acestea sunt cu adevărat mobilizatoare. Ele probează faptul […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Preşedintele Klaus Iohannis, în mijlocul conducătorilor principalului partid pe care se sprijină

loading...
Preşedintele Klaus Iohannis, în mijlocul conducătorilor principalului partid pe care se sprijină

Articolul meu despre SRI care se redresează tot cu sprijinul lui Florian Coldea a stîrnit foarte mult interes. Pe lîngă asta, acuze, zvonuri, înjurături. Ca de obicei, reacțiile acestea sunt cu adevărat mobilizatoare. Ele probează faptul că ne-am atins ținta. Am atras atenția asupra unor lucruri nefericite din SRI. Noi le-am publicat cu speranța că ele vor duce la o îmbunătățire a climatului și la o corecție a practicilor anormale. Nici că am izbutit. În loc să cadă pe gînduri și să purceadă la o analiză a stării de lucruri, în SRI lucrurile au fost înțelese pe dos. Și, pe cale de consecință, și măsurile. L-au mutat pe Florian Coldea de la Periș la o vilă din București. Dar cu aceleași responsabilități. Mai mult, ieri-alaltăieri am primit cîteva însemnări. Cineva a ținut morțiș să-mi paseze un text pe care îl voi publica în continuare. Este vorba despre reacțiile la respectivul editorial publicat în ziarul Cotidianul.

Aceste notițe ne atrag atenția asupra unei legături puternice între Florian Coldea și președintele Iohannis. Altfel, președintele României n-ar fi mințit în gura mare, în lumina camerelor de luat vederi, anunțînd măsurile luate în cazul năbădăiosului general pus pe călătorii, putere și bani. De ce se expune Klaus Iohannis Serviciului și opiniei publice? Trebuie să vă reamintim că în Cotidianul am publicat un articol despre felul în care SRI a stabilit modelul de președinte printr-un sondaj făcut de Vasile Dîncu. De atunci, legătura dintre președinte și generalul Coldea a devenit aproape indestructibilă.

Mai circulă un zvon. Că președintele Klaus Iohannis ar fi dorit să renunțe la generalul Florian Coldea, dar în momentul în care ar fi debutat o asemenea discuție, Florian Coldea ar fi prezentat dosarul cu recuperarea bunurilor Grupului Etnic German și cu cel al vânzării de copii, întocmit de un ofițer de la Sibiu. Florian Coldea ar fi spus atunci că dosarul președintelui nu mai există, dar dacă SRI se străduiește, poate mai găsește ceva. Președintele ar fi mototolit decizia și colaborarea ar fi continuat, ajungînd la această minciună cu pensionarea generalului, soluție care nemulțumește ofițerii din SRI și îi expune. Ei au început să se teamă că o cădere adevărată a lui Florian Coldea și a Laurei Codruța Kovesi i-ar putea lăsa descoperiți. Iar unii ar putea ajunge în situația de a suporta consecințele aplicării protocoalelor.

Mai există și alte motive pentru care DNA nu cercetează declarațiile publice sau informațiile care circulă despre legăturile dintre Florian Coldea și campioni ai restituirilor de la ANRP. Povestea sacoșelor cu bani, pomenite de Traian Băsescu, îl include și pe Florian Coldea? Ce rol a jucat generalul în gestionarea fondurilor pentru televiziuni și alte medii care au pus umărul în campania electorală? Și cu ce bani?

Faptul că președintele Klaus Iohannis, în ciuda scandalurilor stîrnite de dezvăluirile unor foști (Ghiță, Udrea, Bica etc.), se face că n-aude, n-a vede și că nu-l interesează cîtuși de puțin, ca şi faptul că în loc să lămurească lucrurile, el continuă să le acopere, ne duce cu gîndul la secretele sale, comune cu ale SRI.

Iată textul primit pe căi întortocheate și care spune președintelui și conducerii SRI aceleași lucruri. Numai că în loc să ia măsuri serioase, ei ascund totul sub preș, imaginându-și că presa n-o să afle nimic.

Pericol de revoltă în SRI

O revoltă stă să izbucnească în Serviciul Român de Informaţii, cu toate consecinţele directe şi colaterale asupra capacităţilor acestuia de a-şi mai putea asuma misiunile în noul şi complicatul context regional şi continental, cu un mediu politico-administrativ intern grav afectat de dictatul oligarhilor poliţiei politice asupra deciziilor instituţiilor legitime ale puterilor statului.

Dezvăluirea de către Cotidianul a minciunii prezidenţiale privind demiterea şi trecerea în rezervă a prim-adjunctului directorului SRI a provocat un tsunami la Cotroceni. Preşedintele K.W. Iohannis, într-un incontrolabil acces de furie, l-a admonestat pe directorul Eduard Hellvig pentru incapacitatea păstrării secretului menţinerii în activitate a generalului Coldea.

Eduard Hellvig i-a convocat pe directorii securităţii interne şi ai filajului pentru a-i lua la refec şi a le pune în vedere să-i identifice neîntârziat pe cei care au dat din casă.

Generalului Coldea i-a fost schimbat sediul, de la Periş, la o vilă de protocol din zona Băneasa. Nu deconspirăm noua adresă, ca să nu-l disloce undeva de negăsit.

Situaţia creată prin menţinerea generalului Coldea, cu toate prerogativele funcţiei de prim-adjunct al directorului SRI păstrate, deşi oficial preşedintele României a comunicat personal eliberarea din funcţie şi trecerea în rezervă a acestuia, a generat nemulţumiri cvasigeneralizate în unităţile centrale şi teritoriale ale Serviciului. Şefi de direcţii centrale şi judeţene refuză să execute ordinele „demisului“ prim-adjunct.
Ofiţerii operativi refuză să mai facă parte din echipele mixte cu DNA, motivând că „mâine, poimâine, pleacă şefa DNA, iar noi putem fi cercetaţi, judecaţi şi condamnaţi“.

Comisia parlamentară de control a solicitat protocolul de conlucrare dintre DNA şi SRI. Din partea SRI s-a negat existenţa protocolului invocat de Asociaţia Naţională a Magistraţilor din România şi confirmat de generalul Oprişor, din partea CSAT. A fost, în schimb, prezentat un protocol din anul 2001, ieşit din uz.
Una dintre secretarele Comisiei a spus că au existat nu unul, ci mai multe asemenea protocoale, semnate în anii 2005, 2007 şi 2012. Când preşedintele Comisiei, senatorul Adrian Ţuţuianu, le-a solicitat, directorul SRI i-a replicat şugubăţ: „Vezi, ai grijă ce vrei, că te pun ăştia la rotisor!“. Chiar aşa, domnule Hellvig, cine sunt băieţii care manevrează „rotisorul“? Mai sunt tot în parohia SRI?!

Scoaterea protocoalelor la lumina legii ar dărâma eşafodajul puterii oculte exercitate asupra României. Sute de cazuri judiciare instrumentate ilegal ar trebui revizuite.

Cum se poate nega existenţa protocolului, în pofida declaraţiilor publice, chiar ale directorului SRI, care ne spunea despre zecile de echipe mixte SRI – DNA?!

Doamna colonel Dorina Coldea a fost relocată la Direcţia Securitate Economică, unde a mai activat într-o perioadă anterioară.

O intenţie iniţială de numire a generalului George Viorel Voinescu ca prim-adjunct al directorului SRI nu mai este de actualitate. A fost doar o fumigenă.

Florian Coldea nu renunţă la puterea pe care i-a conferit-o forţa financiară acaparată, controlată şi de care dispune arbitrar.

Klaus Werner Iohannis nu poate renunţa la generalul care-i stăpâneşte secretele şi manipulează vulnerabilităţile, fiindu-i inspiratorul deciziilor şi acţiunilor problematice. Ceea ce, de fapt, explică cele ce ni se întâmplă.

Şi totuşi sunt semnale că zilele lui Coldea, Kovesi şi ale altora la butoanele puterii s-ar putea termina odată cu punerea în operă a planului de răsturnare a guvernatorului Băncii Naţionale, căci pentru un conflict deschis cu oculta financiară internaţională, atât Iohannis, cât şi Hellvig, Coldea & Comp. sunt insignifianţi.

 


Sursa:  cotidianul.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

O CELEBRA senatoare SOCHEAZA: SRI conduce CRIMA ORGANIZATA DIN ROMANIA!
Pensionar german, obligat de primar să renunţe la apartament pentru a putea fi cazaţi migranţi - video
Să zicem că colegii de lojă masonică se recunosc între ei ! Klaus Iohannis, a decis recunoașterea lui Juan Guaidó în calitatea de Președinte interimar al Venezuelei.
Nemtii au inchis fabrica de zahar din Oradea. Trebuie sa se importe zahar din Germania, fermierii ar vrea sa preia fabrica dar nemtii cer mult domne pe fabrica care a apartinut candva statului /poporului
26 martie 2019, zi neagră pentru omenire: Uniunea Europeană tocmai a distrus Internetul aşa cum îl ştim astăzi. Parlamentul European a votat în favoarea unei noi directive privind drepturile de autor în ţările din Uniunea Europeană, iar articolele 11 şi 13 sunt cele mai controversate pentru că ar putea limita libertatea de informare / exprimare în spaţiul on-line, precum şi creativitatea digitală.
19 ani de la bombardarea Serbiei de către NATO. Premierul Vucici, atac la adresa Occidentului: Nu vom încerca să devenim stat membru al unei alianțe care ne-a ucis copiii! A fost cea mai brutală agresiune!
"Chemtrails"!!! Brașovul POLUAT cu oxizi de azot. Primarul a fost chemat la București pentru explicații alături de șeful CJ. Sanatatea brasovenilor e in mare pericol!!!
Istorii necunoscute: Cum a încercat Iliescu să îl păcălească pe Nicolae Ceaușescu, aflat în vizită la Iași
Campionul de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury : „Trei lucruri trebuie să se întâmple înainte ca diavolul să vină, legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.” Miscarea #Rezist
Mândria de a fi slugă
Efectele desemnării lui Kovesi procuror-șef european: război deschis România-UE
Răspuns total după declarația de război a lui Trump: "lovituri nucleare oribile"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro