Codrin, mesaj fulminant: ”Se impun direcții străine, PSD să capituleze necondiționat!”

Distribuie!by   ”Nu vreau ca PSD să capituleze necondiționat, așa cum își doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloși, de ieri și de azi” loading... Mesaj ”nuclear” al fostului secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, cel care dorește să revină în funcție la congresul de sâmbătă. […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

 


”Nu vreau ca PSD să capituleze necondiționat, așa cum își doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloși, de ieri și de azi”

loading...

Mesaj ”nuclear” al fostului secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, cel care dorește să revină în funcție la congresul de sâmbătă. Codrin nu iartă nici un aspect, declarându-se ”foarte îngrijorat de ceea ce se întâmplă, astăzi, în PSD”.


”Ni se impun direcții străine de ceea ce am făcut și am spus până acum”, spune deschis Codrin. ”Ni se cere să uităm trecutul și să ne resetăm. Ni se cere să uităm de colegii noștri aflați și azi la ananghie”.

Ceea ce, declară Codrin, ”eu nu pot să accept!”. Nu vreau să uit de abuzurile inimaginabile la care au fost supuși colegii noștri din toată țara, explică politicianul revoluționar.  ”Nu vreau să șterg din memorie anii în care am fost vânați și hăituiți de sus și până jos”.


”Parlamentari, primari, președinți de consilii județene, consilieri județeni și locali, miniștrii, secretari de stat au fost vânați și umiliți pentru că au avut curaj să se bată pentru români sau pur și simplu pentru că au fost membri PSD”, declară Codrin.

În același timp, Codrin aduce aminte și presei de ceea ce s-a întâmplat din cauza sistemului cu care s-a luptat: ”Nu vreau să uit că mulți jurnaliști de curaj au fost alături de noi în aceste bătălii și că mulți dintre ei au plătit scump pentru acest lucru”.

”Nu vreau să uit că am promis cu toții, tuturor membrilor, simpatizanților și milioanelor de români care ne-au votat că vom face dreptate până la capăt! Și că nu vom mai tolera niciun fel de abuz în România”.

Iar esența mesajului poate fi în această frază: ”Nu vreau ca PSD să capituleze necondiționat, așa cum își doresc unii, nu vreau ca PSD să fraternizeze cu adversarii nemiloși, de ieri și de azi”.

”Nu vreau să mă dezic de colegii și prietenii mei aflați în suferință astăzi, doar pentru că au fost buni patrioți și și-au iubit țara”, declară ferm Codrin Ștefănescu.

Dar, atenție, ideea este în sprijinul conceptului pe care Codrin îl susține prioritar: un PSD unit:

”Vreau un PSD unit, care să-și țină promisiunile făcute în fața electoratului, vreau un PSD condus de oameni curajoși și loiali unor principii și care refuză să facă pact cu Diavolul”.

De aceea mi-am depus candidatura, la Congres, pentru funcția de Secretar General, spune Codrin, ”Poziție din care mi-am făcut datoria pentru PSD, refuzând orice altă funcție în stat. Pentru că nu am fost nici parlamentar, nici ministru, nici secretar de stat”.

Ceea ce este perfect adevărat, Codrin refuzând locul în Parlament – care i-a fost oferit! – sau funcții guvernamentale.

”Sunt convins că și voi îmi împărtășiți temerile și speranțele”, le transmite Codrin colegilor săi și de aceea e ”convins că voi avea sprijinul vostru ca și până acum”.

Motivul principal pentru care Codrin crede că mesajul său fa fi bine receptat? ”PSD este un partid puternic, un partid al românilor, un partid format din oameni curajoși”, încheie Codrin Ștefănescu fulminanta sa ”Scrisoare deschisă către colegii din PSD”. .

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190627/26610140/Codrin-a-aruncat-nucleara-Se-impun-directii-straine-PSD-sa-capituleze-neconditionat.html

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

EXCLUSIV/ Umbra Securităţii în afacerile lui Nicuşor Dan
„Neamtul” ne pregateste de razboi
Mai rău decât în nazism și comunism: FACEBOOK VA CENZURA MESAJELE ANTI-VACCINARE DIN GRUPURI SAU DIN FEED-UL UTILIZATORILOR
Ce conțin de fapt televizoarele din casele voastre? Sisteme de manipulare pulsatorie, acustică și electromagnetică a sistemului nervos. Compania Samsung A CONFIRMAT ca mai si spioneaza ! Televizoarele ASCULTA si INREGISTREAZA TOT ce vorbiti in casa! Serviciile secrete primesc inregistrarile!
Abia in 1965, in vremea lui Ceausescu, Romania i-a recunoscut meritele lui Cuza, infaptuitorul UNIRII, care fusese exilat de catre Monarhie
Donald Trump discurs istoric la ONU: în prezent, un număr mic de companii de social media „acumulează o imensă putere”, care este de natură să submineze libertatea de exprimare!
Viorica Dăncilă a absolvit în anul 1988 cu nota 9 la examenul de licență. Pe atunci, la Universitatea de Petrol și Gaze, în anii 80, absolveau doar 200 de studenți
Europarlamentar Renate Weber: Augustin Lazăr a avut un rol foarte clar în a perpetua regimul îngrozitor de opresiv din România, luând măsuri dincolo de ce îi permitea legea
DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV: Peste 300.000 de români ascultați oficial, în Săveni 259 de dosare de interceptare
„REȚEAUA” SOROS SE AFLĂ MAI IN TOATE PARTIDELE: USR, PNL, E ȘI ÎN PSD ȘI PRU | Miliardarul, PLĂŢI sau ÎNTÂLNIRI SECRETE cu Ponta, Costoiu, Creţu, Palada, Drăghici, Necula şi Petrea
SCHIMBAȚI RAPID PROGRAMA ŞCOLARĂ ALTFEL STATUL NAȚIONAL VA DISPĂREA. În stradă vedem efectele dramatice a 27 de ani de Îndoctrinare Progresistă.70% dintre români au rămas naționali-conservatori,30% sunt progresişti-internaționalişti. Raportul se va inversa
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro