Cititi declaratia care a transformat-o pe Laura Kovesi in invinuita pentru infractiunea de marturie minicioasa: “Pe Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri” (Document)

Distribuie!by Vin vremuri grele pentru Laura Codruta Kovesi (foto)! Dupa ce a primit citatia si a iesit sa planga in direct la radio si la TV ca este suspectata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa, acuzand ca se urmareste impiedicarea numirii sale la sefia Parchetului European cu dosare […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Vin vremuri grele pentru Laura Codruta Kovesi (foto)! Dupa ce a primit citatia si a iesit sa planga in direct la radio si la TV ca este suspectata de luare de mita, abuz in serviciu si marturie mincinoasa, acuzand ca se urmareste impiedicarea numirii sale la sefia Parchetului European cu dosare contrafacute, incep sa apara documentele si dovezile in sustinerea acuzatiilor retinute de procurorii Sectiei pentru investigarea infractiunilor din JustitieJurnalista Ana Maria Roman a prezentat miercuri, 20 februarie 2019, in cadrul emisiunii Esential de la Antena 3, declaratia de martor acordata de fosta sefa a DNA in dosarul nr. 1/P/2017 de pe rolul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie. Este fix declaratia pentru care, din informatiile pe care le avem, Laura Codruta Kovesi este invinuita de marturie mincinoasa.

loading...

Concret, este vorba despre declaratia pe care Laura Codruta Kovesi a acordat-o procuroarei Elena Iordache in data de 10 aprilie 2017 in dosarul nr. 1/P/2017 care vizeaza inregistarea dintre fostul presedinte Traian Basescu si fostul deputat Sebastian Ghita in care cei doi discuta despre anumite dosare penale de pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie, conduse la acea data de Kovesi. Pasaje din inregistrarea aparuta in spatiul public si prezentata exclusiv de Romania TV releva ca decizia definitiva din dosarul ICA ar fi fost stiuta dinainte de a fi pronuntata, de acest lucru nefiind straina fosta sefa DNA.


Pentru clarificarea tuturor aspectelor, procuroarea Elena Iordache a audiat-o pe Laura Codruta Kovesi la sediul Parchetului General, solicitandu-i sa specifice care erau relatiile sale cu persoane precum Traian Basescu, fostul director operativ al SRI Florian Coldea, ori cu Sebastian Ghita.

Conform documentelor prezentate de Ana Maria Roman, fosta sefa a DNA a sustinut ca nu a avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu a vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu a facut schimb de e-mailuri, ci doar s-au intalnit ocazional la evenimente organizate de diverse institutii.


Declaratiile date de fosta sefa DNA in fata anchetatorilor ar fi insa contrazise de documente, mailuri trimise de Kovesi catre Ghita, filmari, dar si fotografii realizate de Sebastian Ghita si depuse in prezent la Sectia pentru investigarea infractiunilor din Justitie, care au fost atasate la dosarul in care Laura Codruta Kovesi este invinuita pentru marturie mincinoasa, luare de mita si abuz in serviciu.

Publicam in continuare declaratia Laurei Codruta Kovesi data in fata procuroarei Elena Iordache in data de 10 aprilie 2017 la Parchetul General in dosarul nr. 1/P/2017:

“Pe domul general Coldea Florian l-am cunoscut dupa ce am fost numita in functia de procuror general. Am avut cu acesta – ca si in cazul presedintelui Basescu Traian – intalniri constitutionale.

Pe domnul Ghita Sebastian l-am cunoscut la niste activitati organizate de alte institutii unde eu am fost invitata in calitatea mea de procuror general. Nu am avut intalniri private cu inculpatul Sebastian Ghita, nu am vorbit cu acesta la telefon niciodata, nu am facut schimb de e-mailuri. Asa cum am mentionat mai sus, m-am intalnit cu acesta doar la acele evenimente organizate in cadrul altor institutii. Din anul 2013, Ghita Sebastian este cercetat in mai multe dosare ale DNA, avand in prezent calitatea de inculpat, fata de acesta s-au dispus mai multe masuri preventive si inainte de luna septembrie 2016 este important de mentionat ca am inaintat catre procurorul general o propunere de ridicare a imunitatii pentru arestarea preventiva a inculpatului Sebastian Ghita pentru a fi…”.

Sursa: https://www.luju.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

„Nu am primit Transilvania cadou!”
Norvegia și Elveția, două țări care și-au tratat copiii ca pe câinii vagabonzi
Banca Mondială vrea să ne vindem şi ce ne-a mai rămas din avuția națională. Elisabetta Capannelli: Sectorul întreprinderilor de stat din România este cel mai mare din Europa, dar ineficient din punct de vedere economic trebuie restructurat și vândut
Romania se umple de imigranti sirieni. Cele 9 localitati unde vor sta acestia
După ”guvernul meu” și ”sute de mii de români ai mei”, Iohannis și-a făcut și ”Armata mea”
Firmele austriece se simt amenințate de „valul de naționalism“ din Europa de Est. Ilie Șerbănescu: Ducă-se pe pustii! Am mai rămâne și noi cu ceva petrol și gaze din vechile zăcăminte
PORTAVIOANELE şi FLOTA DE ATAC ale SUA ÎNDREPTÂNDU-SE către Marea Coreei de Nord
CARDUL DE SANATATE va fi OBLIGATORIU si in cazurile de URGENTE MEDICALE...
Intr-adevar se confirma , inca un tren cu tancuri americane intra in Romania si artilerişti americani au ajuns la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu. VIDEO ! Ne pregatim de razboi ?
Roşia Montană, în pragul dezastrului! | Proiectul minier al RMGC, blocat de societatea civilă, ar putea fi resuscitat!
PLANUL MINERVA: ROMANIA DISTRUSA SUB DICTATURA BINOMULUI – A trecut un an de la scrisoarea celor 84 de academicieni care avertizau: “Alarmanta incercare de erodare a identitatii, suveranitatii si unitatii nationale a Romaniei... Actiuni indreptate impotriva Statului si Poporului Roman... Solicitam institutiilor sa vegheze si sa actioneze pentru a preveni, contracara si pedepsi agresiunile la adresa identitatii, suveranitatii si unitatii nationale si a stabilitatii statului de drept”
Polonia: Curtea Constituțională decide în favoarea medicilor care refuză să facă avorturi
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro