Ciocniri violente între mai mulţi protestatari şi poliţie, în cadrul unui protest în Kiev

Distribuie!by loading... La Kiev au izbucnit miercuri confruntări între protestatari şi poliţie, care a luat cu asalt o tabără de corturi instalate în zona parlamentului ucrainean, relatează DPA, potrivit Agerpres. Potrivit agenţiei ucrainene de presă Ukrinform, care citează Hromadske TV, poliţia a recurs la gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimea […]
Distribuie!

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

La Kiev au izbucnit miercuri confruntări între protestatari şi poliţie, care a luat cu asalt o tabără de corturi instalate în zona parlamentului ucrainean, relatează DPA, potrivit Agerpres.

Potrivit agenţiei ucrainene de presă Ukrinform, care citează Hromadske TV, poliţia a recurs la gaze lacrimogene pentru a dispersa mulţimea de protestatari.


Protestatarii au instalat peste 50 de corturi pentru o mişcare de protest pe termen lung, ca urmare a acuzaţiilor de corupţie profundă la nivelul conducerii ţării.

Unii dintre protestatari şi-au petrecut noaptea în tabăra de corturi instalate pe o stradă şi într-un parc vecine cu parlamentul, unde circa 5.000 de persoane, conduse îndeosebi de către fostul preşedinte georgian Mihail Saakaşvili, au manifestat marţi.


Acest mod de acţiune aminteşte de mişcarea proeuropeană Maidan, la care au participat mulţi dintre ei şi care a dus la înlăturarea de la putere a regimului prorus al preşedintelui Viktor Ianukovici în 2014.

Sursă: Agerpres

Vă invităm să urmăriți pagina noastră de Facebook Gazeta de Informații!

Citiți și...

Adrian Nastase il demasca pe Iohannis: a supt serios de la PSD
Verisorul homosexual al reginei Angliei se va casatori anul acesta cu partenerul sau | Casa Regala da cartile pe fata ce sa se mai ascunda atat!
Interzis de posturile de televiziune "FAKE NEWS" : VIDEO cu PROTESTUL ANTI ID CARD si ANTI MOSCHEE din GRECIA
Adrian Sârbu mi-a zis că NU va plăti nicio taxă, pentru că el nu plătește nicăieri în România taxe". Dezvăluiri despre practicile mogulului media: Mi-a zis că sunt cel mai mare dușman al lui și va avea grijă să mă aranjeze
Patapievici, fiul unui fantome NKVD, modifica Istoria Romaniei dupa directivele lui Stalin si Horthy. DEZVALUIRI: Cine este Horia-Roman Patapievici?
CEEA CE NU VEI VEDEA LA TELEVIZIUNILE "AGENTURILOR" MANIPULATOARE !
Se implinesc profetiile: După SUA, și Australia e gata să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului
ANAF a publicat primele liste cu 2.600 datornici la stat. „Persoanele fizice vin buluc acum să plătească”
Dan Negru, oripilat de filmul „românesc” ce a câștigat Marele Premiu de la Berlin: Filme ieftine cu curve si înjurături vândute fraierilor drept artă. Deputatul Daniel Gheorghe: Aceste premii se dau pe criterii pur ideologice
Ioan Munteanu, cel mai cutrămurător adevăr spus de la Tribuna Parlamentului României, de la 1945 încoace: „Neam de neamul nostru n-a cunoscut vreodată atâta violenţă, dezmăţ și nesupunere!”
Gigi Becali a investit 15 milioane de euro într-o clinică în care tratamentele sunt gratuite
Yuval Noah Harari: Supravegherea oamenilor motivată de pandemie „poate crea un sistem totalitar cum nu a mai existat vreodată”
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Gazeta de Informații

Gazeta de Informații: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@gazetadeinformatii.ro