Clocotește agricultura! Fermierii cer demisia unui director din Ministerul Agriculturii!

Distribuie!by loading... Clocotește agricultura! Blocăm traficul! Ieșim în stradă! Suntem gata de proteste! Să-și dea demisia directorul din Ministerul Agriculturii care a încălcat protocolul cu noi, e nemulțumit Marcel Andrei, liderul Sindicatului Crescătorilor de Ovine din România. Furia crescătorilor de animale a fost stârnită din nou de controversata lege a […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

fermieri-guvern-mfx

loading...

Clocotește agricultura! Blocăm traficul! Ieșim în stradă! Suntem gata de proteste! Să-și dea demisia directorul din Ministerul Agriculturii care a încălcat protocolul cu noi, e nemulțumit Marcel Andrei, liderul Sindicatului Crescătorilor de Ovine din România.

Furia crescătorilor de animale a fost stârnită din nou de controversata lege a vânătorii. La mijlocul săptămânii trecute au fost discuții la Ministerul Mediului, la care au participat doi directori din Ministerul Agriculturii, Gheorghe Neață și Mia Toma, dar și Horațiu Raicu, secretar general al Federației Agrostar. Mersul discuțiilor nu i-a mulțumit deloc pe fermieri.

S-a încălcat protocolul! În continuare, vânătorii pot să intre pe proprietățile noastre și să vâneze cum vor. Numărul de câini s-a stabilit așa: 6 la munte, 4 la deal și 3 la câmpie. Pe lângă ăia 6 la munte, mai putem ține 4, dar legați. Cică să-i dezlegăm când vine ursul și lupul. Dar cum facem?! Dotăm ursul și lupul cu telefoane mobile să ne anunțe când vin ca să dezlegăm câinii, este nemulțumit Marcel Andrei.

Liderul sindical susține că singura modificare la care s-a convenit și care este agreată de fermieri privește stabulația oilor. Astfel, nu s-ar mai interzice pășunatul oilor în perioada 6 decembrie – 24 aprilie.

Pentru că a încălcat protocolul și nu a ținut cont de solicitările noastre îi cerem directorului Gheorghe Neață să demisioneze! Interesele acestui director au fost doar acolo unde au coincis cu interesele apropiaților și unde au predominat interesele acestora și nu interesele tuturor crescătorilor din țară, acuză liderul sindical.

Crescătorii de ovine ar avea în plan un șir de proteste, cu blocarea principalelor artere de circulație din țară și paralizarea traficului.

Fermierii au protestat în forță pe 15 decembrie 2015, când au blocat cu miile curtea Parlamentului României. La presiunea oierilor, parlamentarii au decis atunci suspendarea articolelor din Legea vânătorii care au scos fermierii în stradă. Și anume, prevederile referitoare la numărul de câini, la încălcarea proprietăților și la interzicerea pășunatului oilor.

 


Sursa:

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

LISTA NEAGRA DE LA BRUXELLES – Document revoltator al Comisiei Europene, care a cerut in 2012 autoritatilor romane sa livreze date despre stadiul dosarelor penale ale lui "Gheorghe Copos, Adrian Nastase, Serban Alexandru Bradisteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Alexandru Chiuariu". Toti cei de pe lista neagra au fost condamnati
UN POLIȚIST BUCUREȘTEAN A FOST BĂTUT DE UN REFUGIAT IRAKIAN ȘI UN MINOR AFGAN A FOST AGRESAT SEXUAL DE UN ALT IMIGRANT
Conferința Mondială a masonilor la Palatul Parlamentului din 2014
Zeci de mii de polonezi au incendiat steagul UE de Ziua Independenței: Ieri a fost Moscova, azi Bruxelles-ul e cel care ne ia libertatea!
Masoneria, BOR și Catedrala Neamului
COINCIDENȚĂ? A doua zi după ce ambasada Ecuadorului îl predă pe Assange, FMI aprobă un împrumut de 4,2 miliarde de dolari Ecuadorului!
UE ar putea interveni BRUTAL peste suveranitatea națională. Curtea de Justiție va decide asupra căsătoriei între persoane de același sex într-un caz de referință din România
Reteaua mafiotă Masonică Satanistă Rothschild, George Soros – Bilderberg în România | partea 2
COLONIZATORII –13 ambasadori, care se cred stapanii Romaniei, au incalcat uzantele diplomatice si au incercat sa o cheme la raport pe Viorica Dancila pentru "posibilele ordonante de urgenta" privind Justitia pe care Guvernul ar urma sa le emita! : "Ambasadorii Austriei, Belgiei, Canadei, Danemarcei, Frantei, Finlandei, Germaniei, Irlandei, Olandei, Norvegiei, Suediei, Elvetiei si SUA solicita o intrevedere, in cel mai scurt timp posibil, cu Viorica Dancila pe tema posibilelor ordonante de urgenta si a efectelor acestora asupra statului de drept". Surse: Klemm a fost chemat de urgenta la interogatoriu in Viena
Ce ziceti, le-a iesit dupa 28 de ani: „Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”?
Am vândut aurul din Apuseni pe 20 de ani. Utilajele sunt pe drum
Munaf rupe tacerea. Traian Basescu a fost creierul rapirii ziaristilor romani
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro