Ciolos, intalnire pe aeroport cu Tusk și Juncker: Continuam impreuna pentru Europa

Distribuie!by Premierul desemnat Dacian Cioloș Sosoristul: loading... a avut sâmbătă după-amiază o întâlnire cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cei doi oficiali europeni făcând o escală la București în drumul lor spre reuniunea G20, de la Ankara. UPDATE: Premierul desemnat a postat și […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

Premierul desemnat Dacian Cioloș Sosoristul:

loading...

a avut sâmbătă după-amiază o întâlnire cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, și cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cei doi oficiali europeni făcând o escală la București în drumul lor spre reuniunea G20, de la Ankara.


UPDATE: Premierul desemnat a postat și el un mesaj pe Facebook în care spune că a avut întâlnirea respectivă și a fost însoțit de ministrul interimar Sorin Cîmpeanu, dar nu a dat niciun detaliu despre temele discuțiilor: Tehnoractul merge pe SECRET 

“În cursul acestei după-amiezi, împreună cu prim-ministrul interimar, domnul Sorin Cîmpeanu, am avut o întâlnire cu președintele Comisiei Europene, domnul Jean-Claude Juncker, și cu președintele Consiliului European, domnul Donald Tusk, care au efectuat o escală la București în drum spre Antalya unde vor participa la Summitul G20”, a scris Cioloș pe contul său de Facebook.


O fotografie cu cei trei oficiali a fost publicată pe contul de Twitter al Comisiei Europene, însoțită de mesajul:“Continuăm să lucrăm împreună pentru Europa”. Mesajul este semnat de una dintre purtătoarele de cuvânt ale Comisiei.

Întâlnirea a avut loc în Salonul Oficial al Aeroportului Henri Coandă, în timpul unei escale pe care oficialii europeni o fac la București.Donald Tusk și Juncker se îndreaptă spre Ankara, unde urmează să aibă loc a 20-a ediție a G20.

Președintele Consiliului European, Donald Tusk, l-a felicitat vineri pe Dacian Cioloș, printr-un mesaj postat pe Twitter, pentru desemnarea ca premier și și-a exprimat convingerea că această numire va asigura stabilitatea politică necesară pentru a face față tuturor provocărilor.

”Snt de asemenea încrezător că, prin conducerea, angajamentul și profesionalismul dumneavoastră, înaltele așteptări ale poporului român de la noul guvern vor fi satisfăcute. Acest lucru va oferi stabilitatea politică necesară pentru a face față tuturor provocărilor întâmpinate. Vă doresc succes în misiunea dumneavoastră și aștept cu nerăbdare să conlucrăm îndeaproape”, a scris Tusk într-un mesaj pe Twitter.

Reaminitm că Dacian Cioloș a ocupat, până în urmă cu câteva zile, când a demisionat ca urmare a desemnării pentru funcția de premier al României, consilier pe probleme de agricutură al președintelui Jean- Claude Juncker.

 

 

Sursa:

 

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Un supravieţuitor al Holocaustului: „Elie Wiesel nu este deţinutul A-7713”
Iohannis l-a numit pe Sorin Păun, soțul consilierei sale, Șef de Secție în locul Prof. Univ.Dr. Mircea Beuran!!!!!
Cum se sărbătorește centenarul Marii Uniri în Ardeal? Prin tendințe secesioniste: La Alba Iulia se defileză zilnic cu gărzile austriece ale imperiului habsburgo-austro-ungar! Sibiul sărbătorește prin promovarea în prima ligă de fotbal cu echipa F.C. Hermannstadt, numele săsesc al orașului de pe vremea când românilor le era interzis înnoptatul în cetate!
Noul clip de promovare a emisiunii X Factor din Marea Britanie prezinta controlul mintii de catre IIlluminati
CEREM CETATENILOR ROMANIEI SA SEMNEZE PENTRU NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI
PREMIERĂ: DNA face dosar penal pentru cei care nu și-au declarat public apartenența la masonerie
Enel poate Electrica Muntenia Sud vinde statului român, dar şi rusilor sau chinezilor
Ne-am uitat pe site-ul presedintiei si am ramas uluiti! Iohannis a muncit mai putin de 3 ZILE PE SAPTAMANA!
Fost general SIE: Ponta a venit din Turcia cu MOSCHEEA în pachet. Acum se vede de ce.
SUA, Marea Britanie și Franța au declanșat atacul asupra Siriei.
George Soros transferă 18 miliarde de dolari către Fundaţia pentru o Societate Deschisă
Înregistrări audio și documente: Pile din primărie înmormîntate pe banii Spitalului Malaxa – ”Managerul Secureanu scoate zilnic cash din spital pe o firmă dizolvată de un an și jumătate!”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro