Ciolos pus la punct de o judecatoare

Distribuie!by Fostul premier al Romaniei Dacian Ciolos (foto) a fost pus la punct. Iar cea care a facut acest lucru este chiar o judecatoare, care i-a explicat lui Ciolos despre separatia puterilor in stat. loading... Dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat marti seara, 19 februarie 2019, adoptarea de […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather


Fostul premier al Romaniei Dacian Ciolos (foto) a fost pus la punct. Iar cea care a facut acest lucru este chiar o judecatoare, care i-a explicat lui Ciolos despre separatia puterilor in stat.

loading...

Dupa ce ministrul Justitiei Tudorel Toader a anuntat marti seara, 19 februarie 2019, adoptarea de catre Guvernul Romaniei a unei Ordonante de Urgenta de modificare a Legilor Justitiei, Dacian Ciolos a indemnat magistratii sa ia atitudine impotriva acestei masuri.


“Eu am invatat ca daca nu curat pamantul de buruieni, plantele pe care le cultiv nu au cum sa creasca sanatoase.

Asta e datoria mea, de om al pamantului. Nu al ploii, nu al soarelui, nu al vantului, nu al altcuiva.


Dragi magistrati.

Daca sunteti convinsi ca demnitatea e piatra de temelie pe care profesionalismul poate creste, acum e momentul sa o aparati.

Si daca o veti face, sa stiti ca nu veti ramane singuri in lupta cu ticalosia. Ne veti ajuta pe noi toti ceilalti sa ramanem cu fruntea sus si cu coloana dreapta”, a scris Ciolos pe pagina sa de Facebook.

Ciolos a primit raspuns chiar din partea unui magistrat. Este vorba despre

judecatoarea Madalina Afrasinie, presedinta Sectiei a VI-a civila a Tribunalului Bucuresti, apreciata pentru pozitiile sale in care nu s-a ferit niciodata sa condamne abuzurile si anomaniile din sistem, sau sa contracareze manipularile care s-au incercat.

Madalina Afrasinie ii explica fostului premier, cat se poate de clar, ca magistratii nu fac politica, iar adoptarea unei ordonante de urgenta este atributul exclusiv al puterii executive. Iar atunci cand un judecator este nemultumit de o lege, acesta are toate parghiile necesare pentru a o aduce in atentia Curtii Constitutionale.

Iata raspunsul judecatoarei Madalina Afrasinie pentru Dacian Cilos:

“’Draga’ domnule

In cazul in care nu ati citit Constitutia Romaniei, va spun ca magistratii nu fac politica! Adoptarea unei OUG este atributul puterii executive, putere din care magistratii nu fac parte!

Cand un judecator este nemultumit de o lege, el are parghiile legale care sa ii permita sa aduca acea lege in fata CCR!

Apoi, cu riscul de a enerva, justitia se infaptuieste prin ICCJ si prin celelalte instante judecatoresti si nu prin parchete!

Va multumesc pentru atentie!

Acesta nu este un pamflet ci este un mesaj al unui judecator care s-a saturat ca unii si/sau altii sa-si aminteasca de el doar cand acest lucru serveste unui scop politic!

Altfel, adresez tuturor invitatia de a merge in instante ca sa vedeti cum ne stingem cu fiecare zi care trece…“

Sursa : www.juri.ro

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro