Coaliția pentru Familie denunță „caracterul organizat al implementării în România a unui program de promovare a homosexualității pentru minori în școli” și acuză instaurarea unei dictaturi împotriva a milioane de români care apără valorile fundamentale

Distribuie!by loading... Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți IMPREUNĂ  denunță „în termenii cei mai fermi campania de „educație” pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal românesc începută la 19 ianuarie a.c., la București și continuată la Focșani, zilele trecute, cu o conferință  care a încălcat flagrant […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți IMPREUNĂ  denunță „în termenii cei mai fermi campania de „educație” pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal românesc începută la 19 ianuarie a.c., la București și continuată la Focșani, zilele trecute, cu o conferință  care a încălcat flagrant drepturile părinților și ale copiilor”, se arată într-un comunicat trimis pe adresa redacției ActiveNews.

De asemenea, „demararea în țară, peste voința clar exprimată a zeci de mii de părinți, a unor activități „educative” cu minori, ținute de activiști LGBT și de propagandiști din mediul academic, reflectă pe deplin caracterul organizat al implementării în România a unui program de promovare a homosexualității pentru minori în școli, concomitent cu anihilarea oricărei încercări a părintilor de a se opune confiscării dreptului lor constituțional de a decide cu privire la copiii lor”, arată CpF și Platforma „Împreună” în comunicat.


Cele două organizații susțin că în România s-a instaurat o dictatură ideologică și se practică metode precum cele folosite de comuniști în anii ’50.

„Stigmatizarea cetățenilor români ca fiind extremiști pentru faptul că invocă drepturi părintesti si pentru faptul că inteleg să apere valori fundamentale precum libertatea, familia și educația, arată măsura clară a dictaturii ideologice instaurate în România și a urii împotriva poporului român care nu are dreptul decât la sărăcie si emigrare.
Denunțăm și condamnăm stigmatizările colective aplicate asupra a milioane de cetățeni români, demne de practicile PCR și ale Securității anilor ’50, precum și dubla măsură a respectării drepturilor omului care nu sunt recunoscute pentru milioanele de persoane care compun națiunea română, ci exclusiv pentru anumite grupuri de interese ideologice radicale care sunt susținute și promovate”, precizează documentul.
Coaliția pentru Familie face referire la conferința pentru elevi organizată de activiștii LGBT și Ambasada SUA la Focșani, despre care ActiveNews a relatat aici, precum și despre „dezbatarea” la care au fost duși 100 de minori bucureșteni, la care au vizualizat un film acuzat de propagandă homosexuală, 120 bpm. În ambele situații, părinților nu li s-a cerut acordul.
Iată comunicatul integral:
Coaliția pentru Familie și Platforma civică pentru drepturi și libertăți IMPREUNĂ denunță atacul incalificabil la adresa milioanelor de români care îndrăznesc să invoce  drepturi constituționale, altele decât acelea care  sunt pe agenda ideologică a corectitudinii politice desfășurată de activiști ultraradicali ai unor organizații pentru care Constituția României nu este decât un petic de hârtie. Condamnăm în termenii cei mai fermi campania de „educație” pentru homosexualitate a minorilor din mediul liceal românesc începută la 19 ianuarie a.c., la București și continuată la Focșani, zilele trecute, cu o conferință  care a încălcat flagrant drepturile părinților și ale copiilor.
Potrivit art.  29 alineatul 6 din Constituția României, părinții au dreptul constituțional să iși educe copiii potrivit propriilor convingeri, iar, potrivit art. 487 din Codul civil, tot părinții au îndatorirea de a se îngriji de dezvoltarea psihică a copiilor potrivit propriilor lor convingeri. Încălcarea acestor drepturi constituționale, organizarea de dezbateri și de „psihodrame” cu tematică homosexuală având ca participanți minori, fără consimțământul informat al părinților, constituie acțiuni nelegale cu impact major asupra psihicului minorilor, pentru care trebuie să existe răspundere penală. Campania dusă în prezent de activiștii care au încălcat legea și de presa care îi favorizează împotriva asociațiilor de părinți și a persoanelor care au sesizat toate aceste ilegalități constituie o acțiune de manipulare și dezinformare grosolană, desfășurată în disprețul demnității părinților și a copiilor.
Demararea în țară, peste voința clar exprimată a zeci de mii de părinți, a unor activități „educative” cu minori, ținute de activiști LGBT și de propagandiști din mediul academic, reflectă pe deplin caracterul organizat al implementării în România a unui program de promovare a homosexualității pentru minori în școli, concomitent cu anihilarea oricărei încercări a părintilor de a se opune confiscării dreptului lor constituțional de a decide cu privire la copiii lor. Vom sesiza, în consecință, comisiile de specialitate ale  Parlamentului României, pentru a opri toate aceste derapaje legale și constituționale, pentru a cere ministerelor de resort clarificarea tuturor acestor aspecte.
Stigmatizarea cetățenilor români ca fiind extremiști pentru faptul că invocă drepturi părintesti si pentru faptul că inteleg să apere valori fundamentale precum libertatea, familia și educația, arată măsura clară a dictaturii ideologice instaurate în România și a urii impotriva poporului român care nu are dreptul decât la sărăcie si emigrare.
Denunțăm și condamnăm stigmatizările colective aplicate asupra a milioane de cetățeni români, demne de practicile PCR și ale Securității anilor ’50, precum și dubla măsură a respectării drepturilor omului care nu sunt recunoscute pentru milioanele de persoane care compun națiunea română, ci exclusiv pentru anumite grupuri de interese ideologice radicale care sunt susținute și promovate.
Vom solicita sprijin internațional, în Europa și SUA, pentru a a denunța campania de linșaj public la care suntem supuși, pentru a face publice în mediul internațional amenințările, hărțuirea, inclusiv în mediul profesional, pentru a releva gravele încălcări ale legii în dauna exercitării drepturilor noastre constituționale.  Indiferent de cât de violentă este cenzura pe care instituții de presă publice sau private o aplică demersului nostru și oricâtă organizare există în instigarea la dezbinare, în distrugerea valorilor constituționale și ale valorilor noastre morale, ori în atacul împotriva persoanelor care apără aceste valori, istoria demonstrează că, mai devreme sau mai târziu, toate aceste  acțiuni sunt calificate ca atare și sancționate potrivit legii.
Dumnezeu să ocrotească România!

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Cum a dezvoltat Ceausescu cu bani de la FMI si Banca Mondiala o tara din stadiul de mahala provenita din monarhie intr-o tara cu cea mai mare crestere economica din acea perioada?
Conferință Donald Trump - Klaus Iohannis. Să sperăm că Iohannis care e un PROGRESIST INTERNAȚIONALIST nu va face GAFE URIAȘE, nu va DA PE NIMIC RESURSELE NOASTRE din Marea Neagră și nu-i va cânta ODE lui Merkel și lui SOROS la Casa Albă
Soros îl ATACĂ pe Trump acuzându-l că-i distruge PROIECTUL pentru ACEASTĂ LUME pe care EL a CREAT-O
În Cehia şi în lume se încing dezbaterile privind un referendum pentru Czexit. Companiile sunt îngrozite: circa 84% din exporturile cehe se duc în UE. Doar 43% din exporturile Marii Britanii merg în UE
Din ciclul „S-a țicnit lupul”: Liberalii vor să plătească salariile angajaților multinaționalelor cu banii statului român
România furată de străinii occidentali!...
100 de zile – 1.000 de creștini uciși în Nigeria
Dragoș Anastasiu, patron Eurolines, email intern prin care multumeste angajatilor si indeamna la continuarea protestelor pina la "victoria " finala
Topul celor mai sigure țări din lume. Primul loc este ocupat de un stat din Europa. Unde se află România
Biofizicianul Virgiliu Gheorghe, despre legea vaccinării obligatorii: Dacă va trece, atunci orice altă lege care include ideea de consimțământ prezumat va deveni posibilă: de la eutanasiere la prelevare de organe (VIDEO)
Hayssam aruncă BOMBA: Băsescu e PROFESORUL, el m-a ajutat să fug din România
Ne-am uitat pe site-ul presedintiei si am ramas uluiti! Iohannis a muncit mai putin de 3 ZILE PE SAPTAMANA!
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro