Cioloș: “Noi mai avem două luni de guvernare, ce să discutăm cu unioniștii?”

Distribuie!by “Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, referitor la faptul că nu a răspuns solicitării unioniştilor, care au manifestat în week-end, de a se întâlni cu ei, că nu vrea să intre în dezbateri electorale, precizând că astfel de discuţii trebuie să aibă loc cu liderii de partide politice, exact […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

“Premierul Dacian Cioloş a declarat, luni, referitor la faptul că nu a răspuns solicitării unioniştilor, care au manifestat în week-end, de a se întâlni cu ei, că nu vrea să intre în dezbateri electorale, precizând că astfel de discuţii trebuie să aibă loc cu liderii de partide politice, exact aşa cum s-a întâmplat.

loading...

”Au fost destul de clar în declaraţiile lor (unioniştii – n.r.) că vor discuţii cu oameni politici care îşi pregătesc programele de guvernare. Noi mai avem două luni de guvernare, nu văd ce am fi putut discuta despre ceea ce ar urma să se facă după aceea”, a afirmat, luni, premierul Dacian Cioloş, întrebat de ce nu s-a întâlnit cu unioniştii la finalul săptămânii trecute.


”Nu vreau să intru în dezbateri electorale. Vă reamintesc că la Chişinău sunt alegeri prezidenţiale în acest week-end, la noi se intră în campanie electorală în curând. Cred că astfel de discuţii trebuie să aibă loc cu liderii de partide politice, exact aşa cum s-a întâmplat şi e foarte bine aşa”, a arătat Cioloş.
Presedintele Klaus Iohannis  si Premierul Dacian Ciolos ciocnesc un pahar cu sampanie in timpul ceremoniei de investire a Cabinetului Ciolos desfasurata la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, marti, 17 noiembrie 2015. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Presedintele Klaus Iohannis si Premierul Dacian Ciolos ciocnesc un pahar cu sampanie in timpul ceremoniei de investire a Cabinetului Ciolos desfasurata la Palatul Cotroceni, in Bucuresti, marti, 17 noiembrie 2015. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Liderul Platformei Unioniste ”Acţiunea 2012”, George Simion, a declarat, pentru News.ro, că organizaţia pe care o conduce va monitoriza în ce măsură promisiunile făcute de către partide unioniştilor se vor concretiza. Simion a mai spus că ”Acţiunea 2012” va mai organiza un miting la Bruxelles, în faţa Parlamentului European, de Ziua Naţională.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/ciolos-noi-mai-avem-doua-luni-de-guvernare-ce-sa-discutam-cu-unionistii/
  2. Foto: Internet

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Klaus Iohannis, criticat la Bruxelles: Nu face absolut nimic, cum nu a făcut nimic toți acești ani în care a fost președinte!
Telekom și Poşta Română recunosc: Există protocoale secrete cu SRI
Augustin Lazăr şi şcoala Securității de la Bran. Un general SRI a lansat dezvăluirea momentului: „După 1998 s-au organizat SESIUNI COMUNE DE PREGĂTIRE patronate de FBI”
Conacul Brâncoveanu de pe Valea Prahovei, vechi din secolul al XIX-lea, va fi demolat pentru construirea unui supermarket
Lucia Hossu Longin:„Domnul Iohannis tace pentru că are înțelegeri secrete cu domnul procuror. El i-a acoperit dosarele, se simte obligat de o moralitate pe care numai dânsul o poate înțelege și explica"
A innebunit lupul! Secesionistii sunt in fruntea protestelor din strada si voi vreti sa ne bucuram de proteste?
Studiu recent – copiii nenăscuți pot simți durerea încă din primul trimestru de sarcină
Presa franceză după vizita șefei FMI, Christine Lagarde, în România: “Țara este de vânzare, în curând nu vor mai exista prea multe lucruri româneşti în România”
Foarte ocupat să facă politică ca şi SRI-ul la noi, FBI-ul nu a făcut nimic deşi fusese avertizat de atacul celui ce a ucis 17 copii. Trump critică FBI după atacul din Florida: „Petreceţi prea mult timp încercând să dovediţi implicarea ruşilor în alegeri"
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, apreciat de presa americana, dupa ce a insultat trei milioane de semnatari ai petitiei pentru protejarea familiei, etichetandu-i "fanatici religiosi"
SRI - la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi
Savaliuc: "Iată dovada "Planului Minerva" de preluare a controlului României"
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro